• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Lappis, länken till det lilla nära t-banan får du gärna skicka till mig!

    Piggelin, hmm, jaa vi får se. Jag är inte så sugen på att försöka fuska mig genom tullen, jag brukar se skyldig ut trots att jag aldrig är det.

  • Telis

    Lappis, ett litet hus nära t-banan låter som en bra kravlista.

    Piggelin, jag lyckas se skyldig ut ändå och i det här fallet där jag skulle veta att vi gjorde nåt som man inte får ... näe, det går nog inte. Jag betalar nog hellre ett par tusen mer här hemma när jag tänker efter.

  • Telis

    Ore, jo visst ska man det.

    Det kanske låter fånigt när det "bara" gäller en barnvagn, men jag har väldigt svårt för att göra sånt som jag vet att man inte får.

  • Telis

    Ore, ja så långt skulle jag kanske kunna sträcka mig. Att stoppar dom mig inte så får dom skylla sig själva men om dom gör det så säger man som det är.

  • Telis

    Snaily, jag minns inte dom exakta gränserna för FSH men jag har för mig att upp till 10 ungefär anses som normalt, över tio är för högt.

  • Telis

    En kollega säljes billigt (gratis vid snabb affär), är det någon som vill ha en?

  • Telis

    Lappis, vad härligt att det känns så bra! Nu blir det som en extralång graviditet men med bonusen att du kan dricka vin, resa, äta mögelostar & stark mat och träna tills du spricker under tiden.

  • Telis

    Lappis, man vet ju aldrig, hon hade kanske blivit gravid nu ändå, även om hon inte hade levt efter konstens alla regler? Dessutom kan man ju leva så i två år utan att bli gravid ändå och vad har man uppnått då, annat än att man har haft två psykiskt jobbiga år? Om man nu tycker att adoption är ett riktigt bra alternativ så tror jag mycket mer på att satsa på det och må bra under tiden.

    Du har gjort inseminationer, ivf:er och fet, akupunktur och örter och tränat mindre osv - du har definitivt inte gett upp för lätt! Det är ju bara det att man ibland faktiskt måste sätta punkt och gå vidare för sin egen skull. Jag tror att när man känner att man har kommit till den punkten, ja då ska man lyssna.

  • Telis

    Ja, precis, det är mycket bättre att plocka ihop bitarna medan man fortfarande kan sätta ihop dom.

    Ibland blir inte saker och ting som man tänkt sig från början men det kan ju bli minst lika bra för det.

    Nu ska jag gå hem och njuta lite av det fina vädret på balkongen, enligt termometern här så är det 28 grader ute.

    Kram så länge!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor