• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Lappis, jetlag är inte leka med! Jag är förresten djupt imponerad av att ni lyckades hålla er vakna ända till kl 9 igår.

    BS, jag googlade på den där Emmaljunga och tycker att den ser ut som alla andra nu för tiden. Vad var det som gjorde att du fastnade för just den?

    Ore, stackars lilla systerdottern, hoppas att hon mår bättre snart och att det blir ett litet äventyr att ha legat på sjukhus.

    Ja, man hoppas ju verkligen att RUL:et går bra men eftersom vi har sett ett på nära håll, ett av våra bästa kompispar, där det gick dåligt så törs man inte ta ut något i förväg. Tack för tummarna!!

  • Telis

    Tittar just nu på Gordon's Kitchen Nightmares - jag hoppas att jag hinner glömma bort det innan det är dags att äta ute på restaurang igen. *brrrr*

  • Telis

    Sweet, jag googlade på din med och tycker att den ser ut som alla andra också. Jag har nog helt enkelt inga barnvagnsögon. Alla ser verkligen likadana ut för mig.

    Joo, jag skulle gärna äta på Hell's Kitchen! Gordon själv verkar ju ha stenkoll. I det där programmet jag tittade på så skulle han hjälpa restauranger på fallrepet och det var kackerlackor och gammal mat och jag vet inte vad. Så ser det säkert inte ut på Gordons egna restauranger.

  • Telis

    Oupsie, jag kollar på det i morgon, är lite för trött nu. Men jag råkar ha några poäng i ditt ämne också så jag hoppas att jag ska fatta vad du snackar om.

  • Telis

    Ja, koko ligger enligt schemat före Frejis. Fast Frejis verkar ganska redo för kläckning också så vem vet vem som blir först.

  • Telis

    Tinga, stackars lilla Piff! Men det känns ändå bra om han får sond så att det händer något. Som du säger så kan det ju inte fortsätta så där. Stoooora kramar till dig och maken, ni är såna hjältar!

  • Telis

    Tinga, jag kan verkligen tänka mig att det känns lättare att acceptera att Puff strular med maten bara att man märker att han får i sig och går upp i vikt. Hoppas att en sond ger Piff en knuff i samma riktning.

    Tänk, om tio-tolv år kanske ni bär hem tjugo liter mjölk och tio limpor i veckan och kan inte för era liv minnas hur det var nu när dom var små och kinkiga. Eller näe, det kommer ni nog aldrig glömma så jobbigt som det är. Men förhoppningsvis är det bara ett avlägset suddigt minne!

  • Telis

    Alltså, jag menar INTE att det skulle ta Piff tio år att börja äta normalt! Det är klart att det kommer att ordna sig långt tidigare!

  • Telis

    BS, ja jag vill jättegärna få reda på vad det är för kön. Dels för namnfrågan, dels för att det blir lite mer "personligt" eller vad jag ska säga och så dels för att jag vill veta om jag har rätt i att det är en kille.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor