• Telis
    Äldre 27 Jul 17:20
    1086760 visningar
    8486 svar
    8486
    1086760

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • Telis
    Äldre 27 Jul 21:23
    #12
    muggles skrev 2009-07-27 19:16:15 följande:
    Telis: bra initiativ! Då fattar du kanske vad jag menar med att man blir trött i huvudet av ett ständigt snattrande... HALLÅ - tråden fyller 3 år på fredag!!!!!Kängu: ja det här är verkligen deprimerande. Jag tror jag går in och jobbar lite nästa vecka för att spara semesterdagar.
    Muggles, om jag förstår vad du menar! Vilket kackel.

    Tre år på fredag! På blir det ordentligt fredagsparty.
  • Telis
    Äldre 27 Jul 21:31
    #13

    Lappis, vad skönt att ni är så överens om adoption och att det känns som ett bra alternativ. Jag förstår verkligen känslan av att det räcker med behandlingar, hormoner, ovisshet, anspänning och annat. Och vad skönt att ni verkar ha det så bra på semestern!

    Cicci, vad roligt att höra av dig! Vilken härlig semester ni verkar ha haft. Jag röstar också på Emelie, även om Louise är också fint.

    Vickan, jag har också åkt nattåg till Narvik och håller med dom andra om att det är en fantastisk tågsträcka från Kiruna. Och miljövänlig.

    Sweet, usch vad jobbigt med din kompis mamma.

  • Telis
    Äldre 28 Jul 20:11
    #69

    Lappis, usch vad jag tycker synd om dig, att få mens och så ont på semestern och just när ni skulle på vinprovning. Hoppas att det har släppt nu och att ni hinner dricka en himla massa vin uppe i Napa istället.

    Hej koko! Jag har saknat dig. Hur mår du nu med illamåendet och så?

    Snaily, funkade Dalacinet? Är Korvens mage fortfarande lika pussvänlig?

    Hej Cicci!

    Själv blir jag galen på att det är så mycket att göra på jobbet att jag aldrig hinner in på BT. Ska det vara så va, va, va?!

  • Telis
    Äldre 29 Jul 15:28

    Jag har inte heller fått något erbjudande om möte med sjukgymnast men jag hade nog gått eftersom jag har problem med ryggen. Annars hade det nog berott på om jag hade haft tid osv. Jag förstår inte hur gravida ska hinna jobba sina 40 timmar i veckan med alla besök överallt.

    Om den där föräldrautbildningen är som den BS var på så har jag all förståelse för om inte Ores man vill gå. Då vill inte jag heller gå. Dessutom, vad kan man lära sig på en föräldrakurs som man inte kan lära sig här i tråden?!

    Är det någon som har tips på vad man kan göra mot nästäppa på natten? Man kan ju inte ta Otrivin för ofta så jag vet inte vad jag ska göra.

    Grattis Muggles på bröllopsdagen! Och vilken bra man du har! (Fast världens bästa är jag inte riktigt säker på att han är, för det är ju MIN.

    Jag hoppas att Liten bara är på semester och att hon inte försvunnit för evigt?!

    Grattis PB till huset!

  • Telis
    Äldre 29 Jul 16:13

    KUB-testet består ju dessutom av två besök (även om inget av dom tar särskilt lång tid).

  • Telis
    Äldre 29 Jul 16:15

    Åh, Ore, precis en sån tapet har en kompis till mig! Jag tror att hon sa att hon hade varit på Måleributiken i Alvik och köpt den. Kanske liiiite långt för dig att åka men dom ska ju ha en bra hemsida vad jag minns.

  • Telis
    Äldre 29 Jul 21:46

    BS, jag har hört att om man tar Otrivin för mycket så gör den att man blir täppt i näsan istället för tvärtom så jag törs aldrig ta mer än tio dagar i rad. Är Renässans som koksaltlösning? För det funkar tyvärr inte alls.

    Men jag fattar inte att jag glömde AMs generalknep med nässköljning! Fast jag är mycket skeptisk till om jag törs prova det.

    Inatt gick det hyfsat utan nåt så förhoppningsvis klarar jag mig som Ore, att det räcker med Otrivin en eller ett par gånger i veckan.

    BS och Muggles, hoppas att Iris och Moas trots ger sig snart, det låter jobbigt!

    Större bilring är det här också men än så länge funkar det bra med uppknäppta byxor och hårsnodd i linningen.

  • Telis
    Äldre 29 Jul 22:15

    Ore, jag kollade också på kokos länk men kunde inte hitta den som min kompis har.

    Det är ju omöjligt att avgöra efter en bild på nätet egentligen men den här tycker jag verkar fin: www.tapetorama.se/display.php&category=Wallpaper

    Är det nåt åt det hållet du tänkt dig? Det står att det är en silverfärgad bakgrund fast den ser ju onekligen ganska mörk ut på detaljbilden.

  • Telis
    Äldre 29 Jul 22:18

    Vickan, jag kan inte heller stänga gylfen men det löser jag med lite längre blusar som går ner en bit. Mycket smidigt när man ska gå på toaletten.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor