• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Nu finns Bumsis också i galleriet.

  • Telis

    G'morron!

    Nu kan ni kika och se hur det ser ut hos Lappis också i galleriet.

  • Telis

    Lappis, albumet är bara öppet för dom som själva är med så det är iallafall inte öppet för hela världen.

    Skit med tanten, och på en måndag till råga på allt.

    -------

    Åja, åja, jag sa faktiskt att det "nästan" låter lite coolt med förlossningar. Jag kommer nog aldrig att se fram emot en förlossning eller faktiskt tycka att det är coolt (inte när jag själv är inblandad).

  • Telis

    koko, säg inte så där om vår lägenhet, vi har sån ångest för att flytta därifrån. Jag går omkring och säger till maken hela tiden att "vi har inte skrivit på än, vi måste inte sälja den."

    Hoppas att ni hittar katten, koko!!

    Jag gillar också den där Newport/Lexington-stilen men jag vill nog inte ha det så hemma. Möjligen om jag hade en liten stuga ute i skärgården. Jag har nog ganska svårt att säga vad jag gillar för stil, det är lättare att säga vad jag inte gillar. Men vitt med lite inslag av trä och någon kompletterande färg är väl alltid ett säkert kort.

  • Telis

    Lappis, nej jag vet att du vet det. Jag tycker inte att det är så läskigt att lägga bilder på lägenheten i galleriet som bara koms åt av er här. Men att ha visning på lägenheten och veta att folk går runt där och öppnar garderober och tittar i kylskåpet utan att vi är hemma känns jättejobbigt tycker jag!

    Nenne, ja en miljard är väl lagom?

  • Telis

    Lappis, ja det blir minst en visning till. Kanske även två, det var visst någon som ville ha en privat visning på onsdag. guud, vad det ska bli skönt när man kan få sunka ner plejset igen.

  • Telis

    Pratade vi inte om att Ore skulle starta en ny tråd? Annars kanske AM kan? Hon har väl aldrig startat någon heller?

  • Telis

    EA, klart att ni ska boka en resa! Antingen så får ni boka av den pga en trevlig anledning eller också får ni åka och trösta er med en fantastisk resa.

  • Telis

    Nu finns Muggles lägenhet i galleriet. Och Muggles, du har fått mejl med länk på Hotmail.

    Själv har jag svår ångest för att någon ska vilja köpa vår lägenhet (jag vill inte sälja den!) och svår ångest för att ingen ska vilja köpa den. Jag önskar att man kunde behålla den som övernattningslägenhet.

  • Telis

    Tinga, vad härligt att dom äter ostbågar, det är ju fantastiska nyheter att dom tuggar, sväljer och äter på eget initiativ! Det är ena riktiga läckergommar ni har där hemma.

    BS, hur gick aurora-samtalet?!

  • Telis

    Hej Sweet! När hade du en *riktig* semester senast? Kanske inte heeeeeeeelt konstigt om du känner dig trött och sliten?

    Hej Izzie! Anledningen till att vi vill flytta är helt och hållet Televinken. Både maken och jag vill att han ska få växa upp i ett mer barnvänligt område än där vi bor idag. Sen är det ju iofs ingen brådska med att flytta eftersom han inte ens är född än men det gick lite fortare att hitta ett hus än vad vi hade trott. Och så tror jag att det blir kul att kanske få lite mammalediga kompisar i det området man tänker sig att bo i sen än att få kompisar här och sen flytta lagom tills det är dags att börja jobba igen.

  • Telis

    Ja, jag försöker komma ihåg att vi alltid kan flytta igen om vi inte trivs. Fast ju nu när man är lite vemodig tänker man ju mest på att vi inte kan flytta tillbaka just *till den här* lägenheten igen.

    Äsch, det är bara lite kalla fötter och rädsla inför det okända. Det blir säkert jättebra!

  • Telis

    Sweet, ja jag tänkte närmast på en semester som är flera veckor lång där man ligger i hängmattan och läser böcker till rumpan somnat och ögonen håller på att trilla ur. Jag vet att ni inte har så mycket semester där borta, och du har ännu mindre genom att du bytt jobb, och jag förstår ju också att ni vill åka hem och hälsa på så många som möjligt när ni väl är lediga. Men jag hoppas verkligen att du kan få en lång, och vilsam, semester snart (utan dåligt samvete!)!

  • Telis

    gosnosen, GRATTIS till toppembryot!!! Visst är det trist att inte få något till frysen men förhoppningsvis så funkar det här försöket! Åh, vad spännande, hoppas att tiden går riktigt fort nu. Och kul att det känns helt okej med ÄD nu!

  • Telis

    Suveränt med att maken klarade sig med svenska, Lappis. Vad duktig han är! Då har socialtanterna verkligen inget att klaga på sen.

    Det måste ju inte vara en lång semester i en hängmatta, jag menade mer bildligt att en semester ska vara avkopplande, oavsett om man är på ett yogaläger i Himalaya eller om man klättrar i berg eller renoverar hemma. Sen är det förstås olika från person till person men jag själv skulle inte tycka att det var en avkopplande semester att resa runt till halva släkten och bekantskapskretsen även om man älskar alla och har jättetrevligt. Men det kan ju förstås finnas dom som tycker det.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor