• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Du kanske får börja med sprejen i december så att du är nedreglerad och redo att börja med sprutorna i januari?

  • Telis

    Jaaa, det är grymt frustrerande att det ska ta så lång tid när man väl har bestämt sig för att göra det!

  • Telis

    Vickan, nu har du nog snurrat till det lite. I vanliga fall går man upp mot Östermalmstorg men då måste man svänga höger ut på Nybrogatan, och inte vänster, för att komma bort till Mornington. Men nu håller dom på att bygga om den uppgången så den är helt avstängd.

    Man går fortfarande upp mot Östermalmstorg men nu man kommer man upp på andra sidan kvarteret och då måste man svänga vänster ut på Sibyllegatan, gå ett kvarter och sedan vänster igen på Linnégatan tills man kommer fram till Nybrogatan där ligger Mornington. Det låter krångligare än vad det är.

  • Telis

    Hade jag inte jobbat i krokarna så hade jag också snurrat till det. Det ÄR förvirrande när man kommer upp från tunnelbanan.

    Jag skickar ett sms till Cicci och frågar om hon vill följa med på brunch.

    Liten, kul att allt såg bra ut på UL!

    Undrar så hur det är med Frejis!

  • Telis

    kängu skrev 2009-10-06 16:29:48 följande:


    Läser ikapp...Telis, kom på brunchen *snälla* Hade varit kul att träffa dig!!!
    Jag hoppas att jag kan!
  • Telis

    Vänner, vad skönt att illamåendet lagt sig lite!

    Snorkis, visst kan det vara skönt att vara helt hemlig också men det är faktiskt lite roligare ändå att träffa trådisarna och ha ett ansikte och namn bakom nicken.

  • Telis

    Liten, det var 25 grader på rivieran när jag var där i oktober för ett par år sen så visst kan det stämma. Njuuut och ha en fantastiskt skön långhelg! Jag är svårt avundsjuk!

  • Telis

    Cicci, hej!! Skönt att ångesten lagt sig lite, hoppas att det fortsätter i rätt riktning! Och 3-4 kg på dig, det kan inte finnas något kvar överhuvudtaget av dig. Det får bli våfflor och grädde för dig på söndag som sagt.

  • Telis

    Nu känner jag att jag måste förtydliga mig lite här om husbesiktningar eftersom september blev orolig för att jag skulle köpa hus utan att besiktiga det.

    Jag skulle aldrig, aldrig, ALDRIG köpa ett hus utan att besiktiga det. Vare sig det är nytt eller gammalt.

    Men, om jag var i muggles situation och skulle köpa ett alldeles nytt hus som redan är besiktigat och har en tioårs byggaranti så skulle jag nog lita på den första besiktningen. Om ingen besiktning alls var gjort så skulle jag *naturligtvis* låta göra en.

    Men, igen, det är jag det, och det är självklart inget fel att låta göra två stycken om man vill det och känner sig lugnare av det!

  • Telis

    muggles, jahaaa, då förstår jag! Jag hade fattat det som om det redan gjorts en besiktning. Då är det ju självklart att ni ska göra en. Och nej, det hade nog inte varit förenligt med min personlighet.

    Cicci, OMG, vilket hus!!

    Lappis, ja, det är ju hemskt. Fem mille och då är det kanske fräscht och så men det är ju ändå inga stora lyxkåkar precis.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor