• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Lappis, jag vet inte. Nu är det bara kaos i huvudet.

    Ja, just det ja, det ligger inte kvar på nätet längre nu när vi har skrivit på men jag kan lägga in en bild eller två i albumet så småningom.

  • Telis

    Men jag tänker som muggles, får man lappsjuka kan man flytta in igen.

  • Telis

    Lycka till, AM! Om det blir för jobbigt så får du ringa så kommer maken och jag som ett skott och hjälper till!

    BS, nu har jag fått en kallelse till aurora-barnmorskan. Det tog alltså nästan två veckor att få kallelsen och nu får jag vänta två veckor till själva samtalet. Har du hört något mer om din remiss?

  • Telis

    AM, jag tror att det är lite för sent för oss att bli avskräckta i vilket fall som helst.

    Idag har vi varit i Kungens Kurva, första gången någonsin utan att ha varit på Ikea. Istället var vi och klämde på lite barnvagnar men det kändes som om nån skulle komma fram och fråga vad vi har där att göra och be oss att omedelbart lämna affären.

    Lappis, alfapet låter ju som ett kanonbra sätt att öva makens svenska!

    snaily, ååååååååh snö, fårskinn, te och hembakat tunnbröd, jag tror jag smäller av av avundsjuka. Det där är livet på en pinne!

  • Telis

    Hallå!

    Här har söndagen ägnats åt att rensa ut i bokhyllorna och i en klädkammare. Sju papperskassar med böcker fick vi ihop som ska doneras till myrorna och ändå är det fortfarande fullt på hyllorna, jag fattar inte riktigt hur det gick till. Det känns helt underbart att rensa, för varje kasse som man rensar ut känner man sig ett kilo lättare själv.

    Nej, jag kan inte bruncha i helgen, här kommer varenda helg framöver att gå åt till städning och putsning och utrensning. Nästa helg ska vi rensa källarförrådet och köra saker till myrorna och tippen.

    AM, skönt att det gick bra igår!

    Ore, stackars bruden, sånt vill man verkligen inte ska hända i sista minuten men vilken tur att du kunde rädda upp situationen!

    Izzie, nja, vi har inte bestämt oss än. Vi velar lite mellan Teutonia Fun eller Lamda eller Brio Go (maken fastnade för den för att det var så bra gung i den ). Så nu ska vi till Briobutiken någon dag och se om dom kan övertala oss om en Brio. Annars blir det Teutonia.

    Imorgon blir det UL igen, den här gången för att göra Notch-test (eller hur det nu stavas). Alltid lika spännande!

  • Telis

    För övrigt förstår jag inte hur jag ska hinna jobba överhuvudtaget fram till jul. Det är kuratorsamtal, BM-träffar, flera UL, möten med olika mäklare, möten med olika banker och så ska man röja, städa och piffa för visning och sen efter det packa inför flytt. Fokus kommer nog inte ligga på jobbet framöver tror jag.

    Min chef vet förresten om att jag är gravid nu och kommer att vara borta från jobbet ganska länge. Han tog det jättebra, förvånansvärt bra faktiskt med tanke på att han kommer från en kultur där mammorna bara tar ett par månader ledigt och pappor inte alls. Skönt!

  • Telis

    Vickan, det är ett test där man kollar flödet i navelsträngen och kanske nåt mer, för att se så att jag inte håller på att få havandeskapsförgiftning. Jag har en lite ökad risk för det.

    Nej, nu ska det bli kantarellsoppa och vitlöksbröd till middag. Kanske inte den mest självskrivna kombon men är man sugen på det så är man.

  • Telis

    Hej hej!

    UL:et gick bra. Jag hade fattat fel så det var inte flödet i navelsträngen man mätte utan flödet i dom två kärl som förser moderkakan med näring. Allt såg iallafall bra ut och Lilleman låg och gäspade och pillade sig mellan tårna och var så söt så. Fast han var lite större än genomsnittet så nu måste jag försöka sluta med socker och annat.

    Izzie, usch vad läskigt med Matildas fall!

    När jag var 3 år trillade jag ur mammas och pappas säng och gjorde mig illa i munnen på en byrå eller nåt sånt. Igår råkade jag hitta en sån där liten hälsobok som min mamma fyllde i med vaccinationer och annat när jag var liten. Där såg jag att jag var hos tandläkaren 13 gånger på ett år och att sex tänder var lösa varav två var upptryckta i tandköttet. Fy sjutton alltså vad det kan gå illa med bara ett litet fall.

    Tinga, planen nu är att jag ska vara hemma 10 månader och maken 10 månader.

    Nu lite jobb.

  • Telis

    muggles, om det är så ni känner så är det klart att ni ska låta besiktiga huset, det har ni ju all rätt att göra.

    Start, ja det har du alldeles rätt i, det ligger söder om stan.

    Izzie, mojjon mojjon! Skönt att det inte var värre med Matilda!

    Jag har också hört att Hooks ska vara bra.

    Jag hoppas också att Cicci sticker in huvudet snart och berättar hur hon mår! Och hur går det med Lillebror?!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor