• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Usch, jag har känt mig alldeles under isen idag för nennes skull så jag vågar inte ens tänka på hur hon mår. Massa igen till nenne och P!!

    PB, det här är ingen bra IVF-tråd (än så länge), statistiskt sett är det mycket högre chans att lyckas med IVF än vad vi har gjort här.

    Muggles, men vilket sk*t att hcg-provet var positivt (tur att du fick ta det dock!!), även om det var väldigt lågt. Hoppas att det visar minus igen på onsdag morgon så att det går neråt!

    Vi har varit på Sveriges sämsta pizzeria ätit äcklig pizza (vi visste inte det i förväg, vi är inte masochister) och tittat på ett hus som vi vill ha (men säkert alla dom andra 150 som var där och tittade också). Varför kan det inte vara rättvisa köer till hus också så att man slipper såna där budgivningar där dom går upp en miljon kronor och blir för dyra?

    Nej, det här var en sk*tsöndag.

  • Telis

    Snorkis, jag fick alltid utslag på ÄL-testerna på dag 18 (med cykler på 30-32 dagar) så än är det inte kört!

    Muggles, jaa fram med fredaagsspriten och ge dom lite att fundera på!

  • Telis

    Frejis, lite klumpigt? Det var oh-my-god-klumpigt tycker jag. Herregud, vissa opsykologiska läkare borde förbjudas all kontakt med patienter.

    Frejis igen, hur känns det, nu när det är så nära?!

  • Telis

    Frejis, vad skönt att det känns lugnt och tryggt! Jag kommer förstås också att hålla alla tummar och tår på onsdag! Jag förstår om du har annat att tänka på nu, dom här sista skälvande dagarna, men säg till om du vill luncha på måndag eller tisdag.

    Lycka till på RUL, Vickan!

    Muggles, härligt att du känner dig mer lycklig än mindre nu efter MF:et. Det gör mig också glad!

    Lappis, får jag hålla en liten tumme för din skull iallafall?

  • Telis

    Lappis, jag kan inte låta bli att hoppas lite ändå och hålla en tumme. Synd att det inte hjälpte!

    Snorkis, din stackare, vilken mupp du råkade på.

    EA, tröstkram! Jäkla tant som kommer varenda månad (fast idag verkar hon ju ha vänt i dörren?!).

    Grattis, Vickan! Kul att det äntligen känns kul.

    Frejis, jag förstår verkligen att du har fullt upp. Du lär säkert att hinna få se min mage vid ett senare tillfälle.

    Själv är jag lite trött på min mamma just nu. Jag berättade för henne häromdagen att jag kanske vill ha kejsarsnitt och det tyckte hon var hemskt dumt för det är så onödigt och hon har själv minsann fött två barn och det är bara nåt man måste ta sig igenom och yadda yadda. Nu har hon dessutom träffat en kusin till mig och tydligen berättat det för nu ringde hon och sa att "kusin A säger att man absolut inte ska göra kejsarsnitt om det inte är absolut nödvändigt och hon vet ju för hon har gjort båda sorterna." Åh, men vad trött jag blir. Dels på att min mamma håller på och berättar varenda liten detalj jag har berättat för henne för hela släkten och dels att hon ska komma dragande med vad min kusin tycker och tänker som inte har ett dugg med det hela att göra. Gah!

  • Telis

    Piggelin, du är så söt när du kommer in och "skriver lite".

    Vad skönt att Cicci-dopet är över nu och att namnfrågan (förhoppningsvis) är klar. Ska bli spännande att höra vilket det blev.

    En mössa för att få rätt huvudform?! Vad det finns saker man inte hade en aning om. (Jag visste inte ens om att dom kunde få "fel" huvudform permanent).

  • Telis

    Snaily, myyys med herrgård och spöken!

    Har inga större förhoppningar om min mamma, hon blir bara mer och mer inskränkt och fastlåst i sina egna åsikter för varje år som går tyvärr.

    kängu, ååh, vad gulligt med en liten snarkande Ru på magen!

  • Telis

    PB, nej min mamma kan verkligen göra mig galen utan att ens anstränga sig.

  • Telis

    Asch, det är inte så synd om mig. Jag blir bara trött på henne med jämna mellanrum men hon har ju sina bra sidor också. Och så får jag försöka komma ihåg att hon är rätt gammal (över 70 ) och en del äldre blir ju lite särskilda med åren. Jag får öva (ännu mer) på att låta det gå in genom ena örat och ut genom det andra.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor