• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Ore, det låter som en klockren analys av Iris (säger jag utan att veta ett dugg om Iris egentligen). Det är precis det intryck man får. Stackars liten, det kan inte vara så lätt med så mycket viljor och känslor i kroppen.

    Nu har vi iallafall bestämt oss för mäklare. Puh, vad skönt.

  • Telis

    Lappis, den första länken funkade inte för mig men det andra huset var fint. Vilka fina tapeter dom hade valt överallt! Och vitt mexitegel från 70-talet, det är som att flyttas tillbaka till barndomshemmet.

  • Telis

    Men Lappis, om det är många hus ute den här veckan så kanske dom inte blir så dyra och då är det kanske lika bra att slå till?

  • Telis

    muggles, smart att börja utrensningen i tid!

    Oupsie, åh, en Bayswater. Vill också ha!

  • Telis

    Hej Frejis!

    Och grattis igen!

    Det lät läskigt det där både med amningen och med trombocyterna men skönt att det verkar ha ordnat sig nu.

    Hur känns det? Hur har du mått efter snittet? Hur går det med amningen? Och allt annat?

    Brunchen är på söndag kl 12 på Mornington.

  • Telis

    Är det inte typiskt, hemma började det blinka en röd varningslampa på kylen/frysen imorse, varför just nu liksom? Det var likadant med min allra första lägenhet, under dom få veckor som gick mellan jag hade sålt den och jag flyttade ut så gick blandaren i duschen sönder så jag fick ta hem en rörmokare och byta den för ett par sköna tusenlappar.

  • Telis

    Frejis, åh vad härligt att livet är så mycket trevligare nu! Det är du så värd efter den där maratongraviditeten (med alla dina krämpor och komplikationer har du nog varit gravid lite längre än alla andra tror jag)!

    Jag mår egentligen bra men den senaste tiden har jag sovit så dåligt. Jag somnar som en sten men sen vaknar jag kl 2 och har svårt att somna om för att jag har ont i ryggen. Sen somnar jag om vid kl 4 och känner mig som död när det är dags att gå upp. Är supertrött hela dagarna också. Men, men, idag är det ju FREEEEEDAAAAAAAAG!!!! *tjoho*

  • Telis

    Frejis, min gamla sjukgymnast samarbetar med två andra sjukgymnaster som specialiserat sig på gravida. Jag ska ringa dit och boka tid. Jag vet bara inte när jag ska ha tid att gå dit. Jag håller redan på att bli sönderstressad av att hinna få ihop mina timmar på jobbet och hinna med allt annat.

  • Telis

    Jaja, gör mig avundsjuk bara med er jädrans skumpa. Hoppas ni får baksmälla.

    nenne, vad söt du är. Jag behöver verkligen lite massage nu. Jag ska verkligen försöka ta det lugnt men det är inte lät när det är så många saker som måste göras.

    Kör försiktigt, snaily! Här nere behöver ni inte oroa er för väglaget iallafall.

  • Telis

    BS, lasagnen låter jättegod! Vad händer imorgon om ni ska ha tårta?

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor