• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Hej Izzie! Det var länge sen känns det som! Hur är det med dig?

  • Telis

    Lappis, nej jag kan förstå om han har svårt att vara pappaledig länge när han har en utländsk chef. Det har ju jag också och jag är verkligen nyfiken på vad min chef kommer att säga, han som höll på att få en hjärtattack när han fick reda på att vi brukar ta fyra veckors semester varje sommar. Jag funderar på att säga att jag ska vara föräldraledig i två år bara för att få se hans reaktion.

  • Telis

    Lappis, ja kära nån, det var ju förra veckan! *slår mig för pannan*

    Izzie, jag har inte haft någon semester än så jag längtar som sjutton (jobbar denna och nästa vecka)! i övrigt mår jag bara bra, tack!

  • Telis

    Lappis, ja det kanske vore nåt, han skulle väl inte ha så svårt att hitta ett nytt jobb sen efter ett års betald pappaledighet?

    Jo, nu när jag mår bra igen känns det mycket bättre med resan!

    Vi tog sen semester för att det skulle ha hunnit bli lite svalare i Las Vegas men det verkar inte funka så, det är fortfarande drygt 40 grader där borta.

  • Telis

    Izzie, nej det är det jag är rädd för, att det är för kallt för att vara inne och för varmt för att vara ute.

    Fast dom säger ju att det är en torr värme som gör att det är lättare att stå ut än om det är fuktigt.

  • Telis

    Jag skulle definitivt inte jobba om jag var multimiljonär.

    koko, det är klart att Las Vegas bara är en vecka av fyra men det är ju där jag hade tänkt ligga vid poolen och läsa så det är ju lite synd om det är så varmt så att man inte kan vara ute. Fast runt 40 grader ska jag nog stå ut med, jag är ju inte så dum att jag ligger i solen.

  • Telis

    Sweet, är dagis subventionerat av staten i USA? Min enda gissning angående det där med att man inte "ska" göra något annat än att jobba när barnen är på dagis är annars att dagis är så subventionerat här i Sverige just för att föräldrarna ska kunna förvärvsarbeta. Typ att skattebetalarna ska inte betala för att föräldrarna vill gå på bio. Om man betalar hela dagiskostnaden själv, precis som en vanlig barnvakt, så kanske det ses annorlunda? Har ingen aning här, jag bara spånar fritt.

  • Telis

    Visste ni förresten att i Israel så betalar staten för alla IVF:er, oavsett hur många man vill göra? Där kan man snacka om generöst!

  • Telis

    Ah, en anledning till att jag inte finns på Facebook. Eller just nu gör jag det men det är bara för att få se Lappis foton från Kalifornien.

    Jag tror jag har fått halsbränna, vilken skum känsla.

  • Telis

    Lappis, ja jag väntar med spänning på del 2.

    Jag vet inte hur vi någonsin ska kunna få fram några bilder att visa upp efter vår semester, min man är en sån otrolig nörd att han måste hålla på och fixa till varenda bild först. Han börjar alltid så ambitiöst men sen tappar han orken efter att ha suttit och preppat 20 bilder i fyra timmar och inser att han har åttahundrabilder kvar. Digitalkamerans förbannelse.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor