• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Muggles, åh så skönt! Då är du säkert bara en av dom där 40% som får en blödning utan att man vet varför. Jag håller tummarna för det och för att du får ett UL!

  • Telis

    Okej, förra veckan kunde ni få köpa en kollega till mig billigt, den här veckan betalar jag den som kommer och hämtar henne.

  • Telis

    Muggles, åh så skönt att det slutat blöda!!

    Vickan, grattis till fina KUB-siffor!

    Lappis, jag sitter också och följer budgivningen på en lägenhet i vårt hus som är likadan som våran men ligger ett par våningar ner. Just nu är den uppe i 1,6 milj mer än vi betalade för vår. Så himla skönt, då känns det som om vi har lite marginal för att köpa en större lägenhet eller hus! Om vi bara lyckas bestämma hos för var vi vill bo.

  • Telis

    Ja, det är jätteskönt att den verkar ha gått upp så pass i pris. Jag är så feg så jag vill helst kunna flytta till större utan att behöva låna mer. Jag skulle inte kunna sova på nätterna med lån på fyra miljoner.

    Muggles, var det pengarna som gjorde att ni hoppade av huset eller fick du kalla husfötter?

    Jättefint hus, Lappis!

  • Telis

    Vickan, det som är det "comp-iga", dvs det som gör att man inte blir så trött, med Lergigan comp, Treo comp osv är koffein, och det kan man köpa separat på Apoteket. Man borde alltså kunna göra sig en egen Postafen comp genom att ta en halv koffeintablett också. Fråga på Apoteket, vet ja.

  • Telis

    Kära nån, 2500 kvm! Vi hoppas hitta ett hus med en sisådär 500-600 kvm.

  • Telis
    muggles skrev 2009-08-14 13:15:01 följande:
    Ah 500-600 kvm tomt är max vad jag vill ha Det ska vara minst 30kvm altan också, bara lite gräs kvar
    Precis min åsikt! (Eller möjligen att det där gräset kan få vara naturtomt istället. )
  • Telis

    Oupsie, tusen tack!!

    kängu, AM har en sån och var väldigt lyrisk över den. Den enda nackdelen hon nämnde var att det är lite svårt att få in saker i korgen. Man får liksom ta och stoppa in ett par saker i taget istället för hela matkassen på en gång men att man vande sig vid det.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor