• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Men tjejer, vad har ni för alkoholberoenden egentligen?! Jag har inga som helst problem med att inte dricka alkohol eller att låta andra människor göra det i min närhet. Det finns ju så mycket annat gott och det är ju bara under nio månader?

  • Telis

    Jag håller med, jag tycker också att mineralvatten smakar treo. Och visst kan det vara svårt att hitta alternativ ute som är lika goda och trevliga som vin, särskilt till mat. Men världens godaste alkofria drink finns på Gondolen iallafall.

  • Telis

    Vickan, nej, ute är det som sagt svårt att hitta något som är lika festligt till maten som vin.

  • Telis

    Kängu, din mamma kanske kan få ännu mer rabatt om hon köper två? Vi köper den ena av dig sen!

  • Telis

    kängu, jag förstår det. Det är ju egentligen jättebra, dom skulle ju inte gå med på det om dom gick med förlust på affären men jag skäms ihjäl.

  • Telis

    Gomorron, gomorron!

    Snaily och PB, %@${¤&(")"%!£@ med tantj*veln!

    AM, men har du inte berättat för Hektor vad det innebär med lördagar?! Ingen sovmorgon, inget lördagsgodis, du vet!

  • Telis

    Jag tycker att min mage började växa igår, bara så där, från en minut till en annan.

    Så nu blir jag osäker på semesterpackningen igen, borde jag försöka hitta en liten basgarderob med ett par byxor och ett par kjolar här hemma innan vi åker på semestern? Eller ska jag utgå ifrån att jag antingen kan ha mina gamla vanliga kläder om ett par veckor också med lite gummisnoddar/magband eller att jag shoppar i USA?

    Jag hade ju visserligen tänkt att shoppa i USA i vilket fall som helst men det är inte så kul att vara tvungen att göra det för att man inte har något att ta på sig, då köper man ju alltid bara nödlösningar som man aldrig trivs med.

  • Telis

    Tack för tipsen! Jag ska nog försöka hitta någon kjol iallafall innan vi åker, trots att det känns lite som att utmana ödet att göra det före RUL:et. Mina byxor kan jag nog ändå ha ett tag till med gummisnodd men mina kjolar är inte så stretchiga och har inga knappar och knapphål utan bara dragkedjor.

    AM, jag törs inte beställa något från nätet eftersom vi åker på semester snart, annars lät ju det där Bumppaketet jättebra. Du får jättegärna se vad du vill rensa ut ur garderoben (om ni inte planerar en fyra förstås? ) och som kan tänkas passa mig.

    Nu måste jag nog puffa lite på maken så han inte sover bort hela dagen, han var på fest igår kväll och kommer nog vara lite spark idag stackarn.

  • Telis

    Tumhållning för Muggles!! Har man väntat i fem timmar så är dom banne mig skyldiga att göra ett UL och inte avfärda en utan undersökning. Hoppas allt såg helt normalt och bra ut!

  • Telis

    Hur mår Hektor idag? Jag skulle också ha blivit orolig men han är ju väldigt liten för att gå på fest så det är klart att killen blir trött efteråt.

    Snaily, lycka till på spolningen idag! Jag gjorde nåt sånt (fast jag är osäker på om han bara spolade livmodern eller äggstockarna också), det var iallafall ingen värre grej.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor