• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Ja, det är ju inte klokt med tre år! Fast så länge har inte jag varit med.

  • Telis

    Muggles, men vilken besvärlig tant! Jag skulle inte heller göra något mer nu. Ringer hon igen så får du säga som det är, hon sa först att hon inte ville ha något och att du skickade blommor innan du visste att hon ångrat sig och du därför tycker att saken är utagerad. Hon får skylla sig själv att hon ändrade sig sen.

    Piggelin, hörde du sommarprataren igår, Alex Schulman? Han var fantastiskt bra tycker jag!

    Mrs B, du kan ju anmäla inlägget där du la ut fel länk om du vill att BT tar bort det?

  • Telis

    Välkomna hem, AM och Lappis!

    Hej hej Nenne! Kläm inte för hårt bara.

  • Telis

    Lappis, då hoppas vi att väskorna anländer först ikväll. Hur mycket får ni sätta sprätt på? Fast jag fattar inte hur svårt det kan vara att få dom från Amsterdam och hit, det går ju massor med flyg därifån per dag.

    Lappis igen, jag dåg att du rapporterat jätteduktigt i resetråden men nu är jag lite nyfiken på en flipp- och flopplista. Vad ska vi absolut inte missa och vad kan kvitta?

    Oupsie, jag säger som Snaily, en thesis är lite längre och på en hög akademisk nivå, paper/essay kan vara lite kortare och mindre akademisk. Paper är mer amerikanskt och essay mer brittiskt (fast jag tror att den skillnaden börjar bli mer och mer uppluckrad, även britterna blir amerikaniserade ibland ).

  • Telis

    Snaily, det finns ju så himla många människor som verkligen, VERKLIGEN inte borde ha barn men som blir gravida på 10 sekunder. Det finns ingen som helst rim och reson bakom vem som kan och inte kan få barn. krrrraam!

  • Telis

    Stackars Hektor!

    Men vad konstigt, Muggles! Gäller det även vid din ålder alltså? Jag trodde man erbjöd fvp till alla över 35, oavsett om man gjort KUB eller inte. Kan man göra det privat om man nu hamnar över deras gräns men att det känns tveksamt?

  • Telis

    Ore, vad är det för skillnad på duo- och kombivagnar? Och vad är det för skillnad på Teutonia Mistral och Mistral S? Och vad är det för skillnad på Mistral S och Fun som AM har? Jag önskar att jag inte hade skrållat så mycket förr.

    Muggles, åh vad härligt med en barnfri vecka med sol och bad!

    Det är massor med restauranger som är stängda här i stan också märkte jag när jag skulle boka bord i förra veckan. Helt galet! (Även om jag förstås förstår att dom stackars restaurangjobbarna vill ha semester dom också.)

    Jösses, vad jag är blödig nu för tiden. Jag grät mig igenom hela Alex Schulmans sommarprogram, hela Malin Sävstams sommarprogram och igår kväll till en dokumentär på tv om världens trevligaste bögpar som så hemskt gärna ville ha barn men inte fick adoptera just pga att dom var homosexuella. Stackars människor alltså. Som kvinna har man ju iallafall lite alternativ om barnlängtan blir för svår.

    Oupsie, jag kan också titta på det om du vill, jag har ett par högskolepoäng i engelska.

  • Telis

    Åh, tack, Ore! Jag trodde att alla var duovagnar där man bytte insatsen, då har jag lärt mig nåt nytt. Jag tycker väl egentligen att det är lite tidigt för den här djungel redan men vi funderar lite på att "göra en Piggelin", dvs köpa en vagn i USA för att spara ett par tusingar. Men vi får väl se hur det går med RUL:et först och främst... *peppar, peppar*

  • Telis

    Oupise?! Hmmpf, jag verkar inte ha några högskolepoäng i skriven svenska iallafall....

    Sweet, 21 augusti.

  • Telis

    Men kära nån *rodnar*, det var ju inte jag som skrev fel. Vad håller jag på med? Hur förvirrad kan man bli?! Sorry, Sweet!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor