• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Ore, jag vet inte faktiskt om det finns vaccin i USA redan nu och om man i såna fall skulle kunna ta det där. Dom kanske prioriterar sina egna invånare framför nån liten menlös turist från Sverige?

  • Telis

    Nej, jag har bara min fläskiga mage som vanligt. Fast om jag ligger ner på rygg så känner man att den är lite fastare och putar ut lite mer än vanligt (istället för som tidigare när fläsket bara har flutit ut åt alla håll).

    Oj, fötter uppe vid brösten låter jobbigt. Men jag är så glad över att hon fortfarande är kvar där inne och inte har velat ut än.

    Jag vet inte heller hur bra det där vaccinet är, hur verksamma är dom vanliga influensavaccinerna? Och vill man ta ett vaccin som inte är prövat på gravida?

    Symptomen är väl som vanliga influensor tror jag, ont i kroppen, feber, hosta, trötthet och sånt. Det som blir värre för gravida är att man kan få allvarligare problem med lungor och luftrör, få lunginflammation och sånt, så jag tror att man ska vara extra uppmärksam på hosta och andningssvårigheter om man känner sig dålig.

  • Telis

    Ja, hellre en riktig gravidmage än fläsk. Fast den får gärna vänta med att komma ett par veckor till, jag vill vänta med att berätta på jobbet till efter semestern.

    När passar det dig med lunch, Frejis? Jag drar iväg ett sms till Cicci och ser om hon fortfarande är lunchledig.

  • Telis

    koko, jag vet inte var Frejis tog vägen men Cicci och jag har sagt 12.30 vid svampen. Men vi är flexibla och kan flytta det om det inte passar. Jag hoppas att du hinner komma.

  • Telis

    koko, vad jobbigt att du mår illa, din stackare! Men det blir säkert en ny chans i nästa vecka. Då är AM hemma igen och kanske vill luncha också.

    BS, jag förstår inte hur du stått ut med illamåendet så länge. Jag höll på att bli galen bara efter ett par veckor. Hoppas verkligen att det går över nu!

  • Telis

    Liten, nu har jag inte varit i Florens men Rom är jättemysigt. Går det direktflyg till Florens? Om inte skulle jag nog välja Rom bara för det. Annars blir det nog jättebra vilket som. Hoppas att illamåendet går över snart!

    Cicci & Frejis, tack snälla för trevligt lunchsällskap! Jag vet att jag har tjatat om Emelie men hon kanske ändå är en liten Louise? Louise med världens finaste blåa ögon.

    EA, vilket skit med BOM. Man vill ju så gärna och man fortsätter ju att hoppas varje månad. Bra att du har en gyntid nästa vecka iallafall!

  • Telis

    Tinga, skönt att Puff äter bättre iallafall även om han inte tycker att det är kul!

    Hej Piggelin! Okej, då satsar jag på den 14:e.

    Jag håller också på med Hon älskade nu. Och tack för att du påminde om sommarpratarna. Jag har tänkt länge att jag ska lyssna på Malin Sävstam (som också skrivit en bra bok) men jag glömmer bort det hela tiden. I helgen ska det bli av!

  • Telis

    Kram på dig, Vänner! Hoppas att Lergiganet gör susen för illamåendet!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor