• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Välkommen hem, Mrs B!

    Oj, bara en månad kvar, koko. Vad spännande!

    Undrar hur det går med Frejis, hon kan ju också få precis när som helst.

    Jag har förresten BF den 22/1, inte den 23/1.

    Snaily, jag röstar för att du tar två proggisar om dagen från och med idag eller imorgon och två veckor framåt (eller kanske några dagar extra för att vara på säkra sidan). Om du brukar ha en kort lutealfas så borde du ha en aning om vart det lutar om två veckor. Utgå ifrån att apparaten har rätt den här gången, kroppen kan man aldrig riktigt lita på. Du har inget VUL på jobbet så att du kan kolla själv om du haft ÄL?

  • Telis

    koko, men tänk vad vi har sparat in skattepengar på att dela med oss av våra proggisar istället för att alla ska hämta ut egna recept!

    Ja, den 17:e är väl inte omöjlig? Ska jag försöka klämma lite extra den dagen tycker du?

  • Telis

    Ibland är det mysigt att jobba inne i stan men som idag blir jag galen på alla som kommer med en pärm i näven och frågar om dom får ställa en liten fråga. Är det inte nåt elbolag eller mobiloperatör så är det Greenpeace, Röda korset, SOS Barnbyar, Läkare utan gränser, Amnesty, nån mot tortyr i Iran, eller Cancerfonden. Kan dom inte hoppa på alla turister istället för mig, varje dag, morgon, lunch och middag. Dom står dessutom en i varje ända av gatan så har man otur så blir man påhoppad två gånger.

    Nej, nu vill jag ha semester.

  • Telis

    koko, det går ju inte att gå fortare för alla turister som är i vägen.

    Ja, visst blir man skeptisk när dom vill ha massa pengar kontant. Vad tror han liksom?

  • Telis

    Ja, bra tips! Ska börja öva benböj på luncherna! Förhoppningsvis avskräcker det alla jädrans insamlare och försäljare också.

    Jag kan inte heller låta bli att fundera på den där svininfluensan. Och om det är så smart att åka till Kalifornien som är en av dom mest drabbade staterna i USA när dom säger att det är fyra gånger så hög risk att bli riktigt ordentligt dålig när man är gravid jämfört med annars. Jag vill ju gärna vara lite cool men det är inte lätt när man kämpat i tre år för ens bli gravid första gången.

    Svårt det där med dagis, skulle ni bli av med platsen om Conny var hemma medan ni avvaktade och såg hur det utvecklade sig? Kanske blir det ingenting eller också blir det värre sen när skolorna börjar och folk börjar jobba igen?

  • Telis

    Snaily, vi åker om lite drygt tre veckor. My god, vad jag längtar efter semester nu.

  • Telis

    Kramar till kängu! Det är inte lätt med alla hormoner som rusar runt i kroppen men du är inte ensam. Muggles hade det ju också jättejobbigt med amningen och mådde dåligt över att det inte gick så bra som hon ville. Ta inte på dig någon skuld över det, Ru kommer att må alldeles utmärkt av enbart ersättning också och du är inte någon sämre människa för det!

    Tinga, välkommen hem! Hoppas att ni har haft det jätteskönt och att kräkningarna slutat eller åtminstone minskat!

    Liten, skönt att höra av dig men vad tråkigt att du mått/mår dåligt. Hoppas att det vänder snart!

    Ore, jo, enligt den där undersökningen som kom igår så var det mycket viktigt att man som gravid får någon antiviral medicin, som Tamiflu, inom 48 timmar från första symptomet. Kanske inte helt enkelt när man är på semester? Vaccinet kommer nog inte att vara tillgängligt här i Sverige förrän i september/oktober och då är vi redan hemma från semestern igen så då kan det kvitta.

  • Telis

    Hej Lappis! Hoppas att du bäljar i dig en massa gott Napa-vin nu och får en skön hemresa sen!

  • Telis

    Hej Frejis!! Skönt med ett livstecken! Hur mår du? Jag är i vecka 15 nu (galet!)

    Jag vill också luncha idag! Och/eller nästa vecka.

  • Telis

    Tinga, åh vad jag tycker synd om er allihopa, ni som har kämpat så redan, ska ni behöva hålla på i år till! Stackars Piff. Hoppas iallafall att specialisterna hittar något så att det kan börja gå åt rätt håll snart. Funkar maten bra för Puff? Stoooora kramar!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor