• fashio­ngirl
    Äldre 28 Feb 18:18
    17638 visningar
    153 svar
    153
    17638

    minus 5 kg!

    Hej på er!

    Ätit lite onödigt på sista tiden, klart jag märkt att kläderna sitter lite tajtare än innan men att det skulle vara plus 5 kg det var en chock idag när jag klev upp på vågen. Brukar aldrig väga mig och inte tänka på vikt men nu ska dessa bort innan det blir mer. Tillbaka till min nyttiga livsstil som jag iprincip haft hela mitt liv.

    På måndag börjar jag...någon som vill hänga med??

  • Svar på tråden minus 5 kg!
  • bongen­80
    Äldre 12 Mar 20:03
    #71

    har tagit min sista påse för dagen. Har sprängande huvudvärk o är vråååååååålhungrig fortfarande. Har druckit ca 3,5 liter extra vatten + en kopp kaffe. Någon som vet om man får ta typ alvedon när man äter ck ren kur? hur är det med tuggummi förresten? är det också "förbjudet"?

  • Hubba
    Äldre 12 Mar 21:15
    #72

    Bongen80 det är klart att du får ta en alvedon... det är ju inte meningen att du ska utveckla migrän bara för att man inte ska äta någon fast föda...

  • bongen­80
    Äldre 13 Mar 11:30
    #73

    Klarade huvudvärken med ett extra glas vatten o en halv kopp kaffe. Vågen visade -2 kg idag! Förmodligen mest vatten, men det känns ganska kul ändå med tanke på att jag startade igår morse! Nu är jag supertaggad. Mailade Millys o bad de ändra min klänning ett par strl o det var inga problem! Så nu har jag en ordentlig morot! Mätte även byst, midja, höfter, lår, knä, o överarm. Mycket deprimerande just nu, men kul att titta tillbaka på senare.

  • Emmox
    Äldre 14 Mar 11:55
    #74

    bongen80: you go girl!!!!

    Vet hur det känns när man startar, fast jag var inte alls hungrig de tre första dagarna, den hungern kom efteråt. Tuggummi bör du undvika. Det är kolhydrater i det och sätter bara igång värre sötsug. Kämpa på! Du är jätteduktig! Kul att det syns på vågen =)

  • EllaBe­llaG
    Äldre 15 Mar 13:01
    #75

    Nu är jag hemma igen! Har spenderat en vecka på västkusten! Blev kallad på ytterligare en intervju, så nu väntar jag på svar från 2 olika arbetsgivare. Ska få svara nästa vecka *hoppas hoppas*!

    Passade på att kolla in platser för vigsel och fest, så nu har vi bestämt oss för en plats! Härligt!

    I kväll börjar jag med min soppdetox. Jag ska hålla er uppdaterade om hur det går!

    Hur går det för er tjejer? Händer det nåt?

  • ario
    Äldre 15 Mar 15:20
    #76

    jag har inte ätit på två dagar för jag har haft magbesvär..tror att jag har gått ner 2 kg redan..wohoo

  • Emmox
    Äldre 16 Mar 07:49
    #77

    kämpa på allihopa=)

    EllaBellaG: Se där =)låter riktigt härligt! Hoppas din detox går som på räls.

    Jag har syndat rejält i helgen. Fattar inte vad det har tagit åt mig. Jag var nog inte redo för att kombinera kuren. Kommer köra stenhårt på kombinerad kur med endast ett mål om dagen. Få se om jag har gått upp något när jag väger mig på onsdag.

    Annars är det träning ikväll och så lite plugg!

  • EllaBe­llaG
    Äldre 16 Mar 11:25
    #78

    Emmox: Syndat hur då? Ajabaja! :) Nä, nu kör vi stenhårt med våra dieter..hehe..lätt att säga för mig som är inne på min första dag

    Soppan blev toppen och nu är det dax för lite lunch!

    Idag är det VÅÅÅRväder..tror minnsan att det får bli en skogspromenad sen.

  • bongen­80
    Äldre 16 Mar 17:49
    #79

    Dag 5 redan! Känns lättare nu. Fastän resten av familjen äter mat blir jag inte riktigt sugen att äta med dom. Än så länge är det bara 1 smak jag inte klarar av CK:s smaker så det går att variera lite grann.

    Brukar blanda någon shake med kaffe för att få i mig min dagliga dos (klarar inte av att dricka kaffe svart) å det är ju sååååå gott! Fick hem min kompis Orbitrek idag så nu ska den monteras o så ska jag börja använda den. Jippi!

    Ska till konsulenten på onsdag, jag hoppas verkligen att det gett resultat.

    Känns så skönt att ha backup härifrån. Att läsa hur duktiga ni andra är och att man faktiskt får svackor men tar sig ur.

    Kramar till er alla!

  • Emmox
    Äldre 18 Mar 09:09
    #80

    bongen80: jag känner såå igen mig! När man väl har börjat så känns det faktiskt helt okej att inte äta. Var stolt!!

    EllaBellaG: Jag har ätit mkt onyttigt, och nästan sprängt magen, varit så mätt så man mår illa... men jag har tagit tag i det så inga fler sådana snedsteg. Bra mat och så mina shakes =) så ska det blir nog bra igen :)

    Kämpa på allihopa! Nu är det vår och bäst att passa på och njuta av det soliga vädret för er som har det. Ut och gå

Svar på tråden minus 5 kg!