• fashio­ngirl
    Äldre 28 Feb 18:18
    17819 visningar
    153 svar
    153
    17819

    minus 5 kg!

    Hej på er!

    Ätit lite onödigt på sista tiden, klart jag märkt att kläderna sitter lite tajtare än innan men att det skulle vara plus 5 kg det var en chock idag när jag klev upp på vågen. Brukar aldrig väga mig och inte tänka på vikt men nu ska dessa bort innan det blir mer. Tillbaka till min nyttiga livsstil som jag iprincip haft hela mitt liv.

    På måndag börjar jag...någon som vill hänga med??

  • Svar på tråden minus 5 kg!
  • Emmox
    Äldre 3 Mar 13:19
    #21

    EllaBellaG: Jag hade tänkt köra i två veckor till, dvs i tre veckor, men om jag inte är nöjd och känner att jag orkar ta mig igenom någon vecka till så ska jag göra det.

    Jag tänker som så, att om jag går ner fem kilo under den vikt jag startade på, och sedan övergår till fast mat, brukar man gå upp två kilo. Då har jag ju eg bara gått ner tre kilo, och det känns fjuttigt med tanke på hur länge man har hållit på. Så så länge jag orkar att låta bli att äta, tills jag når mitt mål så ska jag fortsätta med kuren. Jag längtar verkligen tills jag når mitt mål!! =) Ska se om jag hittar en billig stegräknare idag i stan.

    Leeloo: Vad äter du då? Hur lyckas du plussa ihop "matten" så du vet att det endast blir 1000 kcal. Stark jobbat iaf!

  • Emmox
    Äldre 3 Mar 13:22
    #22

    Vena: Vad jag har hört så är det möjligt att man kan minska i kroppsstorlek även om man inte går ner något på vågen. Vet inte hur det kommer sig, men det ska vara så ibland. Som dom som gått ner jättemycket men hamnar i en "stillastående" fas i en vecka lr två som ändå känner hur kläderna blir större och större. Väg dig när du tycker det känns som det är dax. Jag kör på en dag i veckan.

  • EllaBe­llaG
    Äldre 3 Mar 13:57
    #23

    Jag är hemsk! Hurtig i morse tog jag mig en promenad till stadsbiblioteket, mes stegräknaren på naturligtvis. Blev kvar där längre än väntat och klockan tickade mot lunch. Gick via stan hem för att kika in i mataffären för att handla lite varor som vi missat vid storhandligen. Och vad gör jag? Köper smågodis!! På en måndag dessutom! Jag har så himla dålig karaktär! Det borde vara förbjudet att ha godis vid kassorna! Grr! 5573 steg än så länge idag. Blir en långpromenad i eftermiddag!

    Nästa vecka fyller jag år och därför ska jag resa bort i några dagar och äta mat hos familjen så då får det bli vad de bjuder på. Men när jag kommer hem igen ska jag köra en sopp-"detox" som jag kört tidigare som är helt underbar! Varannan måltid äts soppan som vanligt och varannan ara buljongen. Ska satsa på 2 veckor denna gången. Tidigare har jag bara kört en vecka åt gången.

    Vikten rasar, samtidigt som man får i sig allt man behöver och soppan är god och mättande! Första dagen är helt ok, andra och tredje dagen blir man lite seg, men sen piggnar man till igen och hyn blir jättefräch!

  • EllaBe­llaG
    Äldre 3 Mar 14:05
    #24

    Hihi, vilket bra intryck jag måste göra nu, igår cheesecakeglass o idag smågodis, brukar inte vara riktigt så här illa :)

    Vena, konstigt att det inte märks på vågen, men på kläderna? Det kanske håller på att omfördela sig på nåt sätt. Du kanske tillhör de lyckliga få där det märks på mage och lår först ;)Annars är ju inte 2 veckor särskilt lång tid om man har ändrat sin kost (om man inte kör en radikalkur förståss).

    Emmox: Jag håller tummarna för dig och ditt mål! Hoppas du hittar en räknare, så kan vi tävla lite! :)

  • EllaBe­llaG
    Äldre 3 Mar 14:11
    #25
    EllaBellaG skrev 2009-03-03 13:57:18 följande:
    Och vad gör jag? Köper smågodis!! På en måndag dessutom! Jag har så himla dålig karaktär!
    Ops, Tisdag menade jag ju! Man blir lite förvirrad när man är arbetslös!
  • t2cksa­m
    Äldre 3 Mar 14:29
    #26

    Jag ska också ner många kilon...Jag behöver stöd och hjälp så jag ska köra Isodieten på distans hos Salveo Health www.salveohealth.com. Jag har en kompis som gick den och hon fick jättebra stöd av de andra som gick den plus att kursledaren gav de kosttips hela tiden (även på sånt som man kan ta om det absolut "krisar". Min kompis har nu gått ner 7 kilo och faktiskt behållt dem, vilket inte är så vanligt bland dieter. Jag måste gå ner ca 14 kg så jag har ju en del att ta av

    Är det någon som skulle kunna tänka sig att hänga på?

  • fashio­ngirl
    Äldre 3 Mar 14:57
    #27

    Bara fler och fler, härligt tjejer att vi peppar varandra :)

    MASSA grönsaker idag, en timmes powerwalk, 30 situps (10*3).
    Tyvärr är bara kl 15...suck hade ju varit perfekt att sova nu och inte riskera att falla för sötsug hehe.

    Känns som att alla mina extrakilon har satt sig på magen, tips på fler övningar utöver situps??

  • fashio­ngirl
    Äldre 3 Mar 15:00
    #28

    stegräknare vet jag att jag haft för längesen...ska försöka hitta den. Perfekt ju!

  • Emmox
    Äldre 3 Mar 15:45
    #29

    EllaBella G: sopp-"detox"? hur funkar det? vad är det gjort av? Åt du av godiset då? Eller du bara handlade det? Försök att känna ditt motstånd segra när du inte handlar något onyttigt. Känslan kan ofta vara underbar. Jag var i affären idag och tittade på allt godis och mums de har, men jag nöjde mig med att känna doften, sedan betalade min kille för sin mat och så gick vi =)

    Ska kolla stegräknare imorgon när jag handlar från ck-kuren. Blev inget idag. Ska bli kul och tävla =)

    fashiongirl: grönsaker... mmm! Vill ha det nu hahaha. Jag har samlat på mig en massa tips från olika tidningar jag läser. Du kan göra "plankan", armhävningar, bröst-och ryggövningar... sök lite på internet så hittar du nog något. Plankan är hemsk, men effektiv! =) Starkt jobbat! Fortsätt så.

    Jag gick också en timmes powerwalk idag. Måste säga att en väldigt bra effekt från ck-kuren är att jag vaknar jättetidigt om morgnarna och då är det perfekt att ta en promenix innan stan hunnit vakna.

    t2cksam: Lycka till med din viktgrej =) är på cambridgekur så.. hoppas nån vill hänga på ;)

  • Emmox
    Äldre 3 Mar 15:46
    #30

    Många smajlisar det blev! Imorgon är det kris. Har ingen "frukost"-shake till imorgon... så frågan är om man ska äta något "vanligt" eller äta en varm soppa till frukost... =/

Svar på tråden minus 5 kg!