• fashio­ngirl
    Äldre 28 Feb 18:18
    17639 visningar
    153 svar
    153
    17639

    minus 5 kg!

    Hej på er!

    Ätit lite onödigt på sista tiden, klart jag märkt att kläderna sitter lite tajtare än innan men att det skulle vara plus 5 kg det var en chock idag när jag klev upp på vågen. Brukar aldrig väga mig och inte tänka på vikt men nu ska dessa bort innan det blir mer. Tillbaka till min nyttiga livsstil som jag iprincip haft hela mitt liv.

    På måndag börjar jag...någon som vill hänga med??

  • Svar på tråden minus 5 kg!
  • Taha
    Äldre 23 Mar 13:34

    Dags för nya löften för min del. Förra veckan gick ju bra.Har planerat och köpt in hela veckans mat under helgen så att det ska vara lättare att äta nyttigt. Annars är det lätt att man tar hämtpizza.

    1, Frukost; Äta VARJE dag.
    2, Lunch; Egenlagad lunch minst 3 av 5 vardagar.
    3, Middag; Egenlagad middag 6 av 7 dagar.
    4, Laga all mat från scratch, inga halvfabrikat.
    5, Minska på kolhyderater.
    6, Öka mängden färska grönsaker/betor.
    7, Träna 2 gng/veckan.

  • bongen­80
    Äldre 27 Mar 08:59

    -1,9 kg denna vecka. sammanlagt 4,1 kg på 2 veckor! Har börjat promenera med gångstavar 30-40 min ist för maskinen där uppe som jag ändå inte orkar med så här i början...haha eller ja promenera...det känns faktiskt som jag småspringer hela tiden, jag bara flyger fram på vägen. Hur skönt som helst.

  • Emmox
    Äldre 27 Mar 14:19

    Jag vet hur det känns bongen!! Du är asgrym! Jag har börjat om idag, för mitt leverne har inte varit sunt alls de två veckorna sen jag slutade med ren kur. Men nu jävlar! =P jag tror jag gått ner det jag gått upp igen relativt snabbt, sen ska jag fortsätta med ren kur t.o.m siste april.

    Kämpa på alla, ni är superduktiga! Taha, du verkar ha koll på läget =) Hoppas denna vecka har gått bra för dig!

    ska införskaffa stegräknare snart så jag kan tävla med er som har!

    /E

  • Smålan­d09
    Äldre 28 Mar 17:48

    Åh, har en tuff vecka! Hade gått upp 0,5 som jag tycker var lite självförvållat men ändå inte så farligt. Har haft en förkylning på gång som jag försökt stävja med mängder av C-vitamin och vatten. har tränat litegrann men inte helhjärtat då. Idag ställde jag mig på vågen bara för att kolla o då hade jag minus 1 kg från ett par dagar tidigare. Vet ju att det mesta är vätska men ändå.. skönt att se 66 på vågen istället för 67.
    Sen igår kväll upptäckte vi att vi haft inbrott på vårt vindsförråd. Jag blir så förbannad o ledsen. idag var vi dock uppe o skulle kolla skadan och det verkar som att inget är stulet.. men känslan av otrygghet finns ju ändå.. fy faan vad arg och ledsen jag blev.. Ikväll blir det middag hos vänner så det blir väl inte jättenyttigt tror jag men ska försöka hålla alkoholnivån nere så kan jag göra en vinst på den sidan iaf. Imorgon SKA jag träna, vill se lägre delen av 66 kg på vågen nästa gång!!

  • Fjosok
    Äldre 28 Mar 17:53

    Hej!

    kul att läsa era historier. Jag är själv en stoor man som vägde 124 kilo när jag ställde mig på vågen 2 mars. Inledde då en diet som inte är en diet utan livsstil, på sikt ska livsstilen öka i kalorier, lite iaf, men vara en standard.

    Resultatet denna första månad är -7 kilo.

    Delar gärna av mig av recept och erfarenheter. Har ju mestadels ätit pizza och hamburgare UNDER denna månad också

    Och nej, jag ska fortfarande inte gifta mig... hehe.

    // Fjosok

  • EllaBe­llaG
    Äldre 28 Mar 21:37

    Hej Fjosok! Välkommen hit till oss övriga som kämpar med vikt (och ibland även annat)! Vilken trevlig presentation du har , och stort grattis till dina 7 kg. Toppen! Jag blir ju lite nyfiken på vad din nya livsstil innebär förståss!

    Jag har legat på latsidan ett tag, men har faktiskt lyckats hålla vikten stilla, så jag är inte så sur för det. 4 kg kvar för min del nu.

  • Emmox
    Äldre 30 Mar 21:24

    Småland09: Det är bra =) kämpa vidare! Trist att höra om inbrottet, så himla onödigt... hatar sånt! Lycka till med träningen och allt!

    Fjosok! Välkommen =) kör du GI då? =P

    EllaBellaG: jag har också legat på latsidan och HAR gått upp i vikt, men jag "startade" om idag, på absolut ren kur.

    Något säger mig att denna gången kommer det bli tuffare än förra, men förhoppningsvis ger det sig. Jag ska tänka på dig Bongen och det du har åstadkommit =) Att veta att om två veckor har jag gått ner fyra kilo och det är en skön tanke! Har också tränat idag, det var jätteroligt!

    Kram på er alla!

  • Hubba
    Äldre 30 Mar 22:33

    Är så jäkla besviken... har verkligen tänkt mig för med vad jag stoppar i mig i flera veckor nu... ätit en fruktsallad varje dag och nästan inga kolhydrater... och vad är tacken för det då??? 2kg+
    Va f------n!!!!

  • emmajo­hn
    Äldre 31 Mar 06:58

    Kul och se alla som kämpar på!:o) Själv så tittar jag inte så hårt på vågen då jag styrketränar nästan 5 dagar i veckan. Blir lite missvisande!;O) Jag hoppas att jag på 3 månader ska kunna bli av med lite underhudsfett. Vill vara i mitt livs form till bröllopet!;o)Hårdare träning och striktare kost ska förhoppningsvis ge resultat.*håller tummarna* det viktigaste när man ska gå ner ( i mitt tycke) är att tänka på att äta var tredje timme. Håll jämt blodsocker annars så ställer kroppen in sig på svält och då är det troligt att du tom. kan gå upp något kg. Lycka till alla!:o)

  • bongen­80
    Äldre 31 Mar 10:11
    Hubba skrev 2009-03-30 22:33:57 följande:
    Är så jäkla besviken... har verkligen tänkt mig för med vad jag stoppar i mig i flera veckor nu... ätit en fruktsallad varje dag och nästan inga kolhydrater... och vad är tacken för det då??? 2kg+Va f------n!!!!
    Vet du vad...??? Precis så kan kroppen göra innan den fattar att den ska ta av reserverna. Har läst en del böcker om kolhydratfri kost, bla Litsfeldt. Prova några veckor till innan du ger upp.
Svar på tråden minus 5 kg!