• fashiongirl

    minus 5 kg!

    Hej på er!

    Ätit lite onödigt på sista tiden, klart jag märkt att kläderna sitter lite tajtare än innan men att det skulle vara plus 5 kg det var en chock idag när jag klev upp på vågen. Brukar aldrig väga mig och inte tänka på vikt men nu ska dessa bort innan det blir mer. Tillbaka till min nyttiga livsstil som jag iprincip haft hela mitt liv.

    På måndag börjar jag...någon som vill hänga med??

  • Svar på tråden minus 5 kg!
  • Hubba

    Hej Tjejer!

    Fick en positiv överraskning idag... Var och köpte min klänning idag och från att ha suttit perfekt så är det en del plats över... så om det fortsätter så här så behöver den sys in innan den stora dagen... HURRA!!!

  • Emmox

    Grattis Hubba =) Det har tyvärr inte gått så bra för mig på sistone! Jag har avslutat min CK kur för det fungerade inte tillslut. Ska övergå till att äta 1000 kcal om dagen... det kommer blir tufft!

    lycka till alla!

    /E

  • EllaBellaG

    Hej på er!

    Hoppas ni har haft en trevlig påsk! Själv har jag vart nere i Lund på besök hos min syster! Där har det blivit enheldel mjöl som jag egentligen ska låta bli, så nu är min mage jättesvullen och gör ont :(

    Ställde mig på vågen och har iaf inte gått upp nåt. Det tackar vi det finfina vädret för!

    Igår kom den gratis träningsvideon som jag har beställt! Har förberett lägenhet för visning så har inte hunnit köra nåt ännu, men har planerat in tid för det i morgon.

  • Leeeloo

    Jag har gått ner 9,1 kg sen i mitten av januari. Jippi! Har bara 0,9 kg kvar att gå ner till bröllopet. Det var i allafall 10 kg som var mitt mål innan bröllopet, men nu kanske jag hinner gå ned lite till. =)

  • Leeeloo

    Det kommer du att klara bra. Visst är det jobbigt emellanåt med 1000 kcal om dagen men om du kämpar så är det värt det i slutändan. Jag lovar att det fungerar om man inte fuskar. =)


    Emmox skrev 2009-04-16 15:38:36 följande:
    Grattis Hubba =) Det har tyvärr inte gått så bra för mig på sistone! Jag har avslutat min CK kur för det fungerade inte tillslut. Ska övergå till att äta 1000 kcal om dagen... det kommer blir tufft!lycka till alla!/E
  • Emmox

    LeeLoo: Jag har bakat egna bullar från Paulúns recept... hur ska jag veta hur mkt kalorier det är i dem? =P Det är svårt att räkna ut det...

    tack för stödet!

    kramis

  • Leeeloo

    Det du får göra är att räkna ut hur mycket det är i varje del.
    Om du t.ex använde 5 dl mjöl så kollar du hur mycket kcal det innehåller. 3 dl socker hur många kcal har det osv. sedan plussar du i hop alla ingridienser och delar på antalet bullar det blev.

    Om det blev ex 3500 kcal i hela degen så delar du det med antalet bullar, t.ex 20. 3500/20 = 175 kcal per bulle. Det är inte så jättejobbigt faktiskt. =)

  • bongen80

    hej hej allihop! Har haft en ganska trög vecka särskilt efter påsk. Men trots det har jag minskat ytterligare 1,5kg. Så -9kg på 6 veckor.

    Fick hem brudklänningen från kina häromdagen. När jag lämnade måtten så drog jag av 10 cm från midjan o 5 cm från bysten. O när jag provade den så tro de eller ej....jag fick på mig klänningen. Några kilo till så sitter den som ett smäck...men jag hoppas ju på att behöva sy in den innan bröllopet. Målet är att gå ner 1 kg/vecka. Det skulle betyda -20kg innan bröllopet, hälften är borta, nu tar jag andra halvan.

    Kämpa på alla duktiga tjejer!

  • Emmox

    Bongen80: Jag är så oerhört glad för din skull!! Tänk om jag fortsatt med min diet sedan jag började. Går du på ren kur fortf?

    Jag har ju som sagt börjat med att räkna kalorier. Jag ska vara ren och ärlig ur hjärtat. Det går skitdåligt. Jag äter mer än jag borde och jag tror ärligt talat att jag gått upp vartenda hekto jag gick ner med ck. Suget efter att stoppa något i munnen står över motståndet att inte göra det. Jag vill börja på ck igen men min pojkvän kommer bli riktigt förbannad om jag gör det...

    Jag ska försöka ta nya tag i dag och stå emot. Jag tror det är bäst att utesluta kolhydrater så mkt som möjligt för ett tag framåt.

    LeeLoo: Jo, haha, jag får väl göra så =) Tack för hjälpen!! Går det bra för dig föresten med ditt program? Jag har inte riktigt kommit in i en positiv cirkel om man ska säga så...

Svar på tråden minus 5 kg!