• fashiongirl

    minus 5 kg!

    Hej på er!

    Ätit lite onödigt på sista tiden, klart jag märkt att kläderna sitter lite tajtare än innan men att det skulle vara plus 5 kg det var en chock idag när jag klev upp på vågen. Brukar aldrig väga mig och inte tänka på vikt men nu ska dessa bort innan det blir mer. Tillbaka till min nyttiga livsstil som jag iprincip haft hela mitt liv.

    På måndag börjar jag...någon som vill hänga med??

  • Svar på tråden minus 5 kg!
  • warren

    Hej!

    Jag vill oxå vara med här. Ligger 3-5 kg över det jag vill väga men jag har bestämt mig för att inte stirra blint på siffrorna på vågen utan mäta i stället. Sen vet jag ju att min M2B tycker om mig precis som jag är så det sitter nog bara i mitt huvud.

    Vill ha lite pepping för jag tycker inte riktigt om hur jag ser ut nu. Ska snart göra en secret box till min m2b och vill gärna få bort lite i midjan. Har ni några tips? Skulle det inte funka så vet jag ju att jag duger ändå och men det hade varit kul att försöka bli av med de där extrakilona.

    kram malin

  • emersson
    Emmox skrev 2009-03-27 14:19:59 följande:
    Jag vet hur det känns bongen!! Du är asgrym! Jag har börjat om idag, för mitt leverne har inte varit sunt alls de två veckorna sen jag slutade med ren kur. Men nu jävlar! =P jag tror jag gått ner det jag gått upp igen relativt snabbt, sen ska jag fortsätta med ren kur t.o.m siste april. Kämpa på alla, ni är superduktiga! Taha, du verkar ha koll på läget =) Hoppas denna vecka har gått bra för dig!ska införskaffa stegräknare snart så jag kan tävla med er som har!/E
    Funderar oxå på att hålla på till sista april, det vore ju så skönt att hålla på tills man nått målvikten så slipper man gnälla sen ;)
  • Hubba

    Tack!!! Blev rätt så deppig när jag ställde mig på vågen...
    Men jag ska göra som du säger, jag har ju trots allt 5 månader på mig... ska komma ur svackan...


    bongen80 skrev 2009-03-31 10:11:39 följande:
    Vet du vad...??? Precis så kan kroppen göra innan den fattar att den ska ta av reserverna. Har läst en del böcker om kolhydratfri kost, bla Litsfeldt. Prova några veckor till innan du ger upp.
  • bongen80
    Hubba skrev 2009-03-31 20:45:32 följande:
    Tack!!! Blev rätt så deppig när jag ställde mig på vågen...Men jag ska göra som du säger, jag har ju trots allt 5 månader på mig... ska komma ur svackan...
    har du provat cambrigde förresten? du byter ut 1-3 måltider om dagen mot en shake/soppa. Antingen på "ren kur" som det kallas, då äter du inget annat än soppor o shakes, eller kombinerad då ätre du vanlig mat 1-2 ggr om dagen o resten cambridge.

    Jag har kört i 3 veckor, sötsuget är obefintligt, magsäcken har definitivt krympt, ska vägas imorgon, har hittills gått ner 2kg/vecka
  • Hubba

    Jag har testat apotekets Modifast fast kört halvfart... det funkade rätt så bra... tappade oxå godissuget... får nog köra igång med det igen...

  • Emmox

    Hubba: Lycka till med det du tänker företa dig för att gå ner i vikt! =)


    emersson skrev 2009-03-31 19:09:49 följande:
    Funderar oxå på att hålla på till sista april, det vore ju så skönt att hålla på tills man nått målvikten så slipper man gnälla sen ;)
    Då kan vi ju kämpa ihop :) hur mkt har du kvar att gå ner? När började du förresten? Precis, håller med dig! Jag hoppas att nå -7 eller -8 kilo på 4 veckor... få se hur det blir med det :) Min belöning efter 4 veckors diet kommer att vara ett par nya jeans! Ska bli asroligt att se om man kommer i en eller två stl mindre =P

    Var så sugen på något gott igår (idag är 3.e dagen på ren kur) och gick med syrran till Netto (ville ha kanelgifflar, sen ångrade jag mig och tänkte, jag kan köpa mörk choklad), men så bara FAN E! Nu får du skärpa dig! Slänga bort tid på att äta något du kommer må dåligt över sen.

    Så jag gick aldrig in på netto =P det var skönt... Ska träna idag med. Friskis&svettis ;) ska bli roooligt! och det är sjukt fint väder ute. Köpte en promenaddress som jag ska ha när jag är ute och går min powerwalk!

    Hejja allihopa!
  • SnartfruLund

    Hej! Kul att läsa era historier.

    Jag började mitt nya liv (GI) direkt efter julhelgerna och det gick jättebra fram till för någon vecka då vågen inte rört sig ett hekto, trots stora ansträngningar.

    Jag bestämde mig för att börja med Nutrilett på helfart i söndags och det har faktiskt gått över förväntan. Har gått ner 14,7 kg sen 7/1 och det känner jag mig stolt över, men bröllopet är om 8 veckor och skulle behöva bli av med 10 kg till för att känna mig helt nöjd.

    Kämpa på!!! Det är jobbigt, men kommer att vara värt det när man känner sig extra vacker på sin bröllopsdag

  • bongen80

    Vägning igår. -1.8 kg sammalagt 5.9 kg på 3 veckor. Känns mycket bra. Det är värt att kämpa när det ger resultat.

  • emersson

    vad duktig du är, vad äter du igentligen? ;)


    bongen80 skrev 2009-04-02 08:39:22 följande:
    Vägning igår. -1.8 kg sammalagt 5.9 kg på 3 veckor. Känns mycket bra. Det är värt att kämpa när det ger resultat.
  • bongen80
    emersson skrev 2009-04-02 15:07:23 följande:
    vad duktig du är, vad äter du igentligen? ;)
    Jag äter 1 mål mat om dagen o resten shakes, 3 st rekommenderade konsulenten. I värsta fall om magen vrålar så har jag råkostsallad färdigt i kylen som jag knaprar lite på.

    Kände efter 10 dagar att ren kur inte var något för mig. Så nu äter jag "vad jag vill" 1 gång om dagen, försöker dock undvika kolhydrater. Halva tallriken grönsaker sen protein motsvarande min handflata o liiiite pot, pasta eller vad vi nu äter.
Svar på tråden minus 5 kg!