• fashio­ngirl
    Äldre 28 Feb 18:18
    17881 visningar
    153 svar
    153
    17881

    minus 5 kg!

    Hej på er!

    Ätit lite onödigt på sista tiden, klart jag märkt att kläderna sitter lite tajtare än innan men att det skulle vara plus 5 kg det var en chock idag när jag klev upp på vågen. Brukar aldrig väga mig och inte tänka på vikt men nu ska dessa bort innan det blir mer. Tillbaka till min nyttiga livsstil som jag iprincip haft hela mitt liv.

    På måndag börjar jag...någon som vill hänga med??

  • Svar på tråden minus 5 kg!
  • EllaBe­llaG
    Äldre 5 Mar 13:43
    #41

    Jag har läst arbetsterapi i Linköping. Ska strax åka iväg för att vara framme och utvilad i morgon. Blir ca 6 timars resa, men det är det värt för ett jobb! Komemer finnas internet på bussen så jag ska nog kunna sysselsätta mig. Vad är det för ämne du har tenta i?

    Känner så väl igen det där att inte kunna äta blir att baka och äta det som är hemma. Bulla i frysen och dylikt fungerar helt enkelt inte för vissa!

  • Emmox
    Äldre 5 Mar 14:00
    #42

    EllaBellaG: aha! va kul! Funderade på att läsa det först, men så blev det socionom istället. Vi ska ha tenta på statsvetenskap och dess historia. Ganska intressant ämne, men stort, fast jag brukar vara positiv på att det kommer gå bra. Har inte behövt göra omtentor hitintills.

    Hoppas din resa blir givande. Håller tummarna för dig. Ja, jag tror det är så för många faktiskt, som har det där sötbegäret, eller ett begär efter mat över huvud taget. Så mitt tips är att slänga allt som inte funkar att ha hemma.

  • MDoJB
    Äldre 5 Mar 14:33
    #43

    I går var jag jätteduktig och tänade på Friskis och Svettis. Man mår så bra efteråt och jag sov som en stock hela natten!
    Men nu kommer jag att äta en semla... Kunde inte motstå erbjudandet i affären. De kostade endast 10 kr styck. Nåja, jag får väl ta ett träningspass till i morgon.

  • Emmox
    Äldre 5 Mar 15:17
    #44

    MDoJB: Visst är man nöjd och mår bra efteråt man har tränat. Hoppas du inte fick alltför stor ångest att äta semlan. Bara det bara var idag, en engångsföretelse. Då brukar det inte spela så stor roll. Ta du ditt träningspass =) HEJA!

    ska själv iväg till F&S nu på medelpass. puh! ska bli skönt att komma dit.

  • Emmox
    Äldre 5 Mar 18:23
    #45

    sow... nu har jag tränat. Ska plugga och sen ska jag se på nya heroes-avsnitt. Vilken skön dag. Ska styrketräna imorgon bitti, sen ska jag ta mig tusan inte göra något mer, utan njuta av helgen.

  • Emmox
    Äldre 6 Mar 13:20
    #46

    Har tränat nu imorse. Blev styrka armar/ben/mage och så 30 minuter fördelat på steppmaskinen, crossen och joggbandet. PUH! Äntligen helg... =)

  • MDoJB
    Äldre 6 Mar 14:29
    #47

    Bra jobbat, Emmox! Jag har också varit och styrketränat och i helgen blir det vindruvor framför tv´n istället för choklad eller något annat onyttigt

  • Emmox
    Äldre 6 Mar 14:32
    #48

    MDoJB: Mums! Vindruvor är gott ;) Fast mörk choklad fungerar nog lika bra i rimliga mängder, om du gillar det! =)

  • Emmox
    Äldre 7 Mar 09:51
    #49

    Usch, vad jag skriver mycket! Igår drack jag Slimbridge Hallon som "drink" när jag skulle ut. Hade jättekul på ett ställe som heter Banken i stan och dansade häcken av mig. Kom dock hem fyra (!) vilket gör att jag ångrar att jag var ute så länge, men det var så kul. Längesen det var sååå kul. Träffade min äldre syster där och hon såg direkt på mig att jag gått ner i vikt. Alltid trevligt!

    Nu har jag lite huvudvärk av att jag är trött, men kan dock inte sova mer... orkar inte ligga och dra mig i sängen, känns värdelöst. Dricker en blandad shake idag: banan vs mintchoklad, jäkligt gott måste jag säga!

  • Emmox
    Äldre 7 Mar 09:54
    #50

    Filosoferade lite igår när jag hade dötråkigt i väntan på att klockan skulle bli så pass mkt att jag kunde sticka till lillasyster på förfest...

    När jag satt vid datorn, alldeles rastlös så försökte jag komma på saker jag kunde göra. Men det mesta hade jag redan gjort: tränat, hämtat paket från posten, läst läxan, kollat alla mejl osv. Tanken träffade mig direkt att allt hade varit så mycket mer "socialt" för mig själv om jag kanske hade haft en påse kanelgifflar eller godis att smaka samtidigt som jag sakta men säkert fördrev min tid. Det känns som vissa sociala saker är knutna till att småäta. Det gjorde mig deppig.

    MEN! Jag sörjer inte. Jag mår bra, känner mig starkare och snyggare och vet att detta är vad jag vill och då ska jag kämpa. Har inte varit i närheten av att nästan äta något. Det har liksom inte funnits i min värld.

    Hoppas alla har det bra! /E

Svar på tråden minus 5 kg!