• fashio­ngirl
    Äldre 28 Feb 18:18
    17895 visningar
    153 svar
    153
    17895

    minus 5 kg!

    Hej på er!

    Ätit lite onödigt på sista tiden, klart jag märkt att kläderna sitter lite tajtare än innan men att det skulle vara plus 5 kg det var en chock idag när jag klev upp på vågen. Brukar aldrig väga mig och inte tänka på vikt men nu ska dessa bort innan det blir mer. Tillbaka till min nyttiga livsstil som jag iprincip haft hela mitt liv.

    På måndag börjar jag...någon som vill hänga med??

  • Svar på tråden minus 5 kg!
  • Emmox
    Äldre 19 Mar 14:51
    #91

    fashiongirl: jaså? Ska du till Spanien? Hur länge då?? Haha, då har vi syndat ihopa haha, fast jag gillar inte chips särskilt mycket. Choklad är min drog hehe. Men idag har det varit bra, bara druckit mina shakes :)

    LeeLoo: *grattis* - starkt kämpat!!

    Taha: haha, din lista är underbar. "vad äter man då till frukost?" - underbar som sagt!! Jag kan väl säga att jag har tur som inte dricker längre. Jag har inte druckit alkohol på flera månader, tja, om inte ett halvår. Tror mycket ligger i det med. Fast du kan väl kanske äta mager ost? :) Lycka till!

  • Emmox
    Äldre 19 Mar 14:55
    #92

    Hubba: är sushi gott? Hoppas på! Du är jätteduktig. Jag hade aldrig klarat av att inte äta pasta alls... älskar pasta.

    Någon som btw vet om grönkål är gott att äta? Det ska tydligen vara jättebra. Trött på sallad och gurka =/

    bongen80: men du!! Jag gick också ner 2,3 kg på en vecka, och veckan därefter hade jag gått ner sammanlagt 4,4 kg. Så det tar sin lilla stund, men det går snabbare än om du hade valt ett annat sätt, tror jag iaf. Jag märkte det på magen direkt. Istället för en uppblåst mage var den platt och fin... Märker du nån skillnad på kläder? HÅLL UT EN VECKA TILL! Det kommer såsmåningom!!

    EllaBellaG: usch då =/ värst vad alla är sjuka.. trist. Hoppas promenaden var givande! *krya på dig*

    ps.. har inte vågat väga mig för att se hur mkt jag har gått upp.. väger mig nästa vecka haha!!

  • Hubba
    Äldre 19 Mar 15:46
    #93

    Emmox: Sushi är supergott!!! jag känner mig inte så där "äckligt" mätt när jag har ätit det. Det känns fräscht att äta. Massa nyttiga vitaminer och fetter i avokadon och laxen bla...

  • EllaBe­llaG
    Äldre 19 Mar 18:08
    #94

    Emmox: Tack! Mår mycket bättre nu. Kör på med min "vanliga" diet nu istället. Du är så duktig som fortsätter med nya tag.

    Sushi är jättegott! Superlätt att göra också. Jag brukar koka helt vanligt ris, eller råris, med lite mer vätska än vanligt. Då blir det kladdigare. Sen brukar jag ta lite vad jag har i kyl och frys. Morot, gurka, paprika, avocado, purjolök går finfint att strimla o lägga i. Gillar man inte lax så funkar räkor utmärkt. Har jag inte någon wasabi hemma kör jag med pepparrot istället. Går fint det med

  • Birana
    Äldre 19 Mar 18:16
    #95

    Jag vet inte hur ni alla ser ut och vad ni gör och inte gör men att banta är INTE BRA! Att banta till bröllopet är inte så lokt tycker jag eftersom man lever ett liv inte en dag. Ni som eventuellt har barn kanske ska tänka en extra gång när ni bantar.

    Självklart ska man vara nöjd med sig själv och på sin bröllopsdag särskillt men jag ville ändå skicka en tankeställare till er. Lycka till!

  • Hubba
    Äldre 19 Mar 18:24
    #96

    Birana: Detta handlar inte bara om att banta utan att lägga om sin livsstil och att vara nöjd med sig själv. Vilken signal tror du att man ger barnen när man är sur för att man inte är nöjd med sin kropp. Att lära barnen att äta nyttigt under vardagarna och "synda" på helgen är väl bättre då?
    Det är kul att ha sporren på sig att man vill vara vacker på sin bröllopsdag, för det är ju den dagen i livet som man vill vara extra vacker.

  • bongen­80
    Äldre 19 Mar 21:47
    #97

    För min del handlar inte det här om att banta. Jag MÅSTE gå ner i vikt annars kommer jag få otroliga problem med sjukdomar o förslitningar. Det jag behöver är en kickstart för att få motivation att fortsätta. Har provat allt möjligt men allt tar så lång tid att få resultat på så jag hinner lessna.

    Visst tänker jag att det inte är bra att banta, men det är ingen vidare förebild för barnen att vara så tjock heller.

    O förresten banta....det här är en kickstart på mitt nya hälsosamma liv!

  • Emmox
    Äldre 20 Mar 08:45
    #98

    Angående bantning: allt är relativt. Var och en avgör vad man ska göra, vad som är bäst för en själv. Sen om det inte blir bra i slutändan har man iaf försökt. Så längen ingen kommer till skada så är det upp till var och en. Dessutom bantar (det heter inte banta, det heter försöka leva och äta ordentligt) inte jag till ett bröllop, men forumet är bra så jag passar på att utnyttja den. Här är bra stöd. Lycka till du med, Birana :)

    Hm, jag kanske ska pröva sushi nån gång? Började på ren kur igår igen och åt inget annat än mina shakes. Känner mig pigg och glad igen faktiskt. Vaknade tidigt i morse som jag brukade göra innan, och det är underbart. Länge leve livet!

  • fashio­ngirl
    Äldre 22 Mar 13:52
    #99

    Igår sa jag nej till pizza, kebab, tacos you name it. Såå stolt!! Det går alldeles utmärkt att äta fil, kellogs och banan till Robinson...jag lovar!

    Åå vad bra det känns för jag tycker inte ens att det är gott att äta mat på kvällen. Men så har det blivit ja för många ggr pga tjat.

    Feeling good know!

    Vart bor ni??
    Jag bor i Karlstad och trodde verkligen att våren hade kommit, var på långpromenad igårkväll och det var så underbart.
    NU: Stora snöflinger utanför fönstret...gosh.

  • bongen­80
    Äldre 23 Mar 10:44

    vägning igen på onsdag. hoppas på några kilo då med. Åt riktig frukost imorse. Lättfil m egengjord musli o en skiva osötat flerkornsbröd (rena barkbiten haha) med mjukost, gurka, tomat o paprika. Började bli less på bara soppor o shakes efter 10 dagars ren kur. O på tok för dyrt med bara cambridge. Så för att hålla motivationen uppe o plånboken i skick kände jag att jag måste. Tog några minuter på orbitreken...det lär ju ta tid innan jag orkar stå där nån längre tid, det bränner i benen direkt o flåset kommer igång efter bara några steg. Usch va dålig form jag är i.

Svar på tråden minus 5 kg!