• fashio­ngirl
    Äldre 28 Feb 18:18
    17883 visningar
    153 svar
    153
    17883

    minus 5 kg!

    Hej på er!

    Ätit lite onödigt på sista tiden, klart jag märkt att kläderna sitter lite tajtare än innan men att det skulle vara plus 5 kg det var en chock idag när jag klev upp på vågen. Brukar aldrig väga mig och inte tänka på vikt men nu ska dessa bort innan det blir mer. Tillbaka till min nyttiga livsstil som jag iprincip haft hela mitt liv.

    På måndag börjar jag...någon som vill hänga med??

  • Svar på tråden minus 5 kg!
  • fashio­ngirl
    Äldre 9 Mar 16:26
    #51

    En vecka och idag hade jag planerat vägning, väntar dock till nästa vecka..så tråkigt att inte se reslutat. Träningen funkar super men ska bli bättre på att skicka sötsaker.

    Ha det bra allihoppa!

    emmox: duktig du är!! så för mig också, socialt att ta en fika. Svårt detta alltså.

  • Emmox
    Äldre 9 Mar 17:20
    #52

    Idag ska jag faktiskt gå från ren kur till kombinerad. Jag har gått ner rätt bra och det är lika bra att stoppa in mat som omväxling för att gå ner sakta men säkert tillsammans med riktig föda. För att komma in i det tänket. Jag ska också utmana mig själv.

    På lördag firar vi min sambos födelsedag hos hans föräldrar (?? ;)) så då bjuder "vi" på smörgåstårta och nån slags chokladmoussetårta. Jag har bestämt mig för att ta en liten bit av smörgåstårtan och vara nöjd därefter, och skippa moussetårtan (för jag gillar ändå inte mousse-desserter - ärk!) så det är ju bra haha!

    En gång i veckan ska jag få äta något litet onyttigt, typ lördag blir ju bra då. Och utmana mig själv att bara ta några bitar. Bäst är ju om man köper en påse godis, och köper en bit av varje sort man vill ha och nöja sig med det. 100 g (1 hekto) lösgodis genererar ungefär 6,5 points (och en kvinna ska äta ca 18 om jag förstått det rätt) så... =D

    MÅSTE GÅ!!

  • Emmox
    Äldre 9 Mar 17:21
    #53

    fashiongirl: har du inte märkt något alls? Det tar ju tid att komma igång. Ofta krävs det ju något omvälvande (typ extrema dieter) för att se resultat så snart. Kämpa på, du fixar det!

  • Nalle Puh 40
    Äldre 10 Mar 09:41
    #54

    Vill oxå vara med...

  • Emmox
    Äldre 10 Mar 09:45
    #55

    Nalle Puh 40: välkommen skall du då vara ;)

    Igår åt jag 90 gram lax, men orkade inte äta allt. Tog kanske 20 minuter för mig att äta den, så lite blev över... Idag ska jag nog äta 100 g kyckling och så lite paprika, gurka och ruccola. Blir nog gott!

    Hade ett djävulskt sötsug igår någon timme efter laxen, jag blev alldeles matt och vresig mot sin stackars sambo. Men, jag drack lite vatten och sedan gick jag och lade mig :)

    Idag har jag på mig ett par byxor som satt tajt innan jag började kuren, och nu sitter de alldeles perfekt, eller ja, lite stora är de upptill. Prövade andra byxor som sitter helt sanslöst fult nu.. det är lite trist... =/ men men så är det!

  • Nalle Puh 40
    Äldre 10 Mar 15:02
    #56
    Emmox skrev 2009-03-10 09:45:32 följande:
    Nalle Puh 40: välkommen skall du då vara ;)Igår åt jag 90 gram lax, men orkade inte äta allt. Tog kanske 20 minuter för mig att äta den, så lite blev över... Idag ska jag nog äta 100 g kyckling och så lite paprika, gurka och ruccola. Blir nog gott!Hade ett djävulskt sötsug igår någon timme efter laxen, jag blev alldeles matt och vresig mot sin stackars sambo. Men, jag drack lite vatten och sedan gick jag och lade mig :)Idag har jag på mig ett par byxor som satt tajt innan jag började kuren, och nu sitter de alldeles perfekt, eller ja, lite stora är de upptill. Prövade andra byxor som sitter helt sanslöst fult nu.. det är lite trist... =/ men men så är det!
    Har inte läst hela tråden men vad går du på för diet?
  • Emmox
    Äldre 10 Mar 22:28
    #57

    Nalle Puh 40 skrev 2009-03-10 15:02:52 följande:


    Har inte läst hela tråden men vad går du på för diet?
    Jag har gått på ren kur med Cambridge i ca 2 veckor och har precis börjat gå över på kombinerad... Har gått jättebra!

    Hur mycket behöver du gå ner?
    -

    Åt min kyckling (underbart gott, hade nästan glömt hur de smaka haha)med en tomat och lite ruccola. Jag syndade faktiskt. Tog en liten rulltårtebit med lite vispad grädde och lite hallonsylt ovanpå... En seger? Jovisst! Jag åt bakelsen (hemmagjord) på kanske 10 minuter och var proppmätt efteråt. Var inte sugen på att ta en till av de två som är över, eller att ta ett ballerinakex för att det så ska vara. *stolt*

    Det blir den enda synd denna vecka iaf. Inget på lörd eller söndag i godisväg eller snask. Det var härligt att få lite perspektiv på vad man fixar!
  • bongen­80
    Äldre 10 Mar 22:32
    #58

    vart får man tag på återföräljare av cambridge, det verkar vara en diet många använde o funkar också. Sen undrar jag också vad den kostar/måltid ca....

  • Emmox
    Äldre 11 Mar 17:57
    #59

    bongen80: det beror på vart du bor..

    En måltid kostar ca 21-22 kr
    En hel låda med 21 påsar (räcker vecka) ca 475 kr beroende på vart du köper dem.

  • bongen­80
    Äldre 11 Mar 18:02
    #60

    jag letade upp cambridge på nätet o hittade min lokala återförsäljare, så nu är jag inskriven o har påsen i hallen, när jag ändå var igång så beställde jag en orbitrek också. så nu j-lar

Svar på tråden minus 5 kg!