• fashiongirl

    minus 5 kg!

    Hej på er!

    Ätit lite onödigt på sista tiden, klart jag märkt att kläderna sitter lite tajtare än innan men att det skulle vara plus 5 kg det var en chock idag när jag klev upp på vågen. Brukar aldrig väga mig och inte tänka på vikt men nu ska dessa bort innan det blir mer. Tillbaka till min nyttiga livsstil som jag iprincip haft hela mitt liv.

    På måndag börjar jag...någon som vill hänga med??

  • Svar på tråden minus 5 kg!
  • EllaBellaG

    Hej igen alla gamla och nya!

    Har inte kikat in här på ett tag insåg jag nyss. Ska sälja lägnenhet så har fullt upp med att kolla upp mäklare och försäljningsstrategier. Sen så är det ju det eviga jobbsökandet då. Hoppas på svar idag faktiskt!

    Hur går det för er? Här har det legat still ett tag, fast de senaste dagarna han jag kommit igång ganska bra igen. Härligt vad mycket man kan göra i solen! I stället för träning ska jag idag: bygga en hylla, rensa ur garderob, ta en promenad och kolla blommor och "piff" till visning, och fixa iordning balkongen. I morgon ska jag ta en långproenad till köpcentrat och kika på möbler. Det blir en heldag på benen =)

    Igår fick jag en oväntad överraskning! Blivande svärföräldrarna vill bidra m 30 000:- till bröllopet. Med tanke på att vi kör budget är det en enorm summa för oss!

  • EllaBellaG

    Visst ja! Glömde säga att jag har beställt en GRATIS tränings DVD från denhär sidan : www.corewellness.se

    Ska bli spännande o se vad det är för nåt. Ursprungligen ett träningsprogram mot inkontinensbesvär tydligen, men fokus ligger på att stärka upp kroppens naturliga "korsett". Dvs mycket mag,rygg och bäckenträning.

  • MsMinelli

    Hej allihop!

    Håller på och lägger om mina matvanor permanent - för första gången. Har ca 6 kilo kvar att gå ner men målet för mig är främst att må bättre och få en bättre relation till mat.

    Hur går det för er andra?

  • MsMinelli

    Grattis EllaBella till tillskottet förresten, vad roligt för er!

    Och bra kämpat allihop, är grymt imponerad av er viljestyrka!

  • MsMinelli

    Har nu ätit lunch, en helt okej thaisoppa från viktväktarna och ett par vindruvor till efterrätt.

    Längtar verkligen till att jag nått min målvikt - det ska bli skönt och även spännande att prova sig fram till en balans. Hittills har jag alltid varit "allt-eller-inget" - men det är faktiskt vansinnigt jobbigt och framförallt inte bra för kroppen. Det är nu första gången jag försöker mig på att få ett bra permanent förhållande till mat, och fastän jag har mina svackor är det samtidigt jätteskönt. Om jag nu bara kunde bli av med de sista kilona vore allt perfekt =)

    Är en sån godisgris att det är löjligt, försöker äta enbart mörk choklad men tyvärr är det ofta så för mig att om jag väl syndat lite så kastar jag alla goda föresatser överbord och länsar alla skåp och lådor på godsaker. Känns det igen och isf hur brukar ni tackla det?

  • Hubba

    Har haft magsjuka i helgen så då försvann nog ett kilo.... hade hellre haft kvar det kilot än att må dåligt... fy va jag hatar magsjuka... hoppas att ingen annan i familjen får det nu...

  • MsMinelli

    Hej alla, hoppas ni haft en skön påskhelg!

    Det har jag haft - men med måttligt med godsaker, vilket gör att jag tillåter mig att hoppas på att vågen på onsdag ska visa på 66,? (jag gav mig själv lite marginal nu över påsk så istället för att ha som mål att väga 66,0 kg på onsdag så är jag nöjd om vågen visar allt mellan 66,9 och 66,0 kg - allt för att inte pressa mig för hårt och fortsätta tycka att mitt nya matliv är underbart!)

    Igår morse smygvägde jag mig och då stod vågen på prick 67 - borde enligt mig själv alltså tappa åtminstone ett hekto på dessa 3 dagar! Hoppas hoppas...

    Hur står det till med er andra? Är det någon mer än jag och Hubba kvar här? =)

  • passionsblomman

    Tack för det tipset1 nu har jag också beställt!
    det låter jättesåännande, för just den där naturliga korsetten, den är verkligen i behov av renovering här!


    EllaBellaG skrev 2009-04-03 08:44:22 följande:
    Visst ja! Glömde säga att jag har beställt en GRATIS tränings DVD från denhär sidan : www.corewellness.seSka bli spännande o se vad det är för nåt. Ursprungligen ett träningsprogram mot inkontinensbesvär tydligen, men fokus ligger på att stärka upp kroppens naturliga "korsett". Dvs mycket mag,rygg och bäckenträning.
  • emersson
    MsMinelli skrev 2009-04-07 12:38:51 följande:
    Har nu ätit lunch, en helt okej thaisoppa från viktväktarna och ett par vindruvor till efterrätt.Längtar verkligen till att jag nått min målvikt - det ska bli skönt och även spännande att prova sig fram till en balans. Hittills har jag alltid varit "allt-eller-inget" - men det är faktiskt vansinnigt jobbigt och framförallt inte bra för kroppen. Det är nu första gången jag försöker mig på att få ett bra permanent förhållande till mat, och fastän jag har mina svackor är det samtidigt jätteskönt. Om jag nu bara kunde bli av med de sista kilona vore allt perfekt =)Är en sån godisgris att det är löjligt, försöker äta enbart mörk choklad men tyvärr är det ofta så för mig att om jag väl syndat lite så kastar jag alla goda föresatser överbord och länsar alla skåp och lådor på godsaker. Känns det igen och isf hur brukar ni tackla det?
    jadu, läs på cambridgetråden, hur ska man tackla det? det är verkligen allt eller inget, sen sitter man o känner sig fullständigt misslyckad:(
  • Lyckan me dig

    Hej alla glada!

    Jag vill gärna hänga med er...Jag ska ner minst 5 kg till vårat bröllop den 4 juli. Började med VV igår. Har kört det förut och det funkade toppen, -12 kg.

    Är det fler här som kör med VV? Peppa varandra? Kanske fler som ska ner lite lagom till sommaren?

    Kram till er alla!

Svar på tråden minus 5 kg!