• fashiongirl

    minus 5 kg!

    Hej på er!

    Ätit lite onödigt på sista tiden, klart jag märkt att kläderna sitter lite tajtare än innan men att det skulle vara plus 5 kg det var en chock idag när jag klev upp på vågen. Brukar aldrig väga mig och inte tänka på vikt men nu ska dessa bort innan det blir mer. Tillbaka till min nyttiga livsstil som jag iprincip haft hela mitt liv.

    På måndag börjar jag...någon som vill hänga med??

  • Svar på tråden minus 5 kg!
  • fashiongirl

    Hej på er alla

    Syndat en hel del på sista tiden. - 1 kg nu iaf...alltid ngt :)

    Men igår my god var jag bara tvungen (hehe) att äta ostbågar..flyttar till spanien om 2 månader och snackar goda ostbågar där.

    Dricker nu mänger med vatten varje dag, slarvat lite med det tidigare.

    Stor applåd till er som pallar alla dessa pulverdieter och allt...att ni överlever!! Duktiga är ni.

    Puss o kram

  • EllaBellaG

    WOOHOO! Inne på 3.e dagen med ren diet nu! Igårkväll hade jag en jättesvaka, men lyckades kämpa mig igenom den utan att fuska! Sambon åt mackor som såg underbart goda ut, och på tv.n (bygglov) hade de dukat upp värsta fika bordet med diverse bakverk. Då var det riktigt tungt! Men idag känns det mycket bättre faktiskt. Tror det värsta sötsuget håller på att släppa nu. Under dag 1 så hade jag bara godis och mat i tankarna.

    Idag har jag storstädat för att hålla igång!

    P.s. Guuud, vad jobbigt det är att man blir så kissenödig hela tiden!

  • Leeeloo

    Vägde mig nu i helgen, har gått ner 2,5 kg de senaste 3 veckorna. Har 2,5 kg till innan bröllopet, då skulle jag vara riktigt nöjd. =)Har ju sammanlagt gått ner 7,5 kg sen den 12 januari. =)

  • Taha

    Åh vilken bra tråd. Har heller aldrig behövt oroa mig om hur mkt jag äter. Snarare kämpat halva livet med att gå upp i vikt. Men semestern gjorde sitt och jag har gått upp fem kilo. Fem kilo som jag dessutom känner mig obekväm med.
    Hakar på tråden och peppar!! :)

  • Taha

    Vad duktiga ni verkar. Jag ska ta ett steg i taget. Det här med ett hälsosamt liv är helt nytt för mig. För den här veckan har jag infört;

    1, Ingen läsk på vardagar (rekordet är 2 liter/dag i tre år..sista året haha... har det kanske rört sig om en halvliter/dagen )

    2, Inga kakor, bullar, godis, chips dyl på vardagar (vad äter man då till frukost?? Vad händer med min godislåda på jobbet? För att inte nämna det nybakade vi erbjuds varje dag.)

    3, Inget vin, baylis, wiskey på vardagar (att man ens ska behöva lova sånt)

    4, Ingen ost på vardagar (puuhhh...)

    Nästa vecka tillkommer nya löften. ;)

  • EllaBellaG

    Taha: Ojdå! Det verkar som om du gör dig redo för en helomvändning när det gäller kostvanor ;)

  • Hubba

    Jag har slutat att äta Modifast men äter minst en fruktsallad per dag, nästan inget bröd, ingen pasta... Äter mycket grönsaker och en del sushi..
    Har fortfarande inte vägt mig och det har ju ändå gått tre veckor... men det känns som om de där tråkiga vecken som ligger på utsidan av byxorna har krympt...
    Hoppas hoppas...

  • bongen80

    -2,3 kg på 1 vecka. Ärligt talat trodde jag att det skulle vara mer. Det finns mycket att ta av så det är inte det som det hänger på. Ingen vidare motivation måste jag säga. "Svultit" i 7 dagar å så märks det knappt. Hoppas på lite bättre nästa vecka.

  • EllaBellaG

    Blev sjuk igår. Lyckades inte hålla nere soppan, så det enda jag fick i mig var te o knäckebröd :(

    Har avbrutit kuren eftersom jag måste få i mig nåt. Fick bli yoghurt i morse. Suck..

    Jaja, vägde mig och faktiskt så han det ge resultat! -2,2 kilo!!
    Visst, endel är ju vätska förståss, men har ju druckit mängder med vatten under tiden, så det måste ju vara lite annat också.

    Idag blir det en promenad till rödakorset för att skänka bort lite grejor som dök upp vid förrådsrensningen.

Svar på tråden minus 5 kg!