• fashio­ngirl
    Äldre 28 Feb 18:18
    17900 visningar
    153 svar
    153
    17900

    minus 5 kg!

    Hej på er!

    Ätit lite onödigt på sista tiden, klart jag märkt att kläderna sitter lite tajtare än innan men att det skulle vara plus 5 kg det var en chock idag när jag klev upp på vågen. Brukar aldrig väga mig och inte tänka på vikt men nu ska dessa bort innan det blir mer. Tillbaka till min nyttiga livsstil som jag iprincip haft hela mitt liv.

    På måndag börjar jag...någon som vill hänga med??

  • Svar på tråden minus 5 kg!
  • MDoJB
    Äldre 2 Mar 16:42
    #11

    Jag hänger också på! Ska bli skoj.
    Hade lite svårt att få igen dragkedjan när jag provade klänningen för några dagar sedan.

  • EllaBe­llaG
    Äldre 2 Mar 16:47
    #12

    Jag är på! 5 kg är vad jag behöver få bort också. Nådde mitt första viktmål för ett par veckor sedan då jag gått ner 10 kg. Har precis blivit arbetslös efter 3 år av studier. Blir tyvärr allt förmycket tid i soffan!

    Min plan är att skippa mjöl och pasta och veckohandla efter planerad matsedal.

    Ska också försöka rota fram stegräknaren och ta upp "10 000" steg om dagen. Någon annan som är på?

  • Emmox
    Äldre 2 Mar 18:54
    #13

    Va kul att vi blev fler =) Bra!


    EllaBellaG skrev 2009-03-02 16:47:22 följande:
    Jag är på! 5 kg är vad jag behöver få bort också. Nådde mitt första viktmål för ett par veckor sedan då jag gått ner 10 kg. Ska också försöka rota fram stegräknaren och ta upp "10 000" steg om dagen. Någon annan som är på?
    Grattis till dina tio kilo! Om jag lyckas hitta en stegräknare lovar jag att hänga på =)
  • Vena
    Äldre 2 Mar 19:02
    #14

    Håller på jag med. Har gett ett löfte om att inte äta ngt socker eller snabba kolhydrater förrän jag äter bröllopstårta i juli. Det har gått ca 2v och det går bra. Tänkte inte på att jag inte får äta min tårta när jag fyller jämt i april! Fast vi kanske kan göra ett nyttigt och GI vänligt alternativ till den. Är ändå inte förtjust i sötsaker. Mitt problem är ett stillasittande jobb och återkommande förkylningar, vilket gör det svårt att träna.
    Märker att det händer ngt, byxorna sitter lösare men jag ser inte mycket på vågen??? Kanske borde låta bli att väga sig mer än varannan vecka?

  • EllaBe­llaG
    Äldre 2 Mar 19:04
    #15

    Emmox: Tack! :) Stegräknare finns billigt på claes ohlson!

    Igår fick jag för mig att göra egen färskost. Smaksattde den med lime, vilket blev supergott till maten. Det som blev kvar fick jag idag för mig att göra cheesecake-glass av. Såå, nu sitter jag här med min halsbränna, synden straffar sig själv!

  • Leeelo­o
    Äldre 2 Mar 19:09
    #16

    jag kan hänga på här med, har redan gått ned ca 5-6 kg. tänkte gå ner 5 kg till innan Dagen. =)

  • Humlan­66
    Äldre 2 Mar 19:12
    #17

    Skulle verkligen behöva gå ner minst 10 kg känner jag, men det är ju såå svårt. Dock har jag börjat röra mig mera. Tex kliva av en hållplats tidigare och välja trappor i stället för hisses. sen undviker jag läsk. Alltid en början

  • EllaBe­llaG
    Äldre 2 Mar 19:16
    #18

    Emmox: Hur länge har du kört/ska köra cambridge?

    Humlan66: Alla bäckar små ;) Har du någt delmål?

  • Jordgu­bbban
    Äldre 2 Mar 19:37
    #19

    Jag hänger på här oxå. Har gått ner 2 kg men har 6-7 kg kvar.......Det vore väl f-n om det inte ska gå. Kör med pulver och visst är jag hungrig!!!!!!! Bara att bita ihop, har ju något att se fram emot.......

  • Leeelo­o
    Äldre 2 Mar 20:08
    #20

    jag äter vad jag vill men bara 1000 kalorier om dagen. Fredag och lärdag äter jag lite mer typ 15-1700 kalorier om dan. Den funkar faktiskt jättebra. ibland, speciellt de 2 första veckorna, var det lite svårt att vänja sig men nu är det inga problem. =) Och det fungerar, man slipper både pulver och soppor (om man vill). =)

Svar på tråden minus 5 kg!