• Leeeloo

    minus 5 kg!

    jag kan hänga på här med, har redan gått ned ca 5-6 kg. tänkte gå ner 5 kg till innan Dagen. =)

  • Leeeloo

    jag äter vad jag vill men bara 1000 kalorier om dagen. Fredag och lärdag äter jag lite mer typ 15-1700 kalorier om dan. Den funkar faktiskt jättebra. ibland, speciellt de 2 första veckorna, var det lite svårt att vänja sig men nu är det inga problem. =) Och det fungerar, man slipper både pulver och soppor (om man vill). =)

  • Leeeloo

    Vägde mig nu i helgen, har gått ner 2,5 kg de senaste 3 veckorna. Har 2,5 kg till innan bröllopet, då skulle jag vara riktigt nöjd. =)Har ju sammanlagt gått ner 7,5 kg sen den 12 januari. =)

  • Leeeloo

    Jag har gått ner 9,1 kg sen i mitten av januari. Jippi! Har bara 0,9 kg kvar att gå ner till bröllopet. Det var i allafall 10 kg som var mitt mål innan bröllopet, men nu kanske jag hinner gå ned lite till. =)

  • Leeeloo

    Det kommer du att klara bra. Visst är det jobbigt emellanåt med 1000 kcal om dagen men om du kämpar så är det värt det i slutändan. Jag lovar att det fungerar om man inte fuskar. =)


    Emmox skrev 2009-04-16 15:38:36 följande:
    Grattis Hubba =) Det har tyvärr inte gått så bra för mig på sistone! Jag har avslutat min CK kur för det fungerade inte tillslut. Ska övergå till att äta 1000 kcal om dagen... det kommer blir tufft!lycka till alla!/E
  • Leeeloo

    Det du får göra är att räkna ut hur mycket det är i varje del.
    Om du t.ex använde 5 dl mjöl så kollar du hur mycket kcal det innehåller. 3 dl socker hur många kcal har det osv. sedan plussar du i hop alla ingridienser och delar på antalet bullar det blev.

    Om det blev ex 3500 kcal i hela degen så delar du det med antalet bullar, t.ex 20. 3500/20 = 175 kcal per bulle. Det är inte så jättejobbigt faktiskt. =)

Svar på tråden minus 5 kg!