• Pentan

    Tråd för oss tjejer som vill ned lite mer i vikt, mellan ca 20-45 kg

    Ett ställe för oss lite tyngre brudar som vill gå ned i vikt!
    själv väger jag ca 105 kg och vill ned till runt 70-75 kg.

    Ngn mer???

  • Svar på tråden Tråd för oss tjejer som vill ned lite mer i vikt, mellan ca 20-45 kg
  • Pentan

    Jag undrar mest hur jag ska orka dra igång med viktminkning efter alla omstarter och kurer och mirakelpiller man gått på?

    Har liksom tappat kraften och lusten lite tyvärr!

  • mme Monique

    Hejsan!!
    Ja, jag är i stooort behov av att minska i vikt. Skulle behöva gå ner nästan 20 kilo!! Väger 81 kilo och "matchvikten" är ca 60 kilo. Fått två barn tätt och med den siste så gick jag upp 28 kilo som nu efter ett halvår fortfarande envist sitter kvar. Så jag hänger gärna på!!

  • lillP

    Har du varit på vårdcentralen för din övervikt? Jag var det och fick frågan om jag ville ha bantningspiller. Jag hatar piller så jag sa nej, men efter ytterligare nåt år utan att det hänt något med vikten gick jag tillbaka och bad att få testa pillren. Har gått ner drygt 18kg nu.


    Pentan skrev 2008-08-14 18:08:05 följande:
    Ett ställe för oss lite tyngre brudar som vill gå ned i vikt!själv väger jag ca 105 kg och vill ned till runt 70-75 kg.Ngn mer???
  • mis79

    Hej

    Jag hänger gärna på här. jag har kämpat själv sen i januari då jag vägde 94.5 kg. är 165 lång. Nu har jag lyckats gå ner till 76 kg men nu orkar jag inte mer. och jag har ju ca 15 kg till för att jag ska vara normalviktig.
    innan var jag så duktig och gick ut och gick o simmade och kilona försvann men nu orkar jag inget. vad ska man göra för att hitta tillbaka! ngn som har ngt tips.

  • Efter 11 år är det min tur

    Hejsan hej! Jag behöver oxå gå ner i vikt och har som mål att gå ner så mycket som möjligt innan våran första bröllops dag i december. För två år sedan bantade jag ner mig 20 kilo men dom har kommit igen. Behöver hitta motivationen att ta tag i detta med att röra på mig och inte soff slappa.På onsdag börjar ridningen igen och jag skall prova på spinning har jag tänkt. Jag hänger med....hoppas vi kan stötta varann för fy vad detta är kämpigt

  • mis79

    Ja fy är det rätta ordet...jag är ständigt sugen på saker. sen jobbar jag i matvarubutik o ständigt ser man godis o choklad o blir sugen o kan sitta o drömma o planera vad man vill äta. låter kanske sjukt men så är det.innna gick det så bra. men nu är jag tillbaka. men än har jag inte gått upp i vikt i alla fall. måste börja träna men vet inte hur och vad....simma känns trist nu på sommaren när det e fint väder..hyfsatt i alla fall. vad tränar ni?

  • Anniis

    Vad för piller har du fått? Vad heter dem?


    lillP skrev 2008-08-14 18:18:39 följande:
    Har du varit på vårdcentralen för din övervikt? Jag var det och fick frågan om jag ville ha bantningspiller. Jag hatar piller så jag sa nej, men efter ytterligare nåt år utan att det hänt något med vikten gick jag tillbaka och bad att få testa pillren. Har gått ner drygt 18kg nu.
  • Pentan

    Härligt tjejer att ni finns där ute!

    jag måste framför allt ändra mitt beteende. Är sjuklig nästan i mitt sätt att äta.
    Äter nästan jämt, även om jag inte är hungrig. Äter när jag är trött, glad, ledsen, ensam, med sällskap, för att fira, för att det är synd om mig, för att unna sig lite extra.

    Varje dag är en mysätar dag framför film. Varje dag ska det vara extra gott och mycket! En chipssort räcker inte, gärna två olika och så choklad, gärna ngn dipp och läsk!

    Varför varför varför har det blivit så?
    Och jag kan inte låta bli, kan verkligen inte, men snart är jag i botten känner jag! Känner att jag behöver en förändring desperat, annars kommer jag bli den där sura och skygga människan jag inte alls är, men som min övervikt tvingar in mig i.

  • Pentan

    Vårdcentralen kan nog vara ett bra ställe att vända sig till. Lite läskigt... Men något måste förändras! Vilket läkemedel fick du lillP?

  • lillP

    Jag fick Reductil. Det dämpar aptiten och håller upp förbränningen när man äter mindre. Kroppens normala reaktion är annars att ställa in sig i svältläge. För mig har medicinen verkligen varit till hjälp, jag hade gett upp allt hopp om att gå ner till normalvikt igen.


    Anniis skrev 2008-08-14 18:50:03 följande:
    Vad för piller har du fått? Vad heter dem?
Svar på tråden Tråd för oss tjejer som vill ned lite mer i vikt, mellan ca 20-45 kg