• mis79

    Tråd för oss tjejer som vill ned lite mer i vikt, mellan ca 20-45 kg

    Hej

    Jag hänger gärna på här. jag har kämpat själv sen i januari då jag vägde 94.5 kg. är 165 lång. Nu har jag lyckats gå ner till 76 kg men nu orkar jag inte mer. och jag har ju ca 15 kg till för att jag ska vara normalviktig.
    innan var jag så duktig och gick ut och gick o simmade och kilona försvann men nu orkar jag inget. vad ska man göra för att hitta tillbaka! ngn som har ngt tips.

  • mis79

    Ja fy är det rätta ordet...jag är ständigt sugen på saker. sen jobbar jag i matvarubutik o ständigt ser man godis o choklad o blir sugen o kan sitta o drömma o planera vad man vill äta. låter kanske sjukt men så är det.innna gick det så bra. men nu är jag tillbaka. men än har jag inte gått upp i vikt i alla fall. måste börja träna men vet inte hur och vad....simma känns trist nu på sommaren när det e fint väder..hyfsatt i alla fall. vad tränar ni?

  • mis79

    Jag tror vårdcentralen är bra. Viktigast är att bestämma sig tror jag. jag fick se kort på mig från julen då i januari o jag höll på o dö. fy vad jag såg ut. var inte alls jag. så det var en vändpunkt. sen vet jag att jag dricker massa istället för att äta. har köpt en sodastream och gör vatten i massor o dessutom mättar edet. och köp hem russin o frukt istället..i massor. så kan du äta det istället. o ät popcorn..american best är bra o inte feta. men jag vet hur svårt det är...speciellt när man är o handlar o man ivll ha allt gott.

Svar på tråden Tråd för oss tjejer som vill ned lite mer i vikt, mellan ca 20-45 kg