• Pentan

    Tråd för oss tjejer som vill ned lite mer i vikt, mellan ca 20-45 kg

    Ett ställe för oss lite tyngre brudar som vill gå ned i vikt!
    själv väger jag ca 105 kg och vill ned till runt 70-75 kg.

    Ngn mer???

  • Svar på tråden Tråd för oss tjejer som vill ned lite mer i vikt, mellan ca 20-45 kg
  • lönnsjö

    Hej allihopa!
    Jättebra tråd Jag hänger på. Behöver hjälp med motivationen. Har 25 kg jag vill bli av med. Gått upp en hel del de senaste åren, blivit deppig och tjurigt inställd till det mesta. Känner inte igen mig själv. Jag som var en glad och sprallig person innan. Nu ska det bli ändring på detta!! Har provat både Cambridge och Xtravaganza. Funkar bra...men jag tappar motivationen så snabbt och sen struntar jag i det och frossar vidare.
    Ska skriva in mig på Viktäktarna nästa vecka. Har provat det innan och det fungerade väldigt bra. Jätteskönt att höra att man inte är ensam om det här

  • brud2009

    Varför jag provat modifast var för att jag visste inte vad jag skulle göra,så provade och lyckades bra tycker jag. Men som sagt jag klarar inte av att äta mat, det är det jag behöver HJÄLP med. Har gått hos dietist men det räcker inte, behöver mer hjälp änn så. Måset komma underfund med varför jag äter som jag gör och det är det jag går och väntar på nu att få hjälp med (hoppas jag får en tid snart). Det konstiga är att när jag äter modifast så självklart är jag sugen på ALLT annat då men jag lyckas på någe konstigt sätt hålla mig från allt det där, men så fort jag ska börja äta mat igen så går det åt pipsvängen!!! Har oxå provat viktväktarna men det var tydligen inget för mig!

  • ingenjörsbruden

    Tjingeling tjejer!!

    Sällar mig till skaran!!

    Har varit uppe på 103 o vänt......väger nu 93,4 (förra veckan) o kör med ren GI....det ända som fungerar för mig!!
    Vill gärna ner 20 kg om det går, men 15 kg funkar osså!

    Men nu så känner jag att jag behöver lite extra hjälp......i dec är bröllopet......så jag tänkte köra 1 hel vecka med proteinshakes......(hoppas magen klarar det!)....för att sen gå över till att bara ha lunchen som shake......

    Någon som provat Herbalifes proteinshakes??

    Vilket märke tycker ni smakar bäst???

    Tror att det inte är bra i längden med "dieter" men nu har jag ju ett speciellt tillfälle o behöver lite snabba resultat nu i början så att jag inte tappar stinget!
    Har blivit av med sockersuget o är jätteglad för detta!! Men någon klick glass slinker ner ibland!

  • Lövnäs

    Jag har prövat cambridge 1 gång tidigare. För ca 2 år sedan, gick inte alls då. Var mycket själv hemma med vår gravt utvecklingsstörda dotter. Läget ser annorlunda ut idag, plus att när jag nu är hemma med dottern själv så hinner jag inte stå o laga mat. Då är cambridge super.
    Denna första dag har gått bra tycker jag, fast har haft svårt med vattnet. Har dock ont i halsen, tror att det beror på det.
    Hur har det gått för er idag?

  • Caaia

    Hallå hallå!
    Roligt att höra att så många är så peppade!

    Även jag har ca 20 kg som jag behöver bli av med, för att kroppen ska få må bättre. Hatar allt som har med pulver osv att göra, men har nu en av de närmsta vännernas bröllop som motivation för att klara detta. För mig som är ungefär så långt i från att gita mig som man kan vara är det skoj att få vara tärna och grymt motiverande!!

    För att vara lite strukturerad tänkte jag köra på att skippa allt vad godis, kakor och läsk heter (min stora last är choklad och cola) utom på lördagar (lördagsgodis är underskattat;)), och se till att röra mig mer. Och försöka äta sallad minst en gång per dag. Eller ja, se till att äta regelbundet öht efter som jag har vissa problem med det. Inte särskilt lätt, men.. Jag ska i alla fall försöka.

    Om det finns nån i Uppsala som har lust att gå ut och gå en sväng tillsammans nån gång eller så vore det skoj. :)

    Lycka till tjejer!

  • Pingst09

    Hej! Jag har provat Herbalife nu i sommar. Tycker deras shaker är bra för man kan blanda med i stort sett vad man vill. Vanligast är mjölk men funkar även med yoghurt, fil, proviva o dyl. Jag har mest anv proviva och mjölk. Haft vanilj och jordgubb på smakerna. Vanilj är bäst av dem tycker jag. Tidigare har jag testat modifasts provpaket med de shakerna gillade jag inte alls, kändes som små små "kulor" i...
    Nu har jag dock slarvat med shakerna ett tag, måste ta tag i det igen. I alla fall byta ut ett mål om dagen...


    ingenjörsbruden skrev 2008-08-15 15:44:33 följande:
    Tjingeling tjejer!!Sällar mig till skaran!! Har varit uppe på 103 o vänt......väger nu 93,4 (förra veckan) o kör med ren GI....det ända som fungerar för mig!! Vill gärna ner 20 kg om det går, men 15 kg funkar osså! Men nu så känner jag att jag behöver lite extra hjälp......i dec är bröllopet......så jag tänkte köra 1 hel vecka med proteinshakes......(hoppas magen klarar det!)....för att sen gå över till att bara ha lunchen som shake......Någon som provat Herbalifes proteinshakes??Vilket märke tycker ni smakar bäst???Tror att det inte är bra i längden med "dieter" men nu har jag ju ett speciellt tillfälle o behöver lite snabba resultat nu i början så att jag inte tappar stinget! Har blivit av med sockersuget o är jätteglad för detta!! Men någon klick glass slinker ner ibland!
  • Pingst09

    Har förresten fått hem min klänning nu idag, och det fattas 1 dm för att den ska gå igen hela vägen upp bak. Dessa "kärringhandtag" som är i vägen. Hoppas jag blir motiverad av det nu. (trots det var det första jag tänkte på att den faktiskt går att sy ut ca 8 cm....)

  • Efter 11 år är det min tur

    Vill önska er alla goa tjejer på denna tråd en fin helg...
    kram//Anna

  • Pingst09

    Sådär, nu har guben och jag varit ut och ätit en god bit mat. Inget vin dock då jag ska jobba i morgon. Nu ska jag avnjuta en god kopp kaffe och en chokladpralin. Sedan får det vara nog. I morgon ska jag skärpa mig på riktigt!! Hjälp mig!!

  • Efter 11 år är det min tur

    Vi skall nog kunna hjälpa varann...eller hur brudar!!?? Vi fixar detta!


    efternamnsbyte skrev 2008-08-15 21:17:44 följande:
    Sådär, nu har guben och jag varit ut och ätit en god bit mat. Inget vin dock då jag ska jobba i morgon. Nu ska jag avnjuta en god kopp kaffe och en chokladpralin. Sedan får det vara nog. I morgon ska jag skärpa mig på riktigt!! Hjälp mig!!
Svar på tråden Tråd för oss tjejer som vill ned lite mer i vikt, mellan ca 20-45 kg