• ev2013
    Äldre 26 Dec 22:02
    35029 visningar
    220 svar
    220
    35029

    "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?

    Nu får det banne mig vara nog... min plan var att jag skulle äta i sans och balans i dec och börja på allvar med mina överflödiga kilon vid årsskiftet... men allt blev total katastrof och sluta med viktuppgång, och godisätande i mängder! Nu står jag inte ut med mig själv, imon är det jag som börjar att äta enligt "Dukan-dieten!


    Usch varför gör man så här mot sig själv... det är de två första bitarna ur godisskålen som e goda, inte det resterande 3 hg som man trycker i sig... glassen som stod i kylen behövdes inte ätas upp, den blir inte dålig
    av att stå kvar osv...


    Imon blir det att rensa, allt som jag inte kan låta bli skall ut! ( Hmmm... om det ändå bara var godiset jag åt, men ibland kan jag till och med över äta keso, smörgåsar, yoghurt... ja det som finns hemma... ) Men de onyttiga ska ut!


    Är typisk människa som e " nyttig" eller " onyttig... saknar det där mellantinget... GHA!Men hur som helst, nu skall jag se framåt! I mars gifter jag mig troligtvis, vi planerar att gifta oss i smyg i vår ensamhet när vi ändå skall ut och resa. Tills dess vill vara 6 kilo lättare, jag har två och en halv månad på mig... Nu jäklar! Är det någon som vill hänga på, eller har tankar, tips och ideer?

  • Svar på tråden "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?
  • Äldre 15 Jan 20:47
    #91

    Nu är jag igång och hoppar därmed in i denna tråden. Har nu omstartat min lchf och ätit det i en vecka. Det går bra även om jag ibland har sockercravings. Men då försöker jag bota det med hallon och vispgrädde eller bara vänta på att det ska gå över. 

    Dagens motion blev att gå 3 km med en fullastad ryggsäck i snön hem från jobbet. Var ganska trött när jag väl kom hem. Mycket saker i ryggsäcken gör verkligen sitt, men mat var jag ju tvungen att handla.  

  • tovema­ja
    Äldre 15 Jan 21:09
    #92

    Sjörå, nu gav du mig idé för morgondagens träning! Blev ingen promenad idag, men lyckats hålla ok kost. Två små kex slank ner men det är allt. Testade klänningen idag... alltför tajt! JÄKLAR vilken motivation det är! Imorgon går jag en bit hem från jobbet. INte hela sträckan men ca 5km. Dumma julsnask!

  • Äldre 15 Jan 21:18
    #93

    Tungt lastad ryggsäck sliter dock rätt mycket på axlar och nacke men att gå i snön är motion nog kan jag tala om. Ska göra om proceduren imorgon tänkte jag, gå 3 km om dagen borde förbränna en del tycker jag. 

  • Boring­brick
    Äldre 15 Jan 23:01
    #94

    Jag kör på ännu ett pass imorgon bitti, yoga blir det, vilket jag inte testat innan. i morse var det cirkelträning. en promenad är ju superbra vardagsmotion, speciellt i snön. Bra jobbat allihop!

  • Äldre 16 Jan 19:34
    #95

    Boringbrick: Vad härligt att träna på morgonen, skönt att ha det gjort liksom. Jag hinner tyvärr inte det, utan kör med cykling på kvällarna. Igår började min gympa igen för terminen, jag brukar träna tisdag och söndag och tror det blir ett bra komplement till cyklingen. Vad brukar ni äta för mat? Idag åt jag chili con carne med sallad till. Jag tror det viktigaste för min del är att hålla nere portionerna och inte ta mer bara för att det är gott. Kämpar på.

  • Hotlen­a
    Äldre 18 Jan 17:42
    #96

    Hur går det för er alla? För mig går det superbra! Denna vecka blir fantastisk och jag känner mig stolt över mig själv! =)
    Har stenkoll på kalorierna och har inte överskridit en enda dag. Gud va jag hoppas det här håller i sig länge!

  • tovema­ja
    Äldre 18 Jan 17:52
    #97

    går ok! ätit godis idag men plockade ut 10 bitar och det fick vara nog. Stolt! Träningsvärk och halvsjuk.. men smygvägde mig och har redan tappat mer än mina 0,5 jag måste tappa i veckan. Men visst vet jag att det går lättast i början!

  • Äldre 18 Jan 21:11
    #98

    Vad duktiga vi är! Detta ska vi minsann hålla i tills vi nått våra mål. Det ska bli spännande att väga mig på tisdag för nu känns det som det hänt lite mer än förra veckan. Har ätit god mat ikväll, fläskfilé och klyftpotatis. Min sambo och jag unnar oss något extra gott en gång i veckan och då blev det ikväll. Övriga dagar är superstrikta.

  • Hotlen­a
    Äldre 20 Jan 11:13
    #99

    Idag ska jag och min BM ha dejt så det blir nog ett kaloriöverskott. Vi ska nämligen dricka lite vin till maten och äta lite extra gott. Han har jobbat dag och jag kväll hela veckan så vi har knappt sett varandra. Endast i sängen och där har vi inte haft roligare än att sova :P
    Men ikväll är vi äntligen hemma båda två så då vill vi lyxa till det med lite oxfilé och nåt glas rött. =) Jag kommer även äta lite Alvesta glass till efterrätt. Jag har inte testat den förut men den är ju i alla fall sockerfri och det är 137 kalorier/ 100g så det är inte farligt alls. Hoppas bara den är god också. =)

  • tovema­ja
    Äldre 20 Jan 12:12

    Vägdag för mig idag och vågen visade -0,8 vilket jag är nöjd med! ett halvkilo i veckan är målet och denna veckan har jag inte tränat bra eftersom jag blivit förkyld. Idag ska jag ut och åka lite längd på sjön, härligt! Känner ingen press för veckan som kommer eftersom jag minst måste gå ner 0,2 på 1 vecka. Heja er och mig!

Svar på tråden "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?