• ev2013

    "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?

    Nu får det banne mig vara nog... min plan var att jag skulle äta i sans och balans i dec och börja på allvar med mina överflödiga kilon vid årsskiftet... men allt blev total katastrof och sluta med viktuppgång, och godisätande i mängder! Nu står jag inte ut med mig själv, imon är det jag som börjar att äta enligt "Dukan-dieten!


    Usch varför gör man så här mot sig själv... det är de två första bitarna ur godisskålen som e goda, inte det resterande 3 hg som man trycker i sig... glassen som stod i kylen behövdes inte ätas upp, den blir inte dålig
    av att stå kvar osv...


    Imon blir det att rensa, allt som jag inte kan låta bli skall ut! ( Hmmm... om det ändå bara var godiset jag åt, men ibland kan jag till och med över äta keso, smörgåsar, yoghurt... ja det som finns hemma... ) Men de onyttiga ska ut!


    Är typisk människa som e " nyttig" eller " onyttig... saknar det där mellantinget... GHA!Men hur som helst, nu skall jag se framåt! I mars gifter jag mig troligtvis, vi planerar att gifta oss i smyg i vår ensamhet när vi ändå skall ut och resa. Tills dess vill vara 6 kilo lättare, jag har två och en halv månad på mig... Nu jäklar! Är det någon som vill hänga på, eller har tankar, tips och ideer?

  • Svar på tråden "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?
  • msE
    tovemaja skrev 2013-01-27 11:45:53 följande:
    samma här... eller jag VET att jag gått upp. Jag vägde mig imorse och gått upp 0.6 sedan förra veckan, verkligen inte bra! Jag tycker det är konstigt för jag känner mig stark och mycket piggare.. och inte så "fladdrig" som innan. Kanske jag faktiskt bygger muskler med min träning, vet inte. Men jag ska försöka tänka mer på vad jag äter i veckan. 1 dags fusk max!
    muskler väger mer än fett så man kan gå up av träning. I stället för att stirra dig blind på vågen mät bystmått, midja, rumpa o armar, oftast syns resultatet inte i kg utan cm
  • Sjörå
    msE skrev 2013-01-28 20:27:50 följande:
    Hej!

    Duktiga ni är! Får jag också vara med?? behöver tappa tio kilo så nu kör jag med o undvika kolhydrater, fast unnar mig mörkt bröd iaf ngn gång ibland..
    Tänkte först kvickstarta me sån nutrilett eller likande men insåg att det e sjukt mycket socker i dom, vilket känns lite bakvänt. Dessutom sötningsmedel som sägs öka aptiten. Så inga genvägar utan i stället tänka på kost intag o rörelse.
    Inte för att det är jag som är TS men jag tror inte att någon här inne har något emot att du är med. Välkommen hit säger jag iallafall. 

    Bantningspulver, soppor och liknande brukar inte vara särskilt bra. Mycket kolhyderater och liknande. Jag tittade på sådana produkter en gång och de innehöll 33 procent kolhyderater varav 20 procent var sockerarter. Kändes inte helt bra. Om man vill ha ett bestående resultat tror jag att det är bra att tänka på kostintaget och rörelsen. Vardagsmotion är jättebra, jag hade inte varit där jag är idag om jag inte hade min vardagsmotion.  
  • JochP

    -0,2 kg denna veckan. Inte bra, men det går nedåt ändå. Jag måste ju tänka på helheten och att jag faktiskt gått ned över 3 kg på fyra veckor så det tycker jag är godkänt. Men den här veckan lovar jag ett bättre resultat. Helgen får inte bli ett stort undantag.

  • Sjörå

    Inte bra alls idag. Har varit på resande fot och då får man äta det som finns tillgänligt. Fast jag har gått 4 km så någon liten kalori har jag väl förbrännt hoppas jag. Nya tag imorgon igen. 

  • FrökenMäkelä

    Månads vägning idag som nu blir officielt att jag lycksts med mitt första mål och gå ner 10kg
    (-10,7kg för att vara exakt) Glad Så idag blir det och ringa och boka min belöning - massage/spa behandling.

    Nästa mål är att komma under 90kg och då blir belöningen en ansiktsbehandling.

    4,3kg till nästa mål.

    Hur går det för er andra?

  • FrökenMäkelä
    JochP skrev 2013-01-31 16:29:23 följande:
    Stort grattis till dig FrökenM! Verkligen bra jobbat!
    Tack Solig
  • lordoz
    FrökenMäkelä skrev 2013-01-31 11:18:59 följande:
    Månads vägning idag som nu blir officielt att jag lycksts med mitt första mål och gå ner 10kg
    (-10,7kg för att vara exakt) Glad Så idag blir det och ringa och boka min belöning - massage/spa behandling.

    Nästa mål är att komma under 90kg och då blir belöningen en ansiktsbehandling.

    4,3kg till nästa mål.

    Hur går det för er andra?
    Grattis! Underbart!!
  • lordoz

    För mig går det inte alls bra! (är gnällig idag!)

    Provvägde mig igårkväll (har ju normalt invägning på söndagsmorgonar)... och vågen visade på +0,8 kilo..

    Inte ett dyft förvånande med tanke på att jag inte har tränat alls och ätit helt fel!! :(

    Men i onsdags tränade jag, och i eftermiddag blir det också träning, innan jobbet. Nu är det dock dags för nästa prövning, ska jobba natt två nätter på raken, och då är det jättesvårt med maten tycker jag.

    Hoppas det går bättre för er andra!

Svar på tråden "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?