• ev2013

    "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?

    Nu får det banne mig vara nog... min plan var att jag skulle äta i sans och balans i dec och börja på allvar med mina överflödiga kilon vid årsskiftet... men allt blev total katastrof och sluta med viktuppgång, och godisätande i mängder! Nu står jag inte ut med mig själv, imon är det jag som börjar att äta enligt "Dukan-dieten!


    Usch varför gör man så här mot sig själv... det är de två första bitarna ur godisskålen som e goda, inte det resterande 3 hg som man trycker i sig... glassen som stod i kylen behövdes inte ätas upp, den blir inte dålig
    av att stå kvar osv...


    Imon blir det att rensa, allt som jag inte kan låta bli skall ut! ( Hmmm... om det ändå bara var godiset jag åt, men ibland kan jag till och med över äta keso, smörgåsar, yoghurt... ja det som finns hemma... ) Men de onyttiga ska ut!


    Är typisk människa som e " nyttig" eller " onyttig... saknar det där mellantinget... GHA!Men hur som helst, nu skall jag se framåt! I mars gifter jag mig troligtvis, vi planerar att gifta oss i smyg i vår ensamhet när vi ändå skall ut och resa. Tills dess vill vara 6 kilo lättare, jag har två och en halv månad på mig... Nu jäklar! Är det någon som vill hänga på, eller har tankar, tips och ideer?

  • Svar på tråden "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?
  • JochP

    Lordoz: vikten kan variera mycket under veckan har jag märkt så det är fullt möjligt att du har gått ned när det blir söndag. Idag var en lat dag för mig med ingen motion alls och för mycket mat. I morgon blir det andra takter.

  • msE

    grattis fröken M , vad smart med belöningar och se fram emot det gör ju utmaningen lite mer motiverad helt klart.

    Har skött mig denna vecka o  nu lyckats komma ner under mitt första delmål , minus 4 kg totalt sedan nyår.

    Nu har jag nästa delmål som är ytterligare 5 kilo  jag får komma på ngt trevligt som kan motivera.

    Lordoz det går upp o ner, vissa veckor rinner allt på perfekt o vissa mindre perfekt , bara o lära sig av svackorna o fortsätta kämpa  :)

  • FrökenMäkelä
    lordoz skrev 2013-02-01 13:41:15 följande:
    För mig går det inte alls bra! (är gnällig idag!)

    Provvägde mig igårkväll (har ju normalt invägning på söndagsmorgonar)... och vågen visade på +0,8 kilo..

    Inte ett dyft förvånande med tanke på att jag inte har tränat alls och ätit helt fel!! :(

    Men i onsdags tränade jag, och i eftermiddag blir det också träning, innan jobbet. Nu är det dock dags för nästa prövning, ska jobba natt två nätter på raken, och då är det jättesvårt med maten tycker jag.

    Hoppas det går bättre för er andra!

    Tack så jättemycket!


    Försök att hålla dig till vägning en bestämd dag i veckan så blir det inte så jobbigt om vågen "hoppar" lite. Hoppas natt jobbet går bra för dig.

  • FrökenMäkelä
    msE skrev 2013-02-01 22:32:20 följande:
    grattis fröken M , vad smart med belöningar och se fram emot det gör ju utmaningen lite mer motiverad helt klart.

    Har skött mig denna vecka o nu lyckats komma ner under mitt första delmål , minus 4 kg totalt sedan nyår.

    Nu har jag nästa delmål som är ytterligare 5 kilo jag får komma på ngt trevligt som kan motivera.

    Tack!


    Visst ger belöningar en bättre morot men klänningen som ska bäras i september är den största moroten och jag vill inte vara en tjockis längre.


    Grattis till dig med som lyckats med första delmålet!

  • JochP

    Nu går det inget vidare för mig. Är förkyld och har inte orkat träna sen i onsdags. Maten har det också blivit si och så med p g a bristande ork. Hoppas på en ljusning snart.

  • tovemaja

    Hej alla tappra!
    Grattis till er som lyckats bra såhär långt, speciellt fröken M! här går det dåligt. Ville inte väga mig eftersom det är mensveckan.. men provade klänningen och den är alltjämt för tight. Ny vecka, nya tag!

  • FrökenMäkelä
    tovemaja skrev 2013-02-03 20:42:18 följande:
    Hej alla tappra!
    Grattis till er som lyckats bra såhär långt, speciellt fröken M! här går det dåligt. Ville inte väga mig eftersom det är mensveckan.. men provade klänningen och den är alltjämt för tight. Ny vecka, nya tag!

    Tack!


    Mensveckan är inten höjdare att väga sig på så du gör rätt i att skippar vägningen då. Bruark själv gå upp en ca. 2kg när det är den veckan :((


    Hoppas klänningen sitter perfekt snart. Är också grymt sugen på att testa min, är en månad sen jag testa den sist men vikt mässigt är det bara 3-4kg så vet inte om det är så lönt.


    Funderar på om jag ska orka ställa mig på gåbandet eller om jag ska strunta i det idag... Prova igår att göra plankan så det är nu en ny utmaning för mig själv att börja göra den :)

  • Hotlena

    Jag beställde min klänning igår! =) Var modig och tog två storlekar under vad jag är nu. =S Så nu är det jäklar bara att klara det!
    Det är dock snörning i ryggen så lite kommer jag nog undan med. Längtar till den kommer så jag får se den på riktigt! Borde hänga upp den på väggen i träningsrummet för inspiration :P Eller kanske i tv-rummet för att bli påmind att inte sitta där och slöa med en skål chips ;) 

  • Sjörå

    Här går det dåligt med maten men ganska bra med motionen. Går som alltid en massa och idag är promenadbandet monterat och klart så nu har jag inga ursäkert längre. Målet är att minst gå 30 minuter om dagen. 

Svar på tråden "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?