• ev2013
    Äldre 26 Dec 22:02
    35187 visningar
    220 svar
    220
    35187

    "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?

    Nu får det banne mig vara nog... min plan var att jag skulle äta i sans och balans i dec och börja på allvar med mina överflödiga kilon vid årsskiftet... men allt blev total katastrof och sluta med viktuppgång, och godisätande i mängder! Nu står jag inte ut med mig själv, imon är det jag som börjar att äta enligt "Dukan-dieten!


    Usch varför gör man så här mot sig själv... det är de två första bitarna ur godisskålen som e goda, inte det resterande 3 hg som man trycker i sig... glassen som stod i kylen behövdes inte ätas upp, den blir inte dålig
    av att stå kvar osv...


    Imon blir det att rensa, allt som jag inte kan låta bli skall ut! ( Hmmm... om det ändå bara var godiset jag åt, men ibland kan jag till och med över äta keso, smörgåsar, yoghurt... ja det som finns hemma... ) Men de onyttiga ska ut!


    Är typisk människa som e " nyttig" eller " onyttig... saknar det där mellantinget... GHA!Men hur som helst, nu skall jag se framåt! I mars gifter jag mig troligtvis, vi planerar att gifta oss i smyg i vår ensamhet när vi ändå skall ut och resa. Tills dess vill vara 6 kilo lättare, jag har två och en halv månad på mig... Nu jäklar! Är det någon som vill hänga på, eller har tankar, tips och ideer?

  • Svar på tråden "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?
  • Hotlen­a
    Äldre 25 Jan 01:54

    Jag tänkte att det här skulle bli en lika bra vecka som förra veckan men där misstog jag mig. =( Nattjobbet har bara gjort mig trött å de lediga timmarna under dagen har jag ingen som helst träningslust. Så vare sig igår eller idag har det blivit nån träning. och med födelsedag och annat så har det blivit nån kalori för mycket också =/  Hatar dessa dippar med alla negativa tankar de för med sig. Men jag kommer igen. Det gör jag alltid.

  • tovema­ja
    Äldre 25 Jan 06:56

    Usch, är jag hemsk om jag säger att jag tycker det är skönt att ni också haft lite motgångar denna vecka? Jag unnar så klart ALLA att gå ner i vikt men det är tungt när det går åt fel håll, som för mig. Vet inte ens varför, tränar och äter inte onyttigt. Visst, inte SUPERnyttigt men att jag skulle gå UPP i vikt känns inge kul. Hoppas att det är som du säger Sjörå, att det beror på kylan :)

    Men ett par dagar kvar av veckan. Är det nu det vänder?

  • Äldre 25 Jan 15:58

    Det verkar som vi är inne i en svacka allihop. Jag känner mig plufsig och trött, orkar inte göra nånting idag och har ätit fel. Denna vecka har varit jobbig, tycker jag. Men det är klart, jag visste att det skulle komma motgångar och dåliga dagar. Snart känns det lättare igen, det är jag övertygad om. Kram på er och trevlig helg

  • Fröken­Mäkelä
    Äldre 25 Jan 20:25
    JochP skrev 2013-01-25 15:58:36 följande:
    Det verkar som vi är inne i en svacka allihop. Jag känner mig plufsig och trött, orkar inte göra nånting idag och har ätit fel. Denna vecka har varit jobbig, tycker jag. Men det är klart, jag visste att det skulle komma motgångar och dåliga dagar. Snart känns det lättare igen, det är jag övertygad om. Kram på er och trevlig helg

    Trött är jag som bara den men det har varit fullt upp på jobb denna veckan. Har varit sugen på kebabtallrik till lunch men kylan fick mig avstå från att gå ut så det blev min Naturdiet smoothie till lunch i alla fall. Var även handla mjölk och bröd tidigare ikväll och vart sur på gubben för att han inte kunde sagt tidigare att vi behövde nytt så bara av den anledningen skippa jag och köpa mumsiga semlor, hahahaha.


    Har orkat stå på gåbandet två gånger hittills. Ska försöka orka en gång till innan helgen är slut. På fredag nästa vecka har jag månads vägning och håll tummarna att vågen visar till min fördel för då har jag officiellt nått mitt mål och min belöning till mig själv är massage/spa behandling :)))

  • Äldre 25 Jan 21:46

    Håller tummarna för dig! Är säker på att dina ansträngningar har gett resultat.

  • Äldre 27 Jan 11:41

    Äh, dålig helg säger jag bara. Fasar för vägningen på tisdag. Tror tyvärr jag kan ha gått upp. Men kämpar på som vanligt nu igen efter gårdagens onyttigheter.,

  • tovema­ja
    Äldre 27 Jan 11:45

    samma här... eller jag VET att jag gått upp. Jag vägde mig imorse och gått upp 0.6 sedan förra veckan, verkligen inte bra! Jag tycker det är konstigt för jag känner mig stark och mycket piggare.. och inte så "fladdrig" som innan. Kanske jag faktiskt bygger muskler med min träning, vet inte. Men jag ska försöka tänka mer på vad jag äter i veckan. 1 dags fusk max!

  • Fröken­Mäkelä
    Äldre 28 Jan 10:34

    Dagens vägning var inget att hurra över minus 1hg
    Men på torsdag är det månadsvägning så jag hoppas på att vågen visar under 95kg då också för då får jag boka min massage/spabehandling Glad

  • Äldre 28 Jan 19:57

    Dålig helg här också. Festade loss med en semla i lördags. Som inte är alls lika gott som jag tror att det är.  Men å andra sidan gick jag och sambon till stan och tillbaka istället för att ta bussen. Så cirka 1 timmes promenad blev det iallafall. Och idag har jag knatat mina vanliga 3 km, känner mig ibland som en duracellkanin som knatar och knatar. 

  • msE
    Äldre 28 Jan 20:27

    Hej!

    Duktiga ni är! Får jag också vara med?? behöver tappa tio kilo så nu kör jag med o undvika kolhydrater, fast unnar mig mörkt bröd iaf ngn gång ibland..
    Tänkte först kvickstarta me sån nutrilett eller likande men insåg att det e sjukt mycket socker i dom, vilket känns lite bakvänt. Dessutom sötningsmedel som sägs öka aptiten. Så inga genvägar utan i stället tänka på kost intag o rörelse.

Svar på tråden "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?