• ev2013

    "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?

    Nu får det banne mig vara nog... min plan var att jag skulle äta i sans och balans i dec och börja på allvar med mina överflödiga kilon vid årsskiftet... men allt blev total katastrof och sluta med viktuppgång, och godisätande i mängder! Nu står jag inte ut med mig själv, imon är det jag som börjar att äta enligt "Dukan-dieten!


    Usch varför gör man så här mot sig själv... det är de två första bitarna ur godisskålen som e goda, inte det resterande 3 hg som man trycker i sig... glassen som stod i kylen behövdes inte ätas upp, den blir inte dålig
    av att stå kvar osv...


    Imon blir det att rensa, allt som jag inte kan låta bli skall ut! ( Hmmm... om det ändå bara var godiset jag åt, men ibland kan jag till och med över äta keso, smörgåsar, yoghurt... ja det som finns hemma... ) Men de onyttiga ska ut!


    Är typisk människa som e " nyttig" eller " onyttig... saknar det där mellantinget... GHA!Men hur som helst, nu skall jag se framåt! I mars gifter jag mig troligtvis, vi planerar att gifta oss i smyg i vår ensamhet när vi ändå skall ut och resa. Tills dess vill vara 6 kilo lättare, jag har två och en halv månad på mig... Nu jäklar! Är det någon som vill hänga på, eller har tankar, tips och ideer?

  • Svar på tråden "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?
  • lordoz
    JochP skrev 2013-01-03 18:56:00 följande:
    Jag har också funderat på att beställa klänning på nätet, men tycker det känns svårt med måtten och så vet man ju inte innan hur kvalitén på tyget är. Jag vill ha en spetsklänning iallafall med inget eller endast litet släp. Ganska rak modell har jag tänkt mig, inte med massa underkjolar och annat. Är du nöjd med din klänning annars, förutom att den var för stor? Jag och min kollega har inte riktigt bestämt priset än för den som vinner, men en blombukett från den andra kanske inte vore så dumt?
    Tävling låter kul.. Det ska nog jag med försöka få med någon på...  :D
  • Hotlena

    Vill bara påminna alla om hur bra man mår av att träna! Jag fick till ett riktigt fint pass i onsdags och ett helt okej pass igår och det gör verkligen hela dagen bättre! Jag tränar helst på morgonen, vilket jag gjorde båda dessa dagar och man känner hur hela attityden till dagen blir annorlunda. Jag blir glad, full av energi och vill träffa folk och vara social.
    Så en påminnelse både till mig själv och er andra, det behöver inte kosta mycket att må bra! =)

  • lordoz
    Hotlena skrev 2013-01-04 15:43:34 följande:
    Vill bara påminna alla om hur bra man mår av att träna! Jag fick till ett riktigt fint pass i onsdags och ett helt okej pass igår och det gör verkligen hela dagen bättre! Jag tränar helst på morgonen, vilket jag gjorde båda dessa dagar och man känner hur hela attityden till dagen blir annorlunda. Jag blir glad, full av energi och vill träffa folk och vara social.
    Så en påminnelse både till mig själv och er andra, det behöver inte kosta mycket att må bra! =)
    Tack! Det behövde jag höra just nu!

    Har bokat in ett KI-balans-pass på friskis på onsdag innan jobbet, och ska gå på friskis och dansa efter jobbet... Ska verkligen bli underbart!!

    Tyvärr har friskis nu inför våren tagit bort ett av de passen som jag har gått på under hösten.. :( Så får väl försöka leta efter alternativ nu då
  • JochP

    Hur har helgen gått tjejer? För mig har det gått skapligt trots att jag varit på resande fot. Inga sötsaker iallafall, men kanske lite onyttigare mat än vanligt. Idag kom jag hem och har trampat en halvtimme på träningscykeln. Till middag blir det lax och wok. På tisdag är det dags för veckovägning för mig. Ska bli riktigt spännande att se om det hänt något denna första vecka. Det skulle kännas skönt att veta att mina ansträngningar ger resultat. Återstår att se. Ha en trevlig kväll alla!

  • Boringbrick

    Har gått uselt för mig i helgen. Proppat i mig allt jag kunnat hitta... Suck säkert gått upp lite i vikt igen, men ska vara superduktig och strikt igen nu efter helgen. Träna med bror min och äta bra igen, så borde tappa dessa kilon återigen. Folk i min närhet gnäller på min viktnedgång, men skitsamma. Det blir som det blir. Hah hur går det för resten av er?

  • ev2013

    Ingen kommentar ... haha ;) Kunde gått bättre om man säger så... fortfarande förkyld och tung i huvudet... gör mig lite deppig... blir arg på mig själv...


    MEN... måndag imon... nya tag! (so så många gånger förr... )


    Har bokat upp mig på jogging tors morgon med en vän, första träningen på länge... då skiter jag i om förkylningen sitter kvar, måste få komma igång med träningen, då blir kosten bättre!


    Duktigt att ni kämpar på!

  • Grodprinsens brud

    Hoppar på här tjejer! Jag kom igång kanonbra i höstas och gick ner 8 kilo relativt snabbt med viktväktarna.. .Nu har jag gått upp 4 av de under helgerna och har SÅÅÅÅ svårt att komma igång igen :( I morgon får det bli bättring, det är lite lättare att hålla sig från småätandet på jobbet!


  • JochP

    Kom igen nu tjejer! Vi fixar detta. Bli inte deppiga av bakslag utan se det som nåt tillfälligt bara och fortsätt som planerat. Krya på dig ev2013!

  • Hotlena

    Från och med idag är det nya livsstilsregler och rutiner som gäller. Har haft en kanonbra start idag med hård träning och bra mat. Jag har hittills fått i mig 1123 kcal idag och får max i mig 168 till om jag äter ett planerat kvällsmål. =) Jag är inte det minsta hungrig. Även fast jag varit uppe sen tidigt på morgonen. Jag tycker inte om att räkna kalorier men det måste jag för att få resultat och jag vet att det funkar. Så det är vad jag tänker göra ett bra tag framöver. 

Svar på tråden "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?