• Boringbrick

    "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?

    Hej! Har gått ner ca. 5 kg senaste månaderna, men nu vill jag lyckas stanna där och dessutom börja träna. Okej att jag joinar? kan behöva lite motivation.

  • Boringbrick

    Tack fick en magsjukdom och var därför tvungen att lägga om min kost lite grann. Men framförallt så har jag slutat äta mjukt bröd, äter mindre portioner och äter godis och läsk osv mindre ofta. Det är väl det jag har gjort. En grej jag gjort som jag tror hjälper är att äta långsamt. Kan ju bara säga att jag är en riktig småätare egentligen, äter när jag uttråkad, osv. Men det var bara att ta sig i kragen när jag fick diagnosen. Så det är väl sjukdomen som gjort att jag fått sån disciplin.

  • Boringbrick

    Droppat ytterligare nästan 2 kg, så nu har jag tappat sammanlagt 7 kg. Vet inte riktigt hur det gick till, men något gör jag tydligen rätt. Känns bra Nu är min fråga bara, hur kommer man igång med träningen efter jul och nyårshelgerna?

  • Boringbrick

    JochP: tackar! får dock inte gå ner mer nu ändå, hur jag nu ska hindra det... Till frukost så äter jag oftast havregrynsgröt med äppelmos eller ägg tillagat på olika sätt. Då blir jag hyfsat mätt så jag inte småäter så mycket under dagen. Sen har jag ibland ätit soppa till lunch med knäckebröd till. Sen blir det "vanlig" middag fast mindre portion. Sen är det faktiskt okej med ett litet snack eller något på kvällen. Så brukar jag göra, vet inte om det funkar för alla, men tydligen för mig iaf. Bra jobbat!! skönt att ha sånt hemma, lättare än att behöva dra iväg till gymmet.

  • Boringbrick

    Bra jobbat ev2013!! bröd är himla gott ja! Själv lyckades jag komma iväg till gymmet en stund idag med min bror. Det blev lite kondition och cirkelträning. Alla mina bröder(3st) är super intresserade av träning så det är nog rätt bra att träna med dem då de kan pressa mig att göra bättre ifrån mig.

  • Boringbrick

    Glömde nämna att kvällen slutade med godis och bacon.. Hoppsan

  • Boringbrick

    Har gått uselt för mig i helgen. Proppat i mig allt jag kunnat hitta... Suck säkert gått upp lite i vikt igen, men ska vara superduktig och strikt igen nu efter helgen. Träna med bror min och äta bra igen, så borde tappa dessa kilon återigen. Folk i min närhet gnäller på min viktnedgång, men skitsamma. Det blir som det blir. Hah hur går det för resten av er?

  • Boringbrick

    Har ju knappt någon träningsmotivation, men sa ändå ja när min bror ringde och frågade om vi ska träna på morgonen imorgon. Så då blir det alltså morgonträning trots brist på motivation och trots att jag är otroligt morgontrött Bra jobbat alla här inne och ett fortsatt lycka till!

  • Boringbrick

    Jag kör på ännu ett pass imorgon bitti, yoga blir det, vilket jag inte testat innan. i morse var det cirkelträning. en promenad är ju superbra vardagsmotion, speciellt i snön. Bra jobbat allihop!

  • Boringbrick

    Det där med bröd blir lättare med tiden kan jag säga med erfarenhet. Jag var också bröd tokig förut, åt det varje dag flera gånger om dagen, nu har jag inte ätit annat bröd än knäcke på flera månader. Så det blir enklare med tiden . Bra jobbat alla härinne!

  • Boringbrick

    Jag har inte varit duktig alls i helgen. Ätit massa pizza, godis, chips och läsk. Helt enkelt svullat ordentligt och inte tränat något alls. Upptäckte +2 kg idag, känns mindre bra, men som man bäddar får man ligga antar jag. Ni är så duktiga allihopa, blir imponerad!

Svar på tråden "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?