• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    I tidernas begynnelse hoppade vi på Barnkarusellen, men efter fyra år har vi fått uppleva det mesta i tivoliväg i den här stammistråden: berg- & dalbanor, skräcktunnlar, skrattsessioner i Lustiga Huset, spåmadamer … För att inte tala om alla timmar, veckor, månader, år vid Lyckohjulet – nit eller vinst denna gång …?


    Här är oftast högt i tak – vi pratar sömn och sömnbrist, barn och barnbrist (och möjligen brister hos befintliga barn ), ägglossning och utebliven ägglossning, jämlikhet och ojämlikheter, amning och flaskmatning, relationer, sorg, glädje, död, liv, recept på mat och recept på barnalstrande läkemedel och metoder … Ibland håller vi med varandra och ibland ryker vi ihop. Det blir som det blir. Tråden är som livet självt, helt enkelt.


    Välkommen att hoppa in, i farten, i trådkarusellen som utgör tivolits nav!  Presentera dig (med ålder, skostorlek, favoritchoklad, ungefärligt geografiskt läge och status i barnfabriken) när du känner dig mogen att kliva ut ur smygläsargarderoben. Många av våra stammisar är före detta smygisar … I den här tråden finns det en hittills oskriven regel som kanske skulle kunna formuleras så här: Vi bryr oss om varandra på riktigt – i glädje och sorg.


    Förra tråden: 

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3792698.html

  • Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!
  • fru AM

    BS: det är stygn som ska försvinna av sig själva ... idag är det dessutom dags att plocka bort förbanden - ser jag INTE fram emot.

  • passionsblomman

    Detsamma AM!

    Här pågår rejäl städning och det är såååååååååååååå tråkigt nu, för jag kom av mig. Jag visste att det skulle gå så, ändå satte jag mig ner...Rynkar på näsan Och tanten är här så jag känner mig helt manglad, med ryggont och hela baletten, så jag hade gärna hoppat till imorgon, med färdigstädat-för då kommer trevligt folk och då ska vi äta kräftor.Glad

    Nu SKA jag gå min promenad, och därmed slutmaskat!{#emotions_dlg.djavulsk} *tar fram lite jävlarannamma ur någondjup gömma*

    Annars blir det grillning ikväll. Det känns liksom lite självklart i solskenet. Galet varmt!Solig
    Fredagsskål!Skål


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • Norrskensflamman

    Tiss, tass, tipp, tapp......... råkades glida in här och ville kolla om Klockarbol hörts av. Och jag blir helt förfärad !!!
    Gumman så jobbigt du har det nu, och haft länge... Stora, stora, varma kramen till dig *räcker ut armarna så långt de når och omfamnar* Du vet att jag vet hur det känns... Inboxa om du känner att du behöver spy galla, dryfta, gråta, ja, du vet. Jag finns och lyssnar och stöttar gärna. Du tar dig igenom det här vännen... Kraaaaam!!!  

    Och så vinkar jag till alla andra i tråden och tassar tillbaka till Vått o torrt....

    *vinkelivink*

  • BrudSommar2006

    Hej Flamman, det är verkligen väldigt sorgligt att livet är så orättvist på så många plan, usch. Vad jag förstår har du själv också fått din beskärda del tidigare om jag inte är ute och cyklar.

    Trevlig helg alla!

  • Norrskensflamman

    Jo BS, sista året har varit riktigt tungt. Men, men, det som inte dödar gör en starkare. Eller nåt sånt. Och så blir man ju så många erfarenheter rikare. Ibland undrar man bara vad man ska göra med alla dessa erfarenheter... Jag försöker vända dem till något positivt och inte bli bitter.
    Livet är trots allt värt att leva

  • Piggelin1
    BrudSommar2006 skrev 2011-09-29 11:09:09 följande:
    Piggelin, vi hör när vi hörs och ses när vi ses! Kram på dig och här kommer ett Äpple bara till dig!
    TACK & kram tillbaka!
    FruCicci skrev 2011-09-29 11:14:29 följande:
    Jag hänger vidare här så ni vet

    Vad bra skriviet Piggis
    Tack Cicci!! ...och du, grattis till nya jobbet - har glömt gratta dig till det! Jättekul! Ska själv ev på intervju till veckan eller veckan därpå - ingen aning om detaljerna, det var en bekant som rekommenderat mig på sitt jobb & chefen där ville träffa mig, Lite spännande & bra boost för självförtroendet att vara lite attraktiv på marknaden Speciellt nu när jag börjar jobba igen, så kan det vara bra känns det som!
     
  • Piggelin1
    start september skrev 2011-09-29 11:25:10 följande:
    Kram till Piggelin. Lycka till med ditt  alldeles eget fina Piggelin-tåg! {#emotions_dlg.flower}
    Tack & en blomma tillbaka till dig  {#emotions_dlg.flower} Tänkte på dig i förrgår då jag var förbi Babyproffsen en snabbis - på parkeringen utanför stod ett par & höll på att lasta in sin sprillans nya Bugaboo Donkey i bilen. Inne i butiken var det stora skyltar med, de hade fått in de första exemplaren nu i veckan förstod jag. Hoppas att du är nöjd med din!
  • Piggelin1

    PB, hoppas kräftorna är goda!
    Köpte havskräftor igår, grymt billigt, bara 200 kr/kilot. Det lönar sig att handla i mindre städer  

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!