Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    Välkomna till Tivoli Empatia!

     


    passionsblomman skrev 2010-11-29 12:37:23 följande:
      Hm, ja det är alldeles för tidigt, men inte bara det-jag undrar hur kombon mitt lättupprörda hjärta och att de där fosterbarnen när som helst kan plockas ifrån en för att återförenas med de "riktiga" mammorna skulle funka. Snacka om att gå sönder!Fast jag är rörd över att ni är så många som tycker att barn skulle ha det bra hos mig.

    *tassar in* 

    Blomman, barn skulle ha det BÄST hos dig. Du är fantastisk

    *tassar ut och asgarvar vidare åt Bajsberättelserna som Blomman länkade till oss*

  • Norrskensflamman

    Mugglan, Mugglan....  
    Så fruktansvärt! Vet inte vad jag ska säga annat än att du och dina parvlar finns i mina tankar.
    KRAM!
    *en till från granntråden som försiktigt tassar in och försiktigt tassar ut*

  • Norrskensflamman
    fru AM skrev 2011-02-17 13:13:07 följande:
    Är det någon här inne som någonsin fått en orkidé att blomma om? Jag har fyra st lik här hemma som jag börjar tröttna på. Hur gör man???
    Oj, halkade in här för att uppdatera mig om Mugglan.
    Orkideer, mina blommar om. Jag klipper av stängeln när blommorna vissnat och sen glömmer jag i princip bort stackarn. Vattnar typ en gång i månaden. Då spolar jag bara krukan under kranen fem minuter. Seen på våren så vattnar jag kanske varannan vecka, eller om jag ser att bladen börjar vara skrumpna, eller om jag ser en ny stängel vara på väg. Men jag har haft en som blommade om nu till jul. Den var jättefin.
  • Norrskensflamman

    Tiss, tass, tipp, tapp......... råkades glida in här och ville kolla om Klockarbol hörts av. Och jag blir helt förfärad !!!
    Gumman så jobbigt du har det nu, och haft länge... Stora, stora, varma kramen till dig *räcker ut armarna så långt de når och omfamnar* Du vet att jag vet hur det känns... Inboxa om du känner att du behöver spy galla, dryfta, gråta, ja, du vet. Jag finns och lyssnar och stöttar gärna. Du tar dig igenom det här vännen... Kraaaaam!!!  

    Och så vinkar jag till alla andra i tråden och tassar tillbaka till Vått o torrt....

    *vinkelivink*

  • Norrskensflamman

    Jo BS, sista året har varit riktigt tungt. Men, men, det som inte dödar gör en starkare. Eller nåt sånt. Och så blir man ju så många erfarenheter rikare. Ibland undrar man bara vad man ska göra med alla dessa erfarenheter... Jag försöker vända dem till något positivt och inte bli bitter.
    Livet är trots allt värt att leva

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!