• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    I tidernas begynnelse hoppade vi på Barnkarusellen, men efter fyra år har vi fått uppleva det mesta i tivoliväg i den här stammistråden: berg- & dalbanor, skräcktunnlar, skrattsessioner i Lustiga Huset, spåmadamer … För att inte tala om alla timmar, veckor, månader, år vid Lyckohjulet – nit eller vinst denna gång …?


    Här är oftast högt i tak – vi pratar sömn och sömnbrist, barn och barnbrist (och möjligen brister hos befintliga barn ), ägglossning och utebliven ägglossning, jämlikhet och ojämlikheter, amning och flaskmatning, relationer, sorg, glädje, död, liv, recept på mat och recept på barnalstrande läkemedel och metoder … Ibland håller vi med varandra och ibland ryker vi ihop. Det blir som det blir. Tråden är som livet självt, helt enkelt.


    Välkommen att hoppa in, i farten, i trådkarusellen som utgör tivolits nav!  Presentera dig (med ålder, skostorlek, favoritchoklad, ungefärligt geografiskt läge och status i barnfabriken) när du känner dig mogen att kliva ut ur smygläsargarderoben. Många av våra stammisar är före detta smygisar … I den här tråden finns det en hittills oskriven regel som kanske skulle kunna formuleras så här: Vi bryr oss om varandra på riktigt – i glädje och sorg.


    Förra tråden: 

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3792698.html

  • Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!
  • BrudSommar2006

    AM, jag tror inte att ni skulle vara jättebra som fosterföräldrar men kanske vänta lite tills småkottarna är äldre? Tror man har mycket mer tid, intresse, vilja och möjlighet att ge av sig själv när barnen inte är så krävande längre.

    PB, jag tror ändå att du skulle ge det en chans! Vi är väl flera som sagt det här tidigare.

    Haha, när jag ändå skulle ta mig för och registrera mig på det där andra forumet så godtas inte min mailadress. Ja det om något var väl ett tecken! Så var det med det. Nu behöver jag inte fundera mer på det då för där blir jag ju i vilket fall inte insläppt.

  • BrudSommar2006

    men vad skriver jag för skit, så här skulle det vara, am, tror du inte att ni skulle vara jättebra som fosterföräldrar men vänta lite tills småkottarna är äldre. otroligt.

  • BrudSommar2006

    Jaha, och nu blev allt små bokstäver. Världen är emot mig. Eller i alla fall forumen. Ytterligare ett tecken på att jag inte borde hänga här!

  • viktualia

    Vinkar förbi mest för att skicka ALLA kramar i hela väääärlden till Klockarbol!!!! Kära NÅN vilket kaos du går igenom!!! *kramar om länge och intensivt*

  • BrudSommar2006

    Villemoa, jag tittar ju in regelbundet ändå, har alltid gjort för jag vill ju veta hur det går för en del av er, bland annat håller jag tummarna för Heloise så de blir blå. Däremot har jag ju inte skrivit nästan något alls.

  • Villemoa
    BrudSommar2006 skrev 2011-09-29 20:58:32 följande:
    Villemoa, jag tittar ju in regelbundet ändå, har alltid gjort för jag vill ju veta hur det går för en del av er, bland annat håller jag tummarna för Heloise så de blir blå. Däremot har jag ju inte skrivit nästan något alls.
    Välkommen att skriva nåt någon gång också, om du orkar och kan förstås
  • passionsblomman

    BS, jo, det är ju det det är-många av er som sagt det menar jag. Och därför blir det lite ståpäls när det kommer sådär utifrån, av någon som inte alls känner mig, men ändå tänker i de banorna.
    Hon har ju egna erfarenheter, så hon är ju verkligen intressant att prata med i saken.

    Klockarbol, jag säger som AM jag. "Run Klockis run!" Och kramar ska du ju ha såklart. Förresten är du när helst du känner att andan och önskan faller på, välkommen att hälsa på i mitt hus. Här kan du låsa in dig ett par dar i eget rum, eller hänga med mig, vilket du vill. Bara så du vet.

    AM, vi hade en kanonkväll, med början hos en av tjejerna, med bubbel och löjrom och hela killivitten, sedan 8 rätter på Mancini och det var jättegott och trevligt på alla sätt. Jag har egentligen bara en invändning, och det är att det var tre av rätterna i rad som hade tryffel som hyvlades vid bordet-jättefint och gott och så, men det blev för mycket med tre i rad. Hade hellre sett någon annan huvudsmak på den tredje. Men jag går gärna dit igen.
    Fast jag har ju kvar att pröva så många andra också...Den där franska du tipsade om, är jag väldigt sugen på att ta nästa gång tex. Och så skaldjursplatå såklart. och och och
    Herregud! Jag måste verkligen hitta ett jobb, så jag kan ha lite sådant där i mitt liv. det är ju så trevligt!
    Och snacka om att en helkväll med nära vänner och många skratt ger energi på kontot!


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2011-09-29 20:45:05 följande:
    men vad skriver jag för skit, så här skulle det vara, am, tror du inte att ni skulle vara jättebra som fosterföräldrar men vänta lite tills småkottarna är äldre. otroligt.
    Ingen fara - håller med dig i båda fallen dvs att vi hursomhelst ska vänta tills kottarna blivit större. Fast som jag känner nu så antar jag att jag då kommer vara så ego att jag vill njuta lite av "friheten". Har till dags dato haft barn i 14 år medan maken inte ens varit pappa i fem år. Man kanske kan få fosterbarnbarn istället om de egna barnen sedan är sena med att "skaffa oss" barnbarn?
  • fru AM

    Ojoj vad det kliar i stygnen idag - myten säger ju att det kliar när det läker. Hoppas det är sant ...

    BS: du ska nog se att Oupsie make grejar inloggningen snart! 

  • BrudSommar2006

    AM, när ska de ta stygnen, eller försvinner de av sig själva? Tror absolut att det kliar när det läker!

    Jag önskar vi bodde större för då skulle jag också tycka att det här med fosterbarn vore intressant, ja fast inte nu då. Att få in en familj med problem att ha att göra med tror jag inte skadar barnen man redan har, bara det inte är en så pass våldam familj att man börjar få ta emot hot osv. Vet ju inte hur vanligt det är.

    Jag ska göra ett nytt försök med inloggningen nu men sedan måste jag verkligen jobba på här idag.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!