• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Blivande fru L

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-04-26 14:16:16 följande:
    Blivfrulmuffins – där är du ju! Ännu en som tröttnat "är ni säkra på att det inte är två?". Hur många UL har du gjort på dig själv? Eller kan du hålla fingrarna borta? 

    Haha, jag har faktiskt inte gjort ett enda UL på mig själv! Däremot lyssnade jag på hjärtljuden själv i vecka 12 och hann bli riktigt nervös innan jag hittade dem. Bestämde mig genast för att inte göra om det, det är nog bättre att be en kollega i så fall.


    MSW skrev 2010-04-26 14:51:06 följande:
    KOmmer för övrigt också ihåg att jag retade mig lite på när folk frågade hur många det var och om man var säker på att det bara var en.. Särskilt när de i nästa steg började prata om hur jobbigt det måste vara med två.. Då kände jag typ varför "hoppas" de att där är två när det är så himla besvärligt? Jaja, man överlever det med! Det bästa rådet jag fick var nog av min moster som sa "när alla ger goda råd, titta på dem och le och sedan gör som du vill och tycker", lite lättare sagt än gjort...

    Precis så önskar jag att jag kunde göra! Svårt när man är född som besserwisser...

  • Tinga

    Tack för alla Piff-grattis! JAG blir ju rörd när jag läser om hur rörda ni blir. Jo, det var verkligen en fantastisk känsla igår kväll när vi alla fyra satt och åt samma mat.   Det trodde jag definitivt inte för bara tre veckor sen, för då lutade både maken och jag alltmer åt att det nog skulle bli knapp för Piff. Det vi verkligen hoppas är att polletten nu ska ha trillat ner, så att han fattar att han måste äta, och inte bara gör det för sakens skull (dvs för att vi säger till). Det vore så otroligt skönt så ni anar inte att inte hela tiden behöva bekymra sig om det här med maten. Det är en sån otrolig energitjuv.

    Muggles - det här är ju den bästa tiden på året att sälja bil iallafall, så ni borde ju kunna få ett hyfsat pris. Ska ni köpa en äldre bil istället, eller? (Med tanke på att du skrev att ni ska amortera. )

    Snaily - man får lov att ryta till ibland, särskilt om man mestadels är lugn av sig. (Så att man inte blir en sådan som går runt och gormar jämt, menar jag.)

    PB - jag tycker att det låter som att du varit jätteflitig idag. Och du, fokusera på det som blev gjort, istället för det som inte blev gjort, så att du känner dig nöjd med dig själv. Det ogjorda blir ju ändå inte gjort bara för att du går runt och känner dig missnöjd med dig själv.

    Sweet - usch, förstår att det känns tungt med de där "livsavgörande" besluten ni har framför er. Särskilt när man inte riktigt vet vad man vill känns det ju jobbigt. Jag hade ingen aning om att det var så dyrt att ansöka om Green Card i Usa, men jag förstår att det är sura pengar att betala om ni strax efter flyttar därifrån. Å andra sidan kanske det ger er andrum nu, om ni ansöker, och då kanske det är värt att lägga lite pengar på det? Kram iallafall!

  • viktualia

    MrsB - fniss.. nån "måste" ju ta hand om dina bebisgrejor... fniss.. vad har du för variant? är den till salu?

    Sweetan - rörigt med framtidsplaneringen... *inte avis*


    Tinga - Heja PIFF!!!!


    Ego - gick läääänge på stan i min jobbstad, kom hem rätt sent och gick direkt iväg på klädparty. Är lagom utmattad och inte så nöjd över att maken är på tjänsteresa...

  • muggles

    Tinga: nä vi har beställt en ny tjänstebil men den gamla tjänstebilen måste säljas av oss (företaget vill inte ha besvär med att sälja den).

  • _koko_

    God morgon i tråden!

    tinga!!! Vad underbart härligt att piff har ätit!!!!! Blir alldeles jublande glad! Hoppas det håller i sig, men om det inte skulle göra det vet ni iaf att han kan. Så försöker jag tänka nu med lillebror, har det hänt en gång kan det hända igen.

    Liten  - Tack själv, roligt att få se "lilla" killen och bra att overallen passade! Känns ovant att Lillebror kallas "solsken"!! Men det är han ju faktiskt nuförtiden.

    sweet - Jag blir matt av att läsa om alla jobbiga beslut ni har framför er, så jag förstår att det stjäl all energi av dig. Och på det jobba och underhålla en (om än ljuvlig) snart tvååring! Kram!

    telis - Såklart, vill jättegärna att ni kommer!! Kan du inte locka med AM också? Och jag vill bjuda på lunch! Eller så fikar vi lunch, det kan man ju också göra förstås.

    muggles - Är inte kvarndammen något för er annars? Om ni fortsätter få skambud på blocket menar jag. Håller tummarna hur som helst!

    MSW - Då har du ingen anledning att köpa ny telefon eller?

    Jag gillar hosta/funkia jättemycket! Har fått två stycken av min mamma (sitter och funderar på om hon delat sina eller om hon helt enkelt hade för många?).

    nenne/MSW - Vill ha blomrapport sen! Tycker det verkar svårt att köpa plantor på nätet, jag slog ju till på ett gäng lökar och knölar från odla.nu tidigare i våras och det verkar ha gått jättebra, men de är ju inte så känsliga under transporten heller.

  • fru AM

    Tinga: stort grattis till matframgången! Hoppas det har släppt en gång för alla nu! Blir så glad för er skull!


    Idag har vi en ettårskille här hemma! Galet snabbt har det gått! Och igår sa han sina första riktiga ord (förutom "pappa" och ngt som liknat "goddag goddag" och tack tack"): Titta där!


    Dagens stora trådjubilar är gratulerad på FB för största diskretion ...

  • fru AM

    Koko: när ska Telis hem till dig? Är givetvis mkt intresserad av att komma även jag men det beror på när ..?

  • Lapinette

    Hurra för gemensam middag Tinga!!!!

    Sweet - låter supertungt och jag förstår att det tar på krafterna när man har så viktiga besut hängande över en.

    mugglan - lycka till med försäljningen!

    ego - själv har jag inte någonting alls att komma med.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen