• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Fru FruLLan

    Nu måste jag städa

    och förresten
    Såg inlägg med en massa nya smileys.
    Var hittar man dom???


    prutt
  • BrudSommar2006

    Tinga, tänk om det vänder nu!!!!!!


    Koko, blir det något med kokos alltså?!Du skämmer bort oss, kommer man hit blir det något från Ica!


    Ojoj, ska göra gluten- och mjölkfri lunch. Plus att själv äter jag ju inte kött. Fast tur att jag äter fisk, så det får det bli. Riskerar ju att bli lite torrt bara. Fast nu har jag fått veta att personen i fråga gillar mango chutney och att det inte är gluten i den färdiga så har inhandlat det åtminstone.

  • BrudSommar2006

    FruLLan, i högra hörnet bredvid den där omegasymbolen. Äpplet är fantastiskt tycker jag, totalt meningslöst! {#lang_emotions_apple}

  • BrudSommar2006

    Vickan, nu har du ju fått så många tips redan men vi har Philips Avent, fantastiskt bra. Köpte den efter att vår första budgetvariant var helt oanvänsbar, minns tyvärr inte var den kom ifrån men det var inte Ikea i alla fall. Någon affär i stil med Clas Ohlson gissar jag.

  • passionsblomman

    Åh, det var en massa jag ville kommentera...men nu måste jag sätta igång härhemma. Eller fortsätta. Mamma och min ena lillasyster och hennes dotter kommer på onsdag. Vi har fortfarande ved vi måste stapla (och ja, det är en god början, men den räcker def inte hela nästa vedsäsong. Lika mycket till behöver vi), ikväll kommer folk från idrottsföreningen i byn och kollar i trädgården för jag har erbjudit dem att ta för sig av mina-tolv (!)- Thujor och ett gäng Syréner, räkningar ska betalas in och middag fixas. Handla inför besöket på onsdag måste vi och då betyder det att det är bara idag som någon kan städa av härhemma. Och eftersom sambon är på jobbet så verkar Någon vara *tittar mig omkring* ja just det, jag är det ja...

    Alltså har jag släpat ut madrasser på balkongen, (jo jag vet att jag höll på med det häromdagen med, men vi har flera madrasser...) lakan ner i källaren för tvätt och måste nu röja järnet i hela huset. Fy tusan vad skittråkigt, särskilt när solen skiner och jag egentligen behöver röja minst fem gånger så mycket ute i trädgården.
    Så, disciplin nu Passion! Det kommer att kännas bättre när det är gjort!

  • MSW

    God middag!


    Här har vi varit ute sedan klockan 10, har en son som inte vill gå in om man väl kommer ut.. (Värre var det när det var halvmetern snö, men det är juh förståligt).. Men nu ligger han och sover i vagnen så jag passar på att sitta här lite! har med lite råkningar att ta tag i (tack för påminnelsen passion!).. Sen ska jag beställa pelargoner till mig och lite andra växter åt syrran från Odla.nu! Tänkte också försöka plocka ihop lite grejer som är bra att ha med till skolan imorn!


    Mugglan: Jag har funderat sedan igår varför det var egentligen jag "behövde" en iPhone, surfa kan jag från den mobilen jag har, men det går lite långsamt, och jag kan tex inte skicka något inlägg här.. Men sen kom jag på att det var så att jag blivit sugen på att köpa en bärbar dator, har en del av de texter vi har i skolan på datorn och så, och då hade det varit smidigt att kunna läsa det på bussen också.. Och så tyckte jag att jag inte behövde en dator, men att man kan läsa lite dokument på en iPhone med.. (långt oviktigt svar, men så har jag juh som sagt tänkt sen igår.. )


    Skickar lite energi och på-hejning till passion, som verkar behöva det!


    Tinga: Åååh så härligt med Piffen! *heja heja* Fick liten tår i ögat och nästan rös när jag läste! Hoppas så att håller i sig!!


     


    *vinkar till frullan* Hur är det med dig?

  • Liten med Mindre

    Tinga - underbart med lite medvind!!!!

    Cicci - attans surt med nån som är seg i starten. I o för sig har jag oxå beslutsvånda - men den tycks mindre ju dyrare objekt.

    babyvakt - vi har Padwico 9xx. Nöjda.

    koko - tack för en trevlig fikastund och för overallen. Nu ska väl lilleman slippa vara stoppad korv i vagnen i em. Kul att träffa det extra solskenet du hade med i vagnen.

  • nennesjuttioåtta

    Tinga – Heja Piff!!!! Vad skönt!!! 


    Liten – nä, jag tror avsmaken mot mögelost är ren överlevnadsinstinkt och inget lokalt fenomen. Vissa har det, andra inte. Gissa vilka som kommer gå segrande ur striden. Inga med grönt ludd i bajset iaf. 


    Snigel – Må illa... nä inget här heller. Och jag hatade också  att de skriver att det är så bra att må illa, men det är nog som BS säger, att det står så så att de som mår illa inte ska tröttna ur. Men tecknen kommer!  


    BS – vad kul att Iris gillade så att rida! 


    Snorkis – Klart du får vara trött på det. Men jag tror att din man har rätt – du är skitsnygg som gravvo! Vilken underbar siluett och gissa hur många det är som är avundsjuka på dig för det?! Och ni kommer ju snart att bli föräldrar, fatta coolt!


    Jag kan ju ärligt säga att jag är jävligt trött på foglossningen, min stackars mage som sticks/brinner/ömmar så fort jag rör mig och på att .. nä nu kom jag inte på något mer. Resten är ju underbart! Tycker jag. Fast hormonerna svallar och ibland känner jag mig som sämstaste sämsta men då plockar P upp mig igen. 


    Hej Frullan!


    Cicci – har du testat?


    Vad roliga ni var i fredags, era fylltrattar, hahahah! 


    Blivfrulmuffins – där är du ju! Ännu en som tröttnat "är ni säkra på att det inte är två?". Hur många UL har du gjort på dig själv? Eller kan du hålla fingrarna borta? 

  • MSW

    Åh nenne: vad skönt att inte vara ensam! Vad blev det för något?


    KOmmer för övrigt också ihåg att jag retade mig lite på när folk frågade hur många det var och om man var säker på att det bara var en.. Särskilt när de i nästa steg började prata om hur jobbigt det måste vara med två.. Då kände jag typ varför "hoppas" de att där är två när det är så himla besvärligt? Jaja, man överlever det med!
    Det bästa rådet jag fick var nog av min moster som sa "när alla ger goda råd, titta på dem och le och sedan gör som du vill och tycker", lite lättare sagt än gjort...

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen