• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • FruCicci

    Spännande Lappis!
    Lägenheten ovan för oss (i och för sig topprenoverad) gick för 2,5 miljoner mer än vad vi betalade för vår Gött!
    Vi var inte ens med i budgivningen, maken fegade ur innan... Vi var på 2 visningar och han var lite av banan redan då så jag skret i att skriva upp mig på listan... maken verkade ju ändå inte redo att flytta. Det är inte jag heller, jag älskar verkligen vår lägenhet och dess location, men jag inser ju att vi måste börja se oss om efter större, det funkar max ett år till! Barnen behöver mer yta nu!

    I morgon fyller min gamle gubbe år
    Vi ska ge honom kaffe på sängen och sjunga skön sång (he hehe, han läääär vakna iaf) och ge paket.
    Det blev en Ralph Lauren jacka, sen ska han få lite golf prylar, duschgrejor, Ralph lauren boxers, en stege med 5 steg och en stekpanna ha ha ha De sista presnterna tycker jag att jag behöver, så han får det....jag är mycket nöjd. Det mesta inghandlat på NK och de hade dubbla poäng fram till sista april, så man känner ju nästan att man har "tjänat" lite....
    Middag i morgon, eftersom ni andra babblarom godsaker....
    Förätt, hederlig avokado med Skagenröra (som jag köper över disk på NK, finvarianten med handskalade räkor)
    Middag, Fläskfil´med chevre, balsamvinägersås, råstekt potatis och tomatsallad
    Efterrätt, Daimglass! ha det gillar jag...
    Skitgott och lite Svensson! Me Like! Nsätan som en sylvester meny
    Ska kanske gå till sängen o slökolla burken lite....

    So long....

  • Lapinette

    Cicci - låter inte helt fel! Gillade speciellt stekpannan! Tänk att det fick jag av maken i julklapp ett år (vi sa att vi inte skulle köpa något alls). Annars är han faktiskt himla bra på presenter.

    Har nu plöjt ned en sida om min bakgrund och min familj ... ska fortsätta i 30 minuter till (pust).

  • Telis

    Guten morgen!


    Se där ja, BS, det där gick ju alldeles strålande! Jättebra TS!


    Grattis på födelsedagen till smygläsaren då!


    koko, får jag och Televinken också komma och fika på torsdag?


    Vi har haft besök i helgen, städat på tomten, satt upp gardiner i Televinkens rum, promenerat och fikat ute och varit på babysim. Mysigt!

  • fru AM

    Hej alla


    Angående babyvakt så måste vi köpa en ny eftersom nätsladden till den ena enheten inte funkar längre (och det är inte försvarbart att köra på batterier eftersom vi använder den varje dag). Så jag har kollat in ett nyligen gjort test av just babyvakter och kommit fram till att den som fick bäst betyg heter: Cobra MT 800-2EVP


    Testet: http://www.smartson.se/test/familj-fritid/barn/test_-_8_elektroniska_barnvakter.html Denna barnvakt är mer som en walkie talkie vilket passar oss eftersom det ändå inte är SÅ lång kvar på Hektors babytid - sen kan vi använda den här varianten mer som kommunikationsradio när vi är på landet osv.

  • nennesjuttioåtta

    alltså, ärligt... bs for president! hahahahahahhahahahahahh!!!!!!!!! vilken ts! jubel och krulltrumpeter! :-d

  • Ore

    Kul att alla verkar ha haft så trevliga helger Grillning, ponnyridning, fika, middagar och allt vad det nu är. HÄRLIGT!


    Vickan: Vi har föregångaren till denna babyvakten (ser inte likadan ut, men är samma märke och kostade ungefär lika mycket): www.clasohlson.se/Product/Product.aspx Köpte till laddningsbara batterier till babyenheten dessutom (medföljer ej), men har oftast lillkillebn på balkongen, och då funkar det med nätsladden. 


    Jag var litet "räckviddsgalen", när jag kollade (vet inte varför...)


    Har inte vågat ställa känsligheten så lågt att jag slipper bruset när bilar åker förbi, eftersom min lillkille inte skriker när han vaknar, han bara kastar sig hit och dit... Men har han någon gång gnytt har jag hört det rätt tydligt tycker jag. Och ganska snabbt har jag lärt mig att korta "brus" är bilar, längre brus är lillkille som rör sig.


    Så för mig fyller den sitt syfte bra.


     


     


     

  • Tinga

    Sjysst trådstart, BS! Jösses, vad jag garvade! Du hade ju ångest helt i onödan.

    Här har vi också haft en helt underbar helg. Spenderade hela lördagen i Skånes Djurpark, och även om Piff & Puff tyckte att djuren var roliga att kolla på var det minst lika kul att klättra på stubbar, gå balansgång och springa i prassliga löv. Igår hade vi trädgårdsfixardag, för att börja förbereda inför gräsmattebytet. Jag säger som Muggles; skönt att vara husägare och ha sin egen lilla plätt att greja på.

    Något som är ännu mer fantastiskt än den sköna helgen är att Piff är utan sond sedan i torsdags! Inte vet jag vad som hänt, men sen han tillfrisknade från kräksjukan har han varit mycket mer intresserad av mat. Igår åt han t o m en liten portion (kanske 1 dl) av den past med tomatsås som maken och jag åt till middag. Inte kläöktes han en enda gång heller, trots att vi inte delade pastan i pyttebitar. Vilken fantastisk känsla det var att se honom sitta där och sleva in sked efter sked i munnen.


    Tänk om man hade bott lite närmre Stockholm, så att man kunde varit med på fikan i veckan. *avundsjuk*  Hoppas att ni får trevligt.


    Igår blev jag förresten faster för andra gången, när min bror fick sin andra son. Nu har mina föräldrar fyra barnbarn och alla är pojkar. Jag var ganska säker på att de skulle få en flicka den här gången, men icke.

  • viktualia

    Ore - intressant! Den du tipsade om fick bästa budgetvariant i testet som AM länkade till! Kanske intressant?!? Bra att kunna köra båda enheterna på sladd!


    Ego - dags att dra till jobbstan på shoppingrunda med en rätt lokal bekanting! SÅÅ skoj!! hihihi! Jag känner nästan att jag har ett LIV!! Tjohooooo! Surt är däremot att maken dragit på tjänsteresa och kommer hem på torsdag natt.. prutt!


     


     

  • Fru FruLLan

    Hej tjejer
    Även jag har hittat hit. Har du haft ångest över trådstart BS? Varför? det gick ju kalas tycker jag.

    Shit jag är helt grötig i huvet över att jag är så trött. Av någon anledning så kommer jag inte i säng på kvällarna.... det blir man trött av. Så jag kommer inte alls ihåg vad jag ska kommentera....

    Men TINGA
    Åhhhhhhh Hurra och grattyis till en helg utan sond och emd aptit. Det är ju helöt uinderbart!!!!! Fy vad roligt. kan inte ens föreställa mig hur underbart det måste kännas att se honom äta. Åh vad glad jag blir. Hoppas det fort6sätter på den inslagna vägen.

    Angående babyvakt så skulle jag satsa på kvalitet, det brukar löna sig i längden. Brukar göra som AM och leta tester och köpa vinnaren.

    Annars, hur mår alla gravida? Hur mår alla ogravida? och har det hänt nåt spännande eller ospännande de senaste veckorna? Update någon?

    puss!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen