• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Lapinette

    AM - jösses vad tiden går snabbt! 1 år, det är ju inte riktigt klokt! Grattis till den lilla charmören.

  • nennesjuttioåtta

    goud möuning!


    Muggles – tack ! Hoppas ni får bilen såld, ha lite is i magen! Vi sålde båten i helgen och vi hörde ingenting först men efter nästan 2 veckor så ringde det 3 personer och vi fick den såld utan att någon ens försökte pruta (vilket vi var beredda att gå med på med råge, hahahaah suckers!)


    Tinga – alltså det är verkligen fantastiskt att ni kunde äta tillsammans, heja Piff igen! Hoppas så att det verkligen var spiken i kistan och nu har det vänt på allvar! Hela ditt inlägg kvittrade så jag fick värsta synen av happy family a la amerikansk flingreklam, hahahha! Med solsken och fågelkvitter och... alldeles underbart. Äntligen!


    Sweetie – ooouch, vilket dilemma! Vad kostar ett green card? Om ni inte stannar i NYC, kommer ni till Sverige då? Hur lång tid har maken kvar? 


    tjolahopp, i morse blev det långhångel i bilen som om vi var 17, jag älskar vårkänslor! *kvitter*

  • _koko_

    AM - Hej!! På torsdag! Och då kommer även BS, fruLlan och Cicci! Och kanske liten, men det är nog mer tveksamt (fast det vore så roligt att se minddre!!). Har du missat det din smygläsare? Grattis hektor!!!

  • fru AM
    _koko_ skrev 2010-04-27 09:15:58 följande:
    AM - Hej!! På torsdag! Och då kommer även BS, fruLlan och Cicci! Och kanske liten, men det är nog mer tveksamt (fast det vore så roligt att se minddre!!). Har du missat det din smygläsare? Grattis hektor!!!
    Det hade verkligen varit superkul - men just på torsdag kan jag inte. Har förmiddagsdejt med gammal mammakompis och eftermiddagsdejt med deklarationsadvokaten. Men tack för att ni tänkte på mig! Det har skrivits så mkt här på sistone att den där infon måste ha blandats upp av allt annat
  • nennesjuttioåtta

    koko – rapport om blommora ens överlevt transporten till norrland kommer givetvis att meddelas. Sen kan vad som helst hända som jag inte heller tar något ansvar över.  

  • nennesjuttioåtta

    jag ignorerar er trådlunch totalt, PAH!


     


     


    *surar lite över att vara bondlurk*

  • nennesjuttioåtta

    hörrni ni ni, äre nåon som kan tipsa om en bärsjal? Är den från minimundus bra eller vilken ska man köpa? Jag har en babybjörn också men den ska man väl inte ha från början?

  • FruCicci

    Hej alla!

    'Gött Tinga att han äter igen!! Tjohooo....

    Sweet, jobbigt värre. Hoppas du mår hyffsat iaf!

    Nenne, vi hade babybjörn från början till Skorpan, men hon var så pass stor. Victor var ju mini, 47 cm när han föddes, så de var lite förlitet. Riktlinjerna för Babybjörnen är 53 cm lång. Victor var inte det förrän vid 2 månaders ålder.
    Sen har jag faktiskt inte använt den alls mycket till något av barnen, Skorpan har suttit i babybjörnen max 10 ggr på ett år. Vi hade ingen bärsjal, jag gillar inte det konceptet alls. Men vet att koko gillade det, passar ju särskillt till bebisar som har ont i magen, hoppas hon kan svara, för hon provade ut i butik.

    Am grattis igen till Hektor!
    Otroligt att det har gått ett år. Skorpan fyller ju 1 26 maj!!! My god! Min lilla prinsessa är snart 1 år!!! Jag måste ha en trea!!

    Grattar även jag jubilaren i tråden! Hurra hurra hurra hurra!

    Ska ni sälja bilen Mugglan! Spännande.....

    Såg att Iris har varit på ponnyridningen nu, gud vad roligt att det blev så lyckat! Jag ska ta med mig barnen till skansen någon dag nu när solen skiner, Victor är mycket intresserad av djur nu o på dagis fokuserar de på fåglar ju nu, han kan jätte många sorter, helt sjukt när han talar om att det är en bofink dör i busken mamma... osv.... inte ens jag kan fåglar!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen