• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Oupsie

    Muggles, låter som att ni hade tur nu då och fick en plats innan sommaren. Inte så miljövänligt att åka in till stan, men det måste ta en massa tid för er också? Så nu kommer ni spara både bensinpengar och tid, förhoppningsvis.


     


    Ger upp ikappläsning, hoppas att jag inte missat något viktigt.

  • Oupsie

    Muggles, grattis (eller vad säger man?), till ett beslut . Håller tummarna! Intressant att du kan göra avdrag för det. Är det för att staten vill att folk får barn? Eller varför är det så?

  • nennesjuttioåtta

    jag samlar all lyckobringande kraft jag har, detta är provrörsbefruktningarnas år! Och någon måste statistiskt sett hänga på Koko som plussade på första försöket, så är det bara. 

  • Oupsie
    nennesjuttioåtta skrev 2010-04-27 13:59:28 följande:
    jag samlar all lyckobringande kraft jag har, detta är provrörsbefruktningarnas år! Och någon måste statistiskt sett hänga på Koko som plussade på första försöket, så är det bara. 
    Ja, verkligen . Det blir mycket tumhållande i år! Heja alla ägg och spermier!
  • snaily

    Grattis till dagisplats Muggles, och till IVF-beslut - oj vad här ska hållas tummar framöver! Just det, Koko berättade om att man kunde göra ett sånt bruttolöneavdrag, ganska fiffigt!


    Vinkar intensivt till övriga och jobbar vidare.

  • muggles

    Oupsie: det gäller för "privat sjukvård" så det är rätt generellt skrivet. Villkoret är som jag förstår det att företaget betalar för privat sjukvård (vi har privat sjukvårdsförsäkring).


    Men ang dagisplats så är den from i aug så vi får köra några månader till...

  • muggles

    Nenne: realist som jag är så tror jag inte att vi kommer att lyckas på första (och enda) ivf-försöker. Särskilt inte som min svägerska gjorde det, så då är chansen att vi också lyckas ännu mindre känns det som. Men jag tror ju tillräckligt mkt på det för att försöka iaf, men mentalt känner jag mig rätt inställd på att det blir ett fruktlöst försök. Men det känns viktigt att sluta cirkeln och göra ett försök för att sedan kunna stänga den dörren.

  • nennesjuttioåtta

    muggles –ååh det är ju aplångt till augusti. *swisch*

  • Fru E

    Hoppar in och frågar om ni kör långa eller korta Mugglan När kör ni igång, kanske blir cykelkompisar igen då om nu tanten kommer dvs.....

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen