• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • muggles

    EA: alltså när vi samcyklar menar jag men det förstod du nog Skönt med en cykelkompis!

  • Liten med Mindre

    Undrar varför lilleman aldrig sover gott o tyst när jag försöker sova? Och så fort jag ger upp så snusar han förnämligt. *muttrar*

    Nenne - grattis till shopping!
    Mugglan - strålande med dagis och andra fattade beslut!

    Vänner - hur har det gått med dina försök att ge upp chokladen? Lillebrors mage något bättre?

    Hos oss är lille-magen nog bättre, men mitt godissug fortfarande stort. Det finns ju inte så mycket annat att pilla i sig utöver choklad - som har samma härliga effekt när man är trött o butter. Skulle vara maken då - sex o choklad ska ju vara likvärdigt enligt vissa. Men av någon anledning är jag inte lika sugen på det när tröttheten sätter in. Märkligt!

  • Fru E

    Mugglan-jag har slutat leta symtom vilket är SKÖNT! Man kan ändå inte lita på dem....
    Kan inte påstå att sexlivet blivit bättre men har avslutat kurerna som jag fick av gyn och tänkte låta slemhinnorna få lite fritt att hämta sig någon dag. Så här tillämpas annat än hela vägen .
    Tror att hela förra försöket har skapat mycket känslor och tankar som har gjort att sex på något sätt inte är lika "attraktivt" eller vad jag ska säga, kan inte sätta ord på det hela. Har nog en även en del med att göra att jag har tränat på ett tag och känner mig osexig helt enkelt


     

  • nennesjuttioåtta

    muggles –jo, jag vet hur du tänker. Jag tyckte själv att alla "tog min biljett" men det finns ju ingen pott som graviditeter tas ifrån. (Lätt att säga så till andra...) Men samtidigt är det bra att vara realist och som du säger, viktigt att sluta cirkeln. Men jag tror och hoppas så att det blir bullseye!

  • muggles

    EA: inget eg problem. Han verkade mkt bra, magkänslan var rätt och han gjorde väl inget formellt fel. Men vi var oense om visningstiderna men han övertalade oss att hans tider var bättre (vi tyckte söndagsvisning med tanke på trafiken, han tyckte mån eftm/kväll) och det blev ju ingen succé. Vi fick mkt folk på visningarna vilket tyder på att bilderna var rätt, inget fel på området mm men vi hade väldig otur med visningen - att tiden och vädret var fel så man fick maximalt fel intryck av lägenheten. Nästa visningsomgång (söndag + tisdag lunch) hade vi mindre folk för vi hade ju redan tömt "marknaden" för vår lägenhet men då var det ändå några som nappade och budade lite. Så hade vi haft rätt visningsdagar första gången tror jag att försäljningen hade gått mkt bättre. Men det är ju inga direkt råd man kan ge till er av detta.

  • nennesjuttioåtta

    åååh cykelkompisar! 


    Jag tror stenhårt på AH, gör de sånt på era kliniker? De kanske inte gör det första gången iofs... Jag tror det var där det felade hos oss, att det inte kläcktes som det skulle. Men vad vet jag... 


    EA – mm, här har vi knappast förlustat oss i onödan, men när vi väl får till det så upptäcker vi med förvåning att det var trevligt! Jag tror all ÄL-jakt tar knäcken på de flesta, och det tar ett tag att hämta sig. Tror inte vi gjort det ännu faktiskt. och klart du kommer få shoppa minikläder,det är enbart en tidsfråga! 

  • muggles

    EA igen: men hur GÖR du för att inte leta symptom???????? Får jag gå kurs hos dig?

  • muggles

    Nenne: jag tror att AH definitivt var rätt för dig men det är inte säkert att det är rätt för andra(?). Men skulle jag ha kört 3 ivf:er utan resultat skulle jag nog övertala dem till AH

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen