Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • BrudSommar2006

    God morgon alla. Sitter och väntar på att åka iväg på ponnyridning med Iris, hoppas att hon tycker att det är lika roligt när hon väl kommer dig som hon tycker just nu när hon springer runt här och tjatar. Maken tycker att det väl inte är någon självklarhet att hon ska få börja rida bara för att hon vill eftersom de flesta lektioner är vardageftermiddagar och det blir ju svårt för honom men vi får väl se.

  • BrudSommar2006

    Det här med ponnyridning var en dundersuccé, jättekul var det. Iris lilla kusin var nästan liten och hade svårt att sitta kvar ordentligt så mamma fick gå bredvid och hålla i henne men Iris satt jättebra. Det var jättemysigt där så jag tror att det här med 4H blir jättebra för henne. Synd att det är i grannkommunen och att det inte finns något här i vår kommun men här är det från 7 år och i grannkommunen från 3 år så det är ju en viss skillnad. Här fick hon plats med en gång också, gissar att det inte är så lätt att hitta barn mellan 3 och 6 år som kan en vardageftermiddag, de flesta föräldrar jobbar väl.

  • BrudSommar2006

    AM, äsch, jag glömde mitt kontonummer, jag visste väl att det här med trådstart inte skulle vara något för mig!


    Hattis, jag vill också rida och inte bara titta på när Iris rider men min tid kommer nog!


    Mysigt att man fick gå in till kaninerna och umgås med dem, inte bara titta på dem i buren. Man fick gå in i hagen till getterna och fåren också men det var en stor hage så det var inte så lätt att få klappa dem även om man kom rätt nära.


    Vi skulle ha bekanta över på fika nu men deras lillkille blev sjuka. Lika bra för Iris sover fortfarande efter förmiddagens utflykt.

  • BrudSommar2006

    Vickan, vår babyvakt är jättebra, vi skaffade den efter att ha provat någon annan, mer värdelös variant innan. Fast jag vet inte vad den heter, ska rota fram senare.

  • BrudSommar2006

    Tinga, tänk om det vänder nu!!!!!!


    Koko, blir det något med kokos alltså?!Du skämmer bort oss, kommer man hit blir det något från Ica!


    Ojoj, ska göra gluten- och mjölkfri lunch. Plus att själv äter jag ju inte kött. Fast tur att jag äter fisk, så det får det bli. Riskerar ju att bli lite torrt bara. Fast nu har jag fått veta att personen i fråga gillar mango chutney och att det inte är gluten i den färdiga så har inhandlat det åtminstone.

  • BrudSommar2006

    FruLLan, i högra hörnet bredvid den där omegasymbolen. Äpplet är fantastiskt tycker jag, totalt meningslöst! {#lang_emotions_apple}

  • BrudSommar2006

    Vickan, nu har du ju fått så många tips redan men vi har Philips Avent, fantastiskt bra. Köpte den efter att vår första budgetvariant var helt oanvänsbar, minns tyvärr inte var den kom ifrån men det var inte Ikea i alla fall. Någon affär i stil med Clas Ohlson gissar jag.

  • BrudSommar2006

    Koko, kan du inboxa adressen till mig till på torsdag? Vilken tid ska vi komma?


    Nu står Iris i kö till ridskola hösten 2011! Vi har fyra ridskolor här, en som tar barn från tre år, en från fyra år och två från sju år. Den från tre år har så dålig information på sin hemsida medan den från fyra år dels är där jag red för hundra år sedan, dels ska flytta till helt nybyggt jättenära oss så satsar vi på den. Jag tror att hon ändå är för liten i år för att ha koncentrationen. Vill hon inte är det ju bättre att kunna tacka nej när det nu är sådana köer till allt.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen