• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • _koko_

    AM - Vad synd!

    Usch, jag måste också deklarera, och har även jag rotavdrag (från före juli 2009). Har skickat in papprena, men har inte fattat om jag måste göra något på själva deklarationen också? Måste ringa skatteverket (eftersom sambon dessutom la första ansökan på biltaket och sen körde iväg så vi skickade en till, men tänk om någon hittade den första ansökan och postade den - blir det bedrägeriförsök då?? ), och det lär jag ju inte vara den enda som behöver...

    nenne - Kasta dig på tåget! Kan jag köpa något av dig också (som jag föreslog för lappis) så du kan göra ett kundbesök?

  • fru AM

    Koko: om DU kan göra min deklaration istället för advokaten så måste jag ju komma till dig på torsdag ...!

  • _koko_

    cicci - Bofink!! Jag är också skitdålig på fåglar, man får kanske en chans att lära sig genom barnen då.

    nenne - Ja, sjal var ju nödvändigt för oss eftersom lillebror vägrade ligga själv en endaste sekund under sina första månader... Vill du låna min? Onödigt att lägga en massa pengar i förväg när man inte vet om man kommer använda den. Det är en vit Looma Sino trikåsjal. Jag valde den för att det var den tunnaste och lillebror ju är född på sommaren.

    Nu måste jag kolla om lillebror faktiskt har somnat, han gnällde och gnällde och sen blev det tvärtyst (han är ute men jag har barnvakten, och den har inte larmat så det borde inte vara några problem ). Har han det är det nog dags att göra något vettigt, ska fika med en kompis på gateau om en stund. Ja, gateau här ute i min förort alltså.

  • _koko_

    AM - Haha, klart jag kan, frågan är väl om du vill få den godkänd, men om inte det är så viktigt - hit med den!!

  • _koko_

    Undrar om det är hamstern i mig som vill låna ut i stället för att sälja, eller vad det beror på (tänker inte spekulera i ev andra orsaker )?

  • FruCicci

    Nenne, tycker verkligen du ska åna Kokos sjal, det är ju dumt att köpa om man inte behöver. Hon har rätt i det hon skriver, gillar inte barnen vagnen eller ligga ensamma så kan det vara bra med en sel/sjal. Mina ungar har aldrig haft problem med att ligga i vagnen och jag har varit mycket ute och gått med dem. För mig var babybjörnen helt onödig, Victor satt endast i den när jag hade storhandlar och lastade alla matkassar i vangen när jag skulle hem. Annars fattade jag inte vitsen med att bära ungen och sen köra vagnen framför sig som man ser på stan. Måste ju bara vara jobbigt om man inte behöver alltså.
    Den gången jag flög till alperna med honom och checkade in hela vagnen och sen blev flyget sent, då var det skönt att hänga honom i babybjörnen ett tag, men annars har jag inte använt den alls, den bara ligger och skräpar.

  • Telis

    koko, åh vad kul att få träffa er allihop! Fast förta dig inte med att fixa lunch och grejer, fika duger lika bra. Jag börjar bli nervös redan nu för att åka kommunalt så långt, måtte Televinken sköta sig.


    nenne, vi har också en Looma Sino av samma anledning som koko, så om du inte vill ha en vit så kan du få låna en svart av oss.


    Grattis till världens sötaste Hektor!!

  • Oms

    Hej och TACK för alla kramar och hejarop som jag fick förra veckan efter mitt lilla inhopp här - ni är alla så goa som bryr er!

    Idag jobbar jag hemma igen, fastighetsvärden och ngn mer ska komma och kika på avloppet som inte riktigt beter sig som det ska i huset i stort. vi får väl se vad de tänker göra åt det. Vet att inget stambyte är pågång förrän om ca 5-7år sådär.

    Jag och stora tjejen har ju börjat träna tillsammans nu och det är sååå roligt! herregud vad jag har saknat träningen - man blir ju helt manisk så fort man kliver in i gymmet ju och änsålänge tycker tonåringen att det är roligt hon med - så skönt att ha ngt positivt och skoltjatförbjudet umgänge med henne Ang fotoalbumet - vet inte om jag har kvar länken dit, kan ngn inboxa mig den? Är det ff mugglan som tar emot nya bilder på barn eller är det ngn annan nu? Har för mig att jag sett att telis är inblandad i det på ngt sätt?

    nu ska jag läsa ikapp lite, tjingeling

  • nennesjuttioåtta

    koko Jag lånar gärna en sjal! Och så tycker jag faktiskt att det är på tiden att du byter visitkort.

  • Lapinette

    Omsan - vad skönt att ni hittat en aktivitet som ni kan göra tillsammans.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen