• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Mrs  B

    Hej hej!!!!


    Här är jag också.....
    Trött som f*n och kli i ögonen men det får gå. Har överlämnanden idag och imorgon med den klassen jag ska ta över och ibland blir det lite väl mycket info på en gång.


     


    Håller på att läsa ikapp.....


     


    BS= härlig start!!!!!!!!!!!!! {#lang_emotions_laughing}


    Vickan= har i stort sätt aldrig använt min babywatcher.... helt oanvänd.....

  • Telis

    Lappis igen, den där ädelostfisken då kanske? Den var ju kanongod och lättlagad.

  • nennesjuttioåtta

    telis – alltså det enda stället jag inte fyller ut är väl att armar och ben inte blivit längre. Och på vissa tröjor så är det pösigt över axlarna och tuttarna, men övriga ställen (lös mage och röv) så sitter det som en schmäck. Lovely!


    Ore – vet inte om hosta är lättsköt. Lag klickar i och överlever något så är det en bonus. Hittills har då alla tulpaner och krokusar jag satt kommit upp, och en akleja som jag fick från svärmor har tagit sig, så jag kan inte vara helt oäven. Eller också är det ren tur, men det beror på hur man ser det. 


     

  • nennesjuttioåtta

    Nu kommer snart Pricken ut genom sidan på magen, en tennisboll strax uppe till höger om naveln!

  • Lapinette

    Telis - jag tänkte åka ut till landet på Valborg (och maken sitter på ett plan hem från Tel Aviv). Sen kommer han och hämtar mig på lördagen. Hmmm ädelostfisken funkar men jag blev inte så där "tjolahopp" när jag gjorde den senast för 4 personer.

  • Mrs  B

    Tinga = Heja heja när det gäller maten!!!!!! Så skönt det måste kännas!!??


    BS = Max var och red igår när han var på barnkalas, men eftersom jag är allergisk mot hästar fick vi åka direkt hem och byta kläder och tvätta av honom innan vi sedan kunde åka vidare igen. {#lang_emotions_cry} Men han ÄLSKADE att rida......

  • Ore

    Nenne: Den lät snygg, men jag ska nog hålla mig till växtlistan jag fått alltså. Med praktiska växter som breder ut sig bra och hindrar ogräs från att komma upp och liknande smarta lösningar

  • nennesjuttioåtta

    Ore – oh tell me more! Fast jag tänkte kombinera det med morsmorsväxter fast jag tror jag fallerat redan, hahahah!

  • muggles

    Nenne: ooooohhhh jag hade missat dina fina magbilder - vilken supersöt mage! Sådär fint gravid bara (inte tjock alltså) Och vilken otroligt häftig katt Nancy är!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen