• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • viktualia

    Koko - tack för inspel om babyvakt! hm... frågan är ju om det är värt tusen spänn till. MSWs förslag (IKEAs) är nämligen tusen spänn billigare än kokos... ehum....  Barn är verkligen tidernas materialsport..

  • _koko_

    muggles - Vad härligt att du trivs så bra!! En av mina favoritsaker med att bo i hus är just att man kan gå ut och sätta sig med en kopp kaffe i morgonrocken, det behöver inte bli ett projekt varje gång man vill njuta av solen (vi hade ingen balkon ens när vi bodde i lägenhet, en fransk dito med dubbeldörrar hade vi, men det är ju inte riktigt samma sak...).

    vickan - För 249kr är det ju värt att köpa och testa ikeas först!


    cicci - Klart det kan bli något brunt med kokos runt på torsdag.

    msw - Då kan du luta dig tillbaka och pusta ut en stund nu då! Bra jobbat!


    Hej lappis!

  • Lapinette

    Sitter här och försöker skriva min levnadsberättelse och så ringde maken från Tel Aviv. Jösses, jag har städat hela helgen (känns det som). Tvättat fönster, torkat av lister, dörrkarmar, hängt ut mattor, torkat golv ...  jag är helt slut!

    Och hus ... jag vill också men vi får väl se om det blir ett en dag.

  • _koko_

    lappis - Du har inget kundbesök du behöver göra i de norra förorterna på torsdag runt lunchtid?

  • Lapinette

    kokisen - nej ! Ska ni träffas då, hemma hos dig? Hade gärna kommit men lunchtid torsdag så befinner jag mig på Östermalm.

  • FruCicci

    Om man inte har som ett hus mitt i stan som vi har, för jag kan gå ut genom balkongdörrarna i köket i morgonrocken jag med och dricka kaffe eller slänga på en köttbit på min egen grill samt låta barnen leka i sin egen sandlåda 1 meter från köks fönstret.
    Svårt att hitta större lägenhet som motsvarar det vi har idag...
    Hade jag inte bott i sthlm så hade jag kunnat tänka mig hus, men inte annars

    Nåväl.... gott med brunt med kokos då Kokosen! ha ha... dregglar redan

    Jag har med babyvakt, men vi har inte använt dem alls mycket. Jag fick av mamma o pappa, det är värsta modellen som man får in polisradio på
    Tror inte de kostade mer än 500 kronor.
    Men känner man att man avänder dem mycket kanske man ska satsa på någon bra modell, vi har walkie-talkie variannten som räcker 800 meter. Om barnet jag har med mig när jag handlar sovit, så  har jag lämnat ungen i bilen med en sådan o gott o handlat men hur ofta kommer jag ihåg att ta med mig? not very often... men de är bra på så vis... och när man låter dem sova ute och kanske inte hör när de vaknar, alla ungar skriker ju inte....

  • _koko_

    lappis - Ja! Jag hoppas på fint väder så vi kan sitta ute och mysa, men vi får väl se. Synd, ska jag köpa något av dig så du kan komma hit och presentera det?


    cicci - Ja, din lägenhet är verkligen optimal!! Hur gick det med den större ni tittade på?


     

  • FruCicci

    Maken fegade ur Kokosen
    Jag är jätteledsen för det, för den var verkligen kanon för oss och hade lätt rymmt ett barn till... Nu sitter jag och retar mig som bara den och har sökt på nätet för jag ville veta vad den gick för, det var ju ett kanon pris med, med tanke på adressen! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr *surar*

    Så vi blir kvar här ett tag till o nästa gång vi hittar (läs jag) något, så kommer det vara mycket dyrare.
    Jag är pang på rödbettan, men maken fegis.
    Likadant när jag hittade bra priser på flyget till Dubai, innan han fått tummen ur röven och sagt att vi kunde åka allihopa, (han ville ej att jag skulle åka själv med barnen, då hade jag ju annars bokat in mig själv) så hade iaf priset gått upp med 6000 kronor, typiskt honom!
    Fast det är ju bra att han bromasar mig ibland... men denna våningen var verkligen en Ciccivåning! Och den hade typ det vi har nu... nästan... inte riktigt lika bra som denna men nästan och det är ju okej.

  • Lapinette

    kokisen - ja KÖP!

    Cicci - trist att ni missad lägenhet. Själv har jag lite tappat lusten sen vi var ute och tittade på de där renoveringsobjekten som gick upp 2 msek i budgivningen! Men det är ganska så intressant här om någon vecka för vår granne (porten bredvid) som har exakt likadan lägenhet som oss, samma våningplan dvs högst upp ska säljas. Deras utpris är högre än vad vi betalade för vår.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen