• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • viktualia

    Strålande TS! Heja Brudsommar!! *VÅGEN*


    Hm... det verkar som om smiley addonsen i Firefox inte funkar med BT längre.. *surar lite*


  • Hattis

    Yieha vilken superduper trådstart BS!

    Är lite avundsjuk på Iris, jag vill också rida!

    Men ska iväg och fika med några kompisar i eftermiddag, brunchar med maken nu, solen skiner och fönstren är putsade (må det inte komma aksa på dem!) så livet är ju egentligen ganska underbart.

  • MSW

    Kikar in i nya tråden för att visa att jag hittat hit!


    {#lang_emotions_cheers} för BS trådstart!


    Nu ska vi strax ha gäster som ska få kalasa på resterna från igår!

  • viktualia

    jag försöker rota på nätet efter nån schysst rekommendation om babyvakter.. blir inte så mycket klokare...


    .. vad har ni för varianter/erfarenheter?

  • Blivande fru L

    Här kommer ett litet livstecken från smygläsaren på er grannö! (Visst låter det exotiskt {#lang_emotions_cool} )

    Tittar mest in för att tacka BS för en kanonbra trådstart!

    Jag tror inte att jag har grattat dig till plusset, Snaily. Härligt! Jag mådde inte heller illa överhuvudtaget.

    Nenne - Jag tror inte att jag vågar skicka in någon magbild, jag har ju inte ens visat mig med kläderna på ännu. {#lang_emotions_innocent} Dessutom faller jag mer och mer in i smygläsarfasonerna och tycker inte att jag platsar i galleriet. Vi får se hur nyfiken jag blir på din mage, en vacker dag kanske jag vågar blotta mig för er! {#lang_emotions_tongue_out}

    Ego- Magen växer så det knakar, börjar bli smått trött på att få höra hur stor jag är och hur stor jag kommer att bli innan augusti. Hur ser egentligen standardmagen ut, dvs när är man varken för stor eller för liten i folks ögon?! {#lang_emotions_gravid} Jag försöker ta det med ro eftersom jag vet att magen ligger precis på kurvan, det som stör mig mest är nog vilka förståsigpåare alla blir när de träffar någon som är gravid... Det är ju jag som förstår mig på och inte de! {#lang_emotions_wink}

    Kramar till er allihop! Nu är det våffeldags. {#lang_emotions_flower}

  • Blivande fru L

    Hehe, märker ni att jag gick igång på alla nya smileys?!

  • BrudSommar2006

    Det här med ponnyridning var en dundersuccé, jättekul var det. Iris lilla kusin var nästan liten och hade svårt att sitta kvar ordentligt så mamma fick gå bredvid och hålla i henne men Iris satt jättebra. Det var jättemysigt där så jag tror att det här med 4H blir jättebra för henne. Synd att det är i grannkommunen och att det inte finns något här i vår kommun men här är det från 7 år och i grannkommunen från 3 år så det är ju en viss skillnad. Här fick hon plats med en gång också, gissar att det inte är så lätt att hitta barn mellan 3 och 6 år som kan en vardageftermiddag, de flesta föräldrar jobbar väl.

  • BrudSommar2006

    AM, äsch, jag glömde mitt kontonummer, jag visste väl att det här med trådstart inte skulle vara något för mig!


    Hattis, jag vill också rida och inte bara titta på när Iris rider men min tid kommer nog!


    Mysigt att man fick gå in till kaninerna och umgås med dem, inte bara titta på dem i buren. Man fick gå in i hagen till getterna och fåren också men det var en stor hage så det var inte så lätt att få klappa dem även om man kom rätt nära.


    Vi skulle ha bekanta över på fika nu men deras lillkille blev sjuka. Lika bra för Iris sover fortfarande efter förmiddagens utflykt.

  • BrudSommar2006

    Vickan, vår babyvakt är jättebra, vi skaffade den efter att ha provat någon annan, mer värdelös variant innan. Fast jag vet inte vad den heter, ska rota fram senare.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen