• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • _koko_

    snaily - Hahaha, ja, de hade jag redan glömt! Har skaffat mig nya snygga blåmärken sedan dess. Ibland såpass att jag undrar om jag har någon sjukdom, typ hemofili.

  • snaily

    Du är nog inte sjuk Koko, du måste bara lära dig att ta det lite lugnt med alla dina stuntkvinne-tricks!

  • _koko_

    Liten - Jag ses jättegärna i stan i morgon! Allra helst en tidig fika på förmiddagen, vid typ 10? Conny lyckades slänga bort sin mössa idag när vi var ute, så jag måste jaga rätt på en (eller flera) ny.

  • _koko_

    snaily - Mycket mer spännande sätt att se på det. Det är nog inte alls så att jag är så trött och förvirrad att jag går in i saker hela tiden.

  • FruCicci

    Hejsan svejsan!

    Nu har även jag hittat hit! Kanonstart BS...

    Vi har haft en fin helg vi med! Underbart!
    Maken spelade golf i morse, sen kom han hem och tog barnen så jag kunde göra en ny ansiktsbehandling,. efter det var vi i parkenohc hade picknick och spelade boll med barnen. Så mysigt! Jag älskar de faktum att våren är här. I morgon ska det bli 15 grader.

    Kokosen, hoppas det gick fint med läsningen på dopet
    Jag vill görna komma till min Kokos, om du har kokos i botten på ngt gott kommer jag som ett skott He he rimmade
    Jag ska kolla torsdag, ev har jag lovat bort mig, men det kanske löser sig.....'

    vad för man på valborg nu för tiden, Känns jobbigt att gå ut och kolla eld närdet är mitt i barnens goda sömn....

    AM, det lät fantastiskt gott! Du är ju helt brilliant i köket.... jag är impad. Min man gör föresten också alltid köttet, det är typ det ända.... ja ja... han gör annat istället

    Oj nu börjar parlamentet!

    Tjing

  • muggles

    BS: jag visste väl att vi kunde lita på dig - suverän trådstart!!!


    Sitter här och försöker jobba lite lagom lullig efter vinet till grillningen. Vi köpte grill i förra veckan och skulle eg inte grillat idag igen (gjorde det igår) men det var så fint härligt väder så det blev laxfilé på grillen och till det pressad potatis, sockerärtor och god hemmagjord sås. Plus vin. Min man är bäst! (Det var hans förtjänst att det blev grillad lax och vin - jag var på lekplats med Moa...)


    Nu behöver jag dock få ihop en presentation till imorgon bitti kl 9, tur att jag har gjort det x antal ggr förut. Ska bara fila ihop det lite a la minute.


    Jag måste bara säga att flytta till hus var det bästa vi gjort på flera år (sedan vi fick Moa typ). Såå härligt att kunna vara ute hela dagarna som idag och sedan avsluta med grillning i kvällssolen - mmmmmmmmm.

  • muggles

    Cicci: spännande liv med din lover boy - njut av komplimangerna!

  • Lapinette

    Så det är här ni hänger. Har varit hemma hela dagen och kollat och kollat och ingen hade skrivit på alls! Och så fanns det ytterligare en tråd. Tack snaily för att du fiskade upp mig!

  • MSW

    Godkväll!


    Mugglan: Vad härligt att du trivs så bra i huset! När du var så tveksam innan!


    Här har vi klarat av 3 omgångar gäster på två dagar så det känns som vi inte gjort annat än varmt mat och dukat bord på hela helgen! Åh ja, vi har hunnit med lite Wii (Sports resort) också mellan varven, och så har jag lagt upp vårt barbord till bortskänkes och det kommer någon och tittar på det på fredag, och så idag la jag upp vår vagn (ska juh köpa sulky) och imorgon kommer det en tjej och kollar på den! Så skönt när man får tummen ur och ta tag i saker!


    Imorgon är jag ledig också, sen börjar jag ny kurs på tisdag, och jag är måttligt påhugget för det känns det som..


    Jag har förresten börjat fantisera om en iPhone, har juh en del buss tid att fördrova, och då blir det en del surfande med mobilen, och den jag har är inte super smidig att göra det med.. Så vi får väl se..


    Ha en bra vecka allihopa!


    kram

  • muggles

    MSW: jag vet, det känns väldigt bra att det blev bra när jag hade sådan ångest innan. Du behöver ingen Iphone för att surfa bra. Själv har jag Nokia N93 med stor skärm och man kan vrida skärmen 90 grader och då ser man superbra. Har 3G och funkar bra att surfa på - använde det senast igår i bilen. (Tänkte att ngn Nokia-modell kanske är billigare än Iphone...)

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen